- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Ha azon az oldalon ahol látod a 2 vagy 1 letöltendő fájlt legörgetsz alulra van egy olyan, hogy Installation Instructions - ebben megtalálod, hogy mit érdemes előbb telepíteni. Néhány drivert pedig valószínűleg azért nem enged meg mivel 8.1 meg 8 alá hasonló driverek vannak berakva, és van olyan driver ami a 8-nál még kellett a rendszerre, 8.1 esetében már valamilyen formában a rendszerben van stb. Ha mindent felraksz ezen kívül és az eszközkezelőben nincs kérdőjeles hardver akkor baj nem elehet.
-
Aske
aktív tag
Nekem 7520-hoz a 13.6 beta driver ment, gond nem volt vele. Működött rendesen.
http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2.exe
szerk. 3rd gen intel proci van benn igaz?
-
panpeter92
tag
Velem bunkók voltak, telefont rám csapták. Amúgy hozzá nem értők és hazudnak is. Fogyasztóvédelmes herce-hurca is volt. Én ezért nem ajánlom őket. Az egy dolog, hogy itt megkeresnek mindenkit egyenként, hogy ott vásároljanak. Én egyáltalán nem ajánlom, ha jót akarsz magadnak.
-
SzaboZE
addikt
"lassan egyébként laptopszalonnál be akarom adni arra a bizonyos karbantartó tisztitásra ami elvileg a náluk vásárolt gépeknél fél évig az első ingyenes. ilyenkor kb meddig kell nélkülözöm a gépet, illetve hol kell leadni, hova kell menni érte, vagy házhoz jönnek házhoz hozzák?"
Ezt talán a laptopszalontól kellene kérdezni
Nem írtad milyen géped van, de egy delldiagot ettől függetlenül le lehet futtatni, hátha jelez problémát.
-
sdombi
tag
-
Razuel
aktív tag
Nem jár érte garivesztés. Ramot, HDD-t nyugodtan lehet cserélni, csak nem szabad szétbarmolni és ha gariztatni viszed csak a saját alkatrészei legyenek benne, mert minden sorszámozva van. Pár napja én is vettem egy 5520-at, majd holnap leírom a tapasztalataimat vele. Egyébként csak egy 3 csavaros fedelet kell leszedni az aljáról és már rögtön cserélhetünk is ramot vagy hdd-t.
-
-
-
hokkkenek
csendes tag
Ez nem hangzik valami jól
Eddig nekem egyszer sem indult el újra a képernyő, viszont 5-ször sikerült feketén maradnia. Többet nem próbálkozom, minden más úton módon zökkenő mentesen megy az elalvás/felébredés, csak a képernyő becsukása nem megy neki. Mivel elég gyakran használom ezt a funkciót a laptopjaimon (és ez nem egy olcsó gép) , próbálok utána járni a dolognak.
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest