Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszandras
csendes tag
válasz
runner 125 #50484 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a töltőre a gép garanciája érvényes.
Legalábbis nekem Latitude és Vostro töltőjét is cserélték 1 év után is. -
törölt tag
válasz
runner 125 #50030 üzenetére
Annyit nem ér nekem, hogy netán garit bukjam ezért.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #50028 üzenetére
2 hétig túrtuk a netet, fórumokat. Arra is gondoltunk, hogy egy prémium szériásban ez az adapter benne van és egy cserével megoldjuk. Aztán vettem egy SSD-t a vinyó helyére.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #50009 üzenetére
nemzetközi dell fórumon téma volt ez, sokan kérdezték, de negatív választ kaptunk rá
én is próbáltam, de nem jött össze -
kistewe
tag
válasz
runner 125 #41130 üzenetére
A Dell support fórumban 2 dolgot írnak: vagy vedd ki a HDD-t és nyomd az F12 vagy win8 esetében legyél gyors az F2 -vel.
uff stewe
-
ldave
félisten
válasz
runner 125 #33937 üzenetére
Okés, de papiron ennek valahogy működnie kéne, mint valami raid tömb. De lehet az lesz a legegyszerűbb, amit irsz, csak most nem szivesen költenék még egy ssd-re is.
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #33906 üzenetére
297.25 font volt az outletes ara
-
adalbert1
veterán
válasz
runner 125 #33756 üzenetére
A 40-es széria dokkoló csatlakozója kompatibilis a 30-as szériáéval? Illetve a 30-as a 20-szal? Van olyan dokkoló, amivel esetleg mindhárom széria kompatibilis (hosszabb távon jó lenne barátnőm T400-át lecserélni szintén egy Dell modellre - vagy magamnak venni majd egyet a 40-es szériából -, és akkor elég lenne egy dokkoló az itthoni infrastruktúrába)?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
runner 125 #33756 üzenetére
Köszi az infót!
Én személy szerint nem tudok haragudni ezért a dell-re, hogy win7-tel hozzák ki az új gépüket, sőt, szerintem ez még mindig a jobbik húzás volt, amit tehettek. A win8.1 jó lett, de az embereket nehéz lenne erről meggyőzni és igaza van a dell-nek, nem pocsékolja erre sem a pénzét sem az idejét, a win7 bevált, így tutira mennek vele, hogy os téren nem lesz panasz.
Egyébként a másik példányben lévő 8690m vga nem is olyan rossz, sőt, tetszik. Minthogy az is tetszik, hogy van hozzá hdmi port, ami nagyon jó dolog.
Viszont nekem eddig így a fedél rögzítő megoldás nem tetszik, mert maradt az egy pontos rögzítés, nekem jobban tetszik az, amikor kettő darab van két oldalt, az szerintem stabilabb és logikusabb megoldás, kár, hogy áthozták az elődökből ezt a megoldást.
(#33752) eastsider: köszi, de már javítottam előtted, hogy mégiscsak van rajta hdmi port.
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #33736 üzenetére
nemar
7000-esbol is van 14-es
azert kossz, en meg remenykedem, de nagyon ugy tunik, hogy 2014-re ki is halt az igazi 12"-os business kategoria
de lehet jobban jarnek, ha lecsapnek az utolso uj x220-ak kozul egyre -
Jazz
veterán
válasz
runner 125 #33723 üzenetére
Már lejárt a szerk. Arra akartam utalni, hogy hdmi ugye hd audio-t is visz egyben. Most ez display port-nál hogy fog kinézni? És mit bír a display port adatmennyiségben?
-
adalbert1
veterán
válasz
runner 125 #33566 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat.
Mostanában készült el a telepítés, igaz még a Windows Update el fog tartani egy ideig... A gép kapott egy 240GB-os SSD-t (kikerült az asztali gépből), illetve 8 GB RAM-ot. Ha beválik minden tekintetben, akkor az is lehet, hogy megválok majd az asztali gépemtől.
Eredetileg vártam az E6x40-eket, de úgy voltam vele, hogy inkább azokhoz képest kb. fél áron egy ilyen gép 2 év garanciával, és max. majd erről váltok, ha valamivel nem leszek elégedett (van pár negatívum, ami nem tetszik - pöcökegér csak a nagyobb modelleken van, a fedlap nem kapaszkodik lecsukás után a házba, illetve egy IPS kijelző azért nagyon jó lenne -, de ezek a legtöbb gyártónál is ugyanilyen hiányosságok lennének - ennek ellenére nagyon remélem, hogy ha már minden telefonban valami épkézláb kijelző van, akkor lassan a következő generációs notebookokba is be fognak kerülni jobbak is). -
mghltm
addikt
válasz
runner 125 #33439 üzenetére
az e7240-ben tuti megy, a felirat is mutatja
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #33439 üzenetére
mar van teszt? en mar piszkosul varom az e6240-est
-
mghltm
addikt
válasz
runner 125 #33436 üzenetére
bios a legfrissebb, a dell support szerint sem megy benne, igy jartam
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #33404 üzenetére
Téves info, benéztem, pontosabban az E6440-re gondoltam, de elvileg okt. közepe.
-
Immy
őstag
válasz
runner 125 #33244 üzenetére
Billentyűzete ugyanaz lehet mint a 6000-es szériának?
-
mghltm
addikt
válasz
runner 125 #33225 üzenetére
teljes meretu van benne, de csak wwan-t fogad, nincs bekotve a sata vezerlo, ezert nem mukodik az ssd ( gugli baratunk szerint )
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #33225 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Wifi kártya foglalata az olyan. De már semmiben se vagyok biztos. Ezért most nem szedem szét
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #33222 üzenetére
en a dell uk supporttal beszeltem, szerintuk az en e6330-amban is mukodne az msata, ez i3-as
sajnos meg nem tudtam kiprobalni -
mghltm
addikt
válasz
runner 125 #33158 üzenetére
kivancsi leszek az osszeszereles minosegere es ugy altalaban a velemenyedre a geppel kapcsolatban, szoval nagyon varos a dolog
(#33159) somasz tobb markaval probalkoztam ( samsung, hynix, nanya, micron ), sajnos egyikkel sem boot-ol, pedig van amelyiken dell certified memory matrica is van
koszonom a valaszokat mindenkinek!
-
Immy
őstag
válasz
runner 125 #33158 üzenetére
Hol foglaltál rá, ha nem vagyok túl tolakodó
-
Aske
aktív tag
válasz
runner 125 #33108 üzenetére
Tyű, ez aztán durva gép. 5400as vinyót nem igazán értem.
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #32872 üzenetére
akkora kijelzonel plane nincs ertelme
-
tobias40
veterán
válasz
runner 125 #32876 üzenetére
És a GT635-tel összehasonlítva?
Írtad hogy azzal egy kategória a vga.. -
tobias40
veterán
válasz
runner 125 #32874 üzenetére
Igen arra gondoltam hogy ilyen árban levő inteles vga kevésbé melegszik-e,melyik teljesít jobban játékokban,élettartam melyiknek jobb stb..
Tudom hogy használatól is függ de azonos használatnál mi a helyzet? -
Scale
őstag
válasz
runner 125 #32777 üzenetére
Köszi. Akkor a pixelhiba garancia az már biztos.
Utólag is lehet bele rakatni memóriát ugye, hogy ne vesszen el a garancia? -
kalapacsolok
senior tag
válasz
runner 125 #32702 üzenetére
Köszi a segítséget! Érdemes a 7,1 mbit/sec-es kártyát venni? A másik 3,1. Nem tudom, manapság magyar hálózaton ezt kihasználhatjuk-e. Nem tudom, milyen a mobilnet, igazság szerint a gép nem nekem lesz, hanem egy ismerősömnek, én csak segítek neki összeállítani, telepíteni stb.
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #32699 üzenetére
Én is ezt akartam mondani. Régebbi szériáknál meg sokszor volt, hogy még a kábelezés se volt meg, SIM foglalat ugye mindegyiken van, csak az magában édeskevés.
5530 tulaj: kapd le szépen az aljzat lapot és lesd meg a mpcie helyet, van-e ott üresen két antenna. Ha van akkor mehet bele a modem, az a biztos ha megnézed. Bár lehet előkészítés már minden mostani Lati szériában van, nem tudom. -
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #32514 üzenetére
Több fajta dvd-hdmi átalakító van, 3-4, nem mind viszi át a hangot. Tegnap 4310-essel próbáltam, vitte gond nélkül a hangot is az enyém. De van olyan átalakítóm is ami csak képet visz át.
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #32509 üzenetére
miert? a display portot csak le kell butitani a hdmi szintjere
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #32509 üzenetére
Pro3x-en sincs, vagy csak nem találtam
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #32426 üzenetére
kossz!
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #32426 üzenetére
Ott-ott
Most vettem észre 4310-ben nincs cam, nem is találok hozzá bayenvagy csak béna vagyok. Kijelzőkeret közepétől balra kb 1 centivel van egy kis lezárt lyuk, valszeg a hely akkor megvan neki.
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #32422 üzenetére
Páran vettünk tavaly x200-ba való IPS-t, tökéletes. Páran=kb 15 panel
Nyilván a panel típust megkérdezném, az számít. Bár nem hinném, hogy HD+ 13.3 IPS-ből olyan sok fajta létezne, valószínűleg LGP lesz az elkövető. Acerben biztos nem LGP van. Viszont ez aztán dobna a gépen nem kicsit. Ennek szerencsére nem olyan hitvány a színvilága mint sok nálam járt 4300-asnak volt, de azért messze nem IPS. Egyelőre nagyobb gondom az, hogy a led-es világításból fakadó crt-c villódzást mnimalizáljam, undorító módon villog kis fényerőn, mint egy 20 éves 14" 60hz crt monitor. Nekem erre érzékeny a szemem. Ha haver nem viszi akinek szereztem akkor nálam marad egy ideig, egyébként nem fogok vele bohóckodni.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
runner 125 #32341 üzenetére
Köszönöm, nem lett volna rossz ha van benne mobilnet, de így is túlélem
A memóriára valaki?
-
szatomi30
tag
válasz
runner 125 #32288 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged
-
premete
veterán
válasz
runner 125 #32280 üzenetére
Ott van a link a képen; arra céloztam, hogy aki az E6220-ast keveri az E6230-assal, attól az E6430-as pár csavarjának a kitekerése sem várható el, továbbmenve, én nem is szeretném, ha az én gépemet ilyenek elkezdenék szétszedni.
-
Loretto
veterán
válasz
runner 125 #32269 üzenetére
Igen ez. Ha eszembe lesz megnézem majd.
De naagyon nagyon rendben van, és a 97Wh akkuval, kicsit kilóg hátul, de plusz akkuidő aranyat ér.
Amúgy csak ámulás bámulás nah... -
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #32246 üzenetére
nem en voltam, de igen, lattam en is nehany hasonlo gepet mostanaban
mondjuk nem kulonosebben erdekel, a funkcionalitasan nem valtoztat, csak nem illene ilyennek tortennie -
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #32244 üzenetére
a palmrest es a keyboard bezel korul levo kalyhaezust diszcsik kopik nalam erosen
-
Loretto
veterán
válasz
runner 125 #32241 üzenetére
Hmm, most néztem én is hogy 15 nap, szalonban 3 hetet mondott. Sebaj.
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #32241 üzenetére
kinek a pap... en sem a 6330-tol sem a 6430-tol nem vagyok eldolve, az x200-am jobb masina volt
sot, a festekkopas miatt kicsit meg csalodott is vagyok, igaz, azon kivul nem sok gondom akadt vele, mondjuk a billentyuzet + trackpiont lehetne jobb -
Loretto
veterán
válasz
runner 125 #32239 üzenetére
Azért egy 3 hetes pixelhiba garit kértem, az a 3900 már nem osztott, úgyis nyüstölöm majd eleget.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
runner 125 #32150 üzenetére
Ebbe a házba kéne kéne i7 meg SSD... Utána meg tárgyaláson win8-cal ppt. Néznének az ügyfelek
-
mghltm
addikt
válasz
runner 125 #32150 üzenetére
ez a legujabb e6240 atg
-
SzaboZE
addikt
válasz
runner 125 #32125 üzenetére
A gond az, hogy wwan-t csak a megfelelő helyre teheted, mert a sim kártya foglalat ahhoz van bekötve. Vagy olyan kártya kell, amin a foglalat is rajta van (ilyet half size-ban elég nehéz lesz találni).
-
Immy
őstag
válasz
runner 125 #31391 üzenetére
E6440S-re lennék kíváncsi.
Nagyon bejön, hogy kisebb házba beletuszkolják a nagyobb monitort. -
lordmynher
csendes tag
válasz
runner 125 #30426 üzenetére
runner 125 "Max. a 2520 Vostro, de azon kívül már rendben vannak a consumer kategóriás gépeik is."
Miért nem ajánlod a Vostro 2520-at? Ezt néztem ki magamnak, mert elég strapabírónak tűnt és a speckója is elég lett volna nekem.
Szóval ha nem ajánlott, akkor néznem kell másikat max 150 ért.
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #31330 üzenetére
Nem kel neki utánanézni. Nincs 14"-os IPS panel.
szerk:kel_kell
-
Kari1
aktív tag
válasz
runner 125 #31225 üzenetére
Arra gondolsz hogy nem ejtettem-e le a laptopot? A Dellnek direkt több képet küldtem hogy lássák hogy máshol nincs sérülés nyom. És amúgy a két hiba nem egy időben jelentkezett a töltő feletti repedés már megvan 1-2 hónapja csak mivel semmilyen más problémát nem okoz így nem foglalkoztam vele. (ami fura hogy az oldalsó ezüst keret nem repedt meg, és nem is volt szétszedve).
Szerdán mikor észrevettem hogy a zsanérral mi történt akkor gondoltam hogy ha már azt bejelentem akkor ezt is megemlítem.
Lehet hogy a mindennapos hurcolást nem szereti, bár máshol tényleg nincs semmi baja, gondolok azokra a helyekre ahol meg kellene hogy sérüljön ha odaütöm valahova. -
SzaboZE
addikt
válasz
runner 125 #30922 üzenetére
A chipset viszont nem tudja
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
runner 125 #30919 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ / érveket, hogy hozzá segítettek a jobb döntéshez.
A Lenovo IdeaPad Z500 mellett döntöttem. -
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #30922 üzenetére
Ha az adott chipset is támogatja, akkor igen. Ez pl pont olyan, hiába van a T60-amban 2 slot, hiába kezel solotonként 2GB-ot, de 2x2-t nem kezel a 32 bites chipset miatt. D430-ban is max 2GB-ot kezel a chipset.
-
SzaboZE
addikt
válasz
runner 125 #30919 üzenetére
Szerintem max 1GB-ot kezel.
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
runner 125 #30867 üzenetére
Manapság kapható gépek közül mind a te szemszögedből valószínűleg elavultnak fog számítani 3 év múlva.
Azt amit ajánlottál a Lenovo Z500-at, ami 185.000 ftba kerül, nem teljesen egy szinten vannak a dell i7essel.
Ha az árat nézzük és mit kapsz érte akkor jobban megéri egy i7es gép összességbe.Te szerinted miért érné meg jobban a lenovo, mint a dell amikor pár ezer ft az árkülönbség közöttük?
-
sdombi
tag
válasz
runner 125 #30867 üzenetére
+1
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
runner 125 #30865 üzenetére
Általános dolgokra lenne használva.
Tehát programok zene film netezés és néha kisebb játékokra.
Azért választottam az i7es processzort és a 8 GB ramot, hogy jó pár évig minél tovább az alap igényeket kielégítse.Néztem az i5össel szerelt gépet is de a fent említett laptop ár/tudás arányába jobbnak találtam.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
runner 125 #30858 üzenetére
"De, továbbra is azon az állásponton vagyok, h úgy kérdőjeleztek meg dolgokat, h Ti nem használtatok ilyet."
én nem használtam és nem használok olyan laptopot, de viszont volt szerencsém vele eltölteni 2 órát és megvizsgálni.
ahhoz, hogy valamiről megállapítsam, hogy benyomódik/horpad vagy ahogy akarjuk úgy hívjuk már mindegy, ahhoz elég pár másodperc is, de 2 óra már bőven elég.
mennyi időbe telik, hogy az ember az ujját rátegye a laptop fedelére és lenyomja? fél év vagy 1 év esetleg 2 év?
ez a művelet kb. 2-3 másodpercet vesz igénybe.
ezért nem is értem, miért kell ahhoz használni 1 évig vagy akárhányig, hogy valamiről megbizonyosodjon az ember, hogy az a valami rajta benyomódik...
benyomódik, na bumm és akkor mi van, ez is egy ilyen laptop mint a többi csak annyival másabb és jobb, ami viszont jó, hogy van a horpadós tető és a kijelző között egy fémlemez, na, most ezt olyan nehéz beismerni?....ez mellébeszélés, vagy horpad vagy nem, ez ilyen egyszerű és kész. odamész, megnyomod, horpad vagy nem, ennyi.
(#30855) masholnap: "boltosok nagy része be nem vallaná, hogy selejtet árul, pedig tudja. vagy ha nem tudja, az még rosszabb ha meg még akadékoskodik is, az a legrosszabb."
persze, hogy nem vállalja be, mert kiderül róla, hogy mások kárából él, és ha kiderül, akkor nincs zseton új bömösre.
minden vásárlónak vernie kellene az asztalt, tudnia a jogait és ha ostobának nézik mindenkinek be kellene írnia a panaszkönyvbe is ezerrel.
egyébként jól tetted, hogy nem hagytad magad. -
Ice&Lime
veterán
válasz
runner 125 #30834 üzenetére
de teszteltem, volt a kezemben és ugyan úgy nyomorgott a burkolat, mint ahogy a videón is látszik, természetesen nem a burkolat alatti fémváz hajlik, hanem az azt körülvevő burkolat.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
runner 125 #30826 üzenetére
(#30827) premete :neked is.
-
premete
veterán
válasz
runner 125 #30826 üzenetére
Nekem is volt E6220, e6320, E6420, E6520, egyik sem horpadt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30692 üzenetére
Majd ha lesz olyan időszakom amikor több napot is itthon leszek és semmi dolgom nem lesz legariztatom, addig meg had kopjon. Ha ennyivel legariztatnák, akkor később kopottabban is lefogják.
Csak mostanában nincs sok időm erre...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30680 üzenetére
-
HollywoodBoy
tag
válasz
runner 125 #30682 üzenetére
Köszi! Rögtön át is teszem a kérdésemet!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30680 üzenetére
Majd holnap csinálok, mert így estefelé már kicsit kevés a fény.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30678 üzenetére
Nem, ez a vékony keret nem fém, ez csak díszítő elem. Alatta is műanyag van. A festék amúgy fura, hogy ilyen pöttyökben jön le, nem pedig kopik. Tehát mintha szarul lett volna megfestve, vagy nem tudom.
Én azt egyáltalán nem tartanám fair-nek, ha ezt nem cserélnék, mert tisztán látszik, meg semmi értelme se lenne, hogy nem direkt lett lekoptatva a cucc. Mindenhol máshol patent a cucc.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #30665 üzenetére
6430-as. Körbe kopik az ezüst festék a szélein amit az előttem szóló kolléga is írt. Szerintem ez csöppet sem normális. Amikor hordozom egy elég drága tokban tartom végig ami védi végig. Otthon meg ágyon van vagy dokkolva.
-
Dhampir
félisten
válasz
runner 125 #30635 üzenetére
Ezt a billentyűzettípust szeretem a legjobban én is. A régebbi szériás Fujitsuké is hasonló volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
runner 125 #30591 üzenetére
De baba billentyűzet! -
GRaul
őstag
válasz
runner 125 #30591 üzenetére
ugyan ilyet kaptam cégesnek. Jó kis Gép
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125 #30575 üzenetére
Ez nem igaz. 80-ról 100-ra az ötöd ciklus. És géptől függően sokkal hosszabb lehet az akku élettartama ha nincs benne, mintha benne van. Nagyon melegedős gépeknél kiszárad hamar az akkuban levő zselé.
-
Kronk
őstag
válasz
runner 125 #30573 üzenetére
Általában aksiról szoktam használni, ezért kérdezem, hogy inkább mindig töltsem fel, és merítsem le 10%-ig.
Annak nem látom, értelmét, hogy folyamatosan a tápon lógjon, mert akkor kivenném az aksit... -
kovadika
őstag
válasz
runner 125 #30570 üzenetére
Az i5-ös U-s proci tudtommal hozza egy rendes i3-as teljesítményét, és ő ilyet linkelt az 5520-ból, úgyhogy szerintem is jobb választás az 5521.
-
szoke12
őstag
válasz
runner 125 #30426 üzenetére
köszi!
a másik kérdésemre tud valaki választ?+ most megint szétbontottam a d600-asom. mert sokszor nem indul el. csak el kezd világítani a három led halványan, villogva, majd abbahagyja. nem indul. olyan 10-bõl 1-2-szer csinálja ezt. de akkor nagyon nem indul, és csak egy touchpad-felé mért ütésre indul el, de van hogy arra sem.
tudom, alaplaphiba. bár most a tápon is elgondolkodtam... de a lényeg, hogy ki találkozott már ezzel, és hogy gyógyítható? úgy tudom ez ebben a szériában népbetegség. kész vagyok forrasztani a lapot, ha megmondjátok mi a hibás.
köszönöm elõre is. -
No.01
addikt
válasz
runner 125 #30403 üzenetére
Aha... nem vagyok egy nagy IT-s. Menyire bonyolult ez a dolog? csak egy nyelvi pack-ot kell letoltenem vagy az egesz rendszert cserelnem kellene?
-
albi31
aktív tag
válasz
runner 125 #30107 üzenetére
Killnek?dehogy vagyok konkurencia,ő csinálja a Budapest környékét,én meg a Dunántúlt meg sorolhatnám...tudod hány ügyfelem volt,aki így kezdte:össze tudunk futni Budapesten?..mondom,persze,leteszem a pákát,kikapcsolom a gépeket,és már indulok is...
csak nem ildomos ajánlgatni mást,mert akkor ezt én is megtehetném minden ügyfelemmel kapcsolatban,akik innen voltak,egyszerűen megkérem őket,és kész,nem hiszem,hogy normális lenne..és ő ezt elsüti minden fórumon:ASUS,DELL,HP..a többit már meg sem néztem..
Az aláírásom is a pöcök gyerek végett van,amúgy soha nem hirdettem magam,sorry! -
szipak
tag
válasz
runner 125 #29905 üzenetére
ahogy sejtettem, e6420 és e6430 is csak usb-over-minipcie bővítőhellyel rendelkezik, így az msata nem támogatott. marad a caddy-be kipakolt hdd, eredeti helyre meg mehet az ssd. optikai meghajtóhoz meg lehet venni esata+usb táp kábel kombót, ha szükség van rá, csak be kell dugni
pl ez a csomag pont erre szolgál
-
gilfoyle
őstag
válasz
runner 125 #29885 üzenetére
Van benne msata, pont tegnap tettem 8Gb ramot a 6530-ba, akkor lattam.
-
szipak
tag
válasz
runner 125 #29885 üzenetére
még ha van is slot, az sem biztos, hogy elég neki. a mini PCI Express lehet fél meg teljesen magas, valamint a lábak bekötése alapján lehet teljes értékű, valamint usb-over-mpcie. utóbbi esetben msata nem működik, szóval én a helyedben csak akkor próbálkoznék, ha tudsz szerezni kölcsönbe, vagy kipróbálás erejéig egy msata kártyát.
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #29882 üzenetére
elvileg a 30-as szerianal mar mukodik
-
premete
veterán
válasz
runner 125 #29882 üzenetére
Nekem sem volt beüzemelve, csak láttam a helyét, és oda volt írva, hogy ssd.
-
premete
veterán
válasz
runner 125 #29879 üzenetére
Én szedtem már szét, fizikailag van benne egy slot, ezeknek az indiai supportosoknak a tudatlanságuknál csak a lustaságuk nagyobb.
-
válasz
runner 125 #29874 üzenetére
szerintem van benne
most adtam el ha előbb szólsz megnézem
-
soldi3r
veterán
válasz
runner 125 #29874 üzenetére
nekem 6330-cam van, beszeltem az angol dell szervizzel, aszontak, hogy mukodik benne az msata slot, kiprobalni meg nem tudtam
-
FehérHolló
veterán
válasz
runner 125 #19427 üzenetére
Jobb, mint a semmi.
Melyik szervizhez mentél végül? -
FehérHolló
veterán
válasz
runner 125 #19424 üzenetére
Legközelebbre: [link]
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #19424 üzenetére
Na, kicsúsztam a mod.-ból. Elég omg a megoldás.
Le kell venni a RAM fedőt, ott kell kihajtani a kis csavart, és lám, feljön a bill.
Komoly.
-
MZsoltee
veterán
válasz
runner 125 #19222 üzenetére
Nekem egy d630-ason cseréltek komplett bill-t egy "A" bötű miatt, szóval nem lesz gond. Humansoft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest