Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
en tennek vele egy probat. steamen akcioban filleres, nagyon jol oregedett, a GUIje modern es eleg hasonloan mukodik az ujakhoz. modding community van, szoval 1080p support/remaster van valamennyire. szvsz a valaha volt egyik legjobb fps a mai napig.
idegenek:
azt mar a Deus Exben ellottek, sajnos tokhulye genetikai kiserletekrol van szo szoval az nem viszi elobbre a sztorit
. Deus Exben egy sor konspiracios teoriat integraltak, az idegenek voltak ebbol messze a legfurcsabbak.IW lezaras:
a harom canon befejezes a sotet kozepkor (gyakorlatilag a technologia megsemmisulese), a kozos tudat (az egesz emberiseg beintegralasa a JC+Helios komboba, tehat a Machine God fele ascension eljon) es az Omar (kozos tudat egy nuklearis haboruban elpusztult folddel). a noncanon/secret befejezes a release party a klubban
. ezert is irtam, hogy hianyoltam picit a scifi transzhumanista es technokrata nezopontot a jatekbol ami markansabban volt jelen az elozo reszekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Deus Exben egy sor konspiracios teoriat integraltak, az idegenek voltak ebbol messze a legfurcsabbak.
. ezert is irtam, hogy hianyoltam picit a scifi transzhumanista es technokrata nezopontot a jatekbol ami markansabban volt jelen az elozo reszekben.