- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
mammutka #38146 üzenetére
Persze, de nem mind1, honnét...ezért fontos kitolni a hatótávolságot és betenni 1-2 távoltartó vackot...oszt szépen lassan hátrálni...
Ezzel megyek most csapatban. Mivel tegnap ismét visszatértek a reftektes dögök így az sw gyógyítós lesz és a bbv több sebzés osztós...egyedül már nem biztos ezt használnám, de horrfy vagy fetis tuti bekerülne a bbv helyett. Darts heleytt meg lehet lassítanék...
Így már lehet működne rendesen a 300% százalékos manaregen.De még mindig aszondom, hogy játsz csapatba...úgy kevesebb fejfájás fog érni...
-
Gorneck
legenda
válasz
mammutka #38136 üzenetére
Eliteknél baszhatod, még ha 1et leszed a hex...kb eltolsz 4-5-6 adagot és utána szaladás...mert azok ne halnak meg...
Direbats+csővezés...csővezés azé kell, hogy le tudj osztani minnél több találatot (ha nincs manad), ami igen durva tud lenni, ha a fenti mód szerelted fel a wd-d...
(#38141) tatabánya: Jaja...nálam is mindig vmi jó kis zúzós zene szól...tegnap pl system of a down ment...ironmainden után mondjuk erős váltás volt...
-
Gorneck
legenda
válasz
mammutka #38127 üzenetére
Macikkal 1 baj van...túl közel kerül hozzád a fél világ...bár nemtom milyen skill sorral mész és milyen statokkal. Kutyák és denevérek ilyen szempontból jobbak...nagyobb távolságra mennek. Macis build sztem act3ban elvérzik...csapatban meg főleg.
A másik meg a crit hit/dmg arány...35/220 felett már igen hálás 40k+ dps mellett. Darts pl folyamat critel...18-60k közt, nálam a direbats 80-200k közt critel. 30/280 mellett a macik jó esetben simán 300k felett critelnek...
Ha nyomsz előtte egy sw+sh-t tömegben, akkor a direbats és jobban dönget...persze ehhez is olyan stílus kell.(#38131) mpierre: Az már rég rossz, ha egy tank aszondja sokat kell futni...
-
headhunter86
senior tag
válasz
mammutka #23289 üzenetére
Hivatalos fórumon írtak a kékek a problémáról. Tudnak róla, javítás alatt van. Kérdés melyik patchel jön majd.
Nem akarják elkapkodni, nehogy más hibát is generáljon, ezért sokat tesztelik.
Én már nagyon várom mert elég zavaró tud lenni ez a századmásodpercekre leugráló 1-2 FPS. -
-conrad-
addikt
válasz
mammutka #23289 üzenetére
Ezt olvastam máshol:
A következőre szeretném felhívni a figyelmeteket, ha tapasztalt valaki ilyet a játékban.
Mikor a karaktered meg üt valamit, ilyen tized- század másodperces lagspike jellegű ( stuttering ) akadás tapasztalható.
Ezt ki lehet küszöbölni a következővel:1. C:\Users\( itt a felhasználó neved szerepel )\Documents\Diablo III
2. Megnyitod a d3prefs.txt dokumentumot
3. Kikeresed a HardwareClass sort, és átírod 1-re az értéket, akármin is volt.Nekem 3-on volt és érzékeltem az akadást fps probléma nélkül, utána megszűnt a jelenség, folyamatos 60 feletti fps-el.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest