- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
megint én
őstag
Basszus, úgy tűnik kajak nem érted...
Olvasd már el még egyszer mire írtam, hogy bug. Nem az nem tetszik, hogy fölveszi magától, hanem az, hogy ami a lábad elé esik azt pont, hogy nem! És összesen +5 radius volt magic itemekből, hogy automatikusan felvegye a cuccokat, és ami ezen a sugaron belülre esett, azt nem szedte föl magától. És ugyebár hova essen, ha nem a hatósugárba, ha lecsapsz valakit barbárral, az közel van, ha kinyitsz egy ládát az is közel van.... -
JSaN
addikt
Beta patc 16
Most le lottek a betat, elvileg holnap reggel 6tol indul ujra ha minden jol megy.
Torolnek mindent, es a sok sok rare-t buktam. -
thesound
addikt
The Diablo III beta is currently undergoing maintenance as we prepare to deploy the next beta patch. We anticipate that downtime will last for about 8 to 9 hours, until approximately 8:00 p.m./9:00 p.m. PDT.
Please note that Beta Patch 16 will include a character wipe. As with previous character wipes, this wipe will also affect gold, achievements, items, followers, and artisans.
Thank you for your patience!
-
Jazz
veterán
-
KubanitoS
veterán
Tegnap én is előrendeltem 11 ezerért, meg is jött az e-mail róla. Most látom, hogy megint 12 ezer az ára. Én nem kaptam semmiféle levelet az árváltozással kapcsolatosan és hogy ez engem érint-e, vagy sem.
Akkor most mi van?
Ja és én már régebben regisztráltam náluk, nem csak tegnap.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Szerintem már régebben elkezdték, mint 4-5 év, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy azóta fejlesztették, vagyis nyilván tuningoltak a dolgokon, ahogy haladt a technika. Amúgy én spec azért "félek", mert nekem kb. 4-5 éves laptopom van, nagy esélyem van, hogy szívás lesz és nem fog menni sem, új gépet meg nem tudok venni. De mindegy, majd kiderül, ha egyszer lesz végre valami lehetőségem a próbára.
-
Scholes9
nagyúr
Itt van a kezembern a WoW és a BC alap kiadása, ami iszonyatosan igényes szétnyitható kartontokban van, és csak abban van a doboz benne, ráadásul a kézikönyv sem éppen vékony
Na további szép estét, lassan vár az éjszaka
CD Galaxisból rendelem, itt nem fogok 2k-t kb spórolni, de az biztos, h a megjelenés napján itt lesz a kezemben, más boltban nem bízom, főleg, amiket az utóbbi időben itt is olvastam...
-
Scholes9
nagyúr
Arról meg ne is beszéljünk, h egyszer kell megvenni és ~5-10 évig fog az ember vele játszani...
Szerk: pont erről írok, h a 60 euros ár a legdrágább kb, attól csak olcsóbbak vannak
Egyértelmű, h nem azon az áron fogom megvenni, ráadásul még dobozt is kapok hozzá, ami Blizzard játékoknál külön kiemelendő az igényessége miatt is
-
WayneGace
őstag
-
DonMedve
addikt
Nem hinném,de előfordulhat.Holnap kiderül,de ahogy nézegettem a fórumokat másnak is volt ilyen gondja,csak egyrészt nem igazán tudok angolul,másrészt a supportnál én nem intézkedhetek,mert azt írják ha nem tud belépni az ember kergesse a supportot.De köszönöm mindenkinek!
-
Cadal
őstag
Azt azért ne felejtsük el,hogy neked elvileg F&F kulcsod van, és nem holmi halandó mezei igényléssel, meg fészbúkon való jelentkezésből fakadóan kaptad. Szóval egyenlőre a magyarokat elfelejtették...
-
CooLM@$TeR
tag
Az első körös fázisnak van vége, még nagyon sok kör lesz, Európában is csak a legnagyobb gamer újságok meg a fan siteok vezetői kaptak eddig. A "két hét múlva" amikor te is kapsz ezek szerint, valószinűleg egy újabb béta kulcs hullám lesz, szerintem akkor kapnak az európai fan siteok is kiosztásra pár darabot illetve néhány szerencsés (vagy csókos) random user. Na meg majd BlizzCon után is lesz osztás, meg kb. minden hónapban, szóval a végén már majdnem mindenkinek lesz kulcsa.
Viszont a béta content továbbra is nagyon kevésnek tűnik, egy lvl 13 capes PvP Arénát hozzá csaphatnának, egyrészt nem lőne le semmilyen loret másrészt meg nem lehetne megunni megjelenésig a bétát.
Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dying Light: The Beast
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest