- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
mynames #21778 üzenetére
Nekem is iponos Dell gépem van és sajnos nem kaptam mellé semmilyen dell-es garanciajegyet, csak az iponos számlát. Hogy is működik ez a garanciáztatás? Én vidéki vagyok és a vásárláskor úgy lettem tájékoztatva, hogy szervizelés esetén a vételkor kifizet 2500Ft szállítási díj tartalmazza a garancia futár szolgáltatást és az ipon rendezi a szervizeltetést. Ha jól tudom viszont a Dell-nek is van valami házhoz jövős futár szolgálata, de ezek szerint én nem vagyok rá jogosult, mert nincs olyan garancia papírom?
-
kiskaktusz
addikt
válasz
mynames #21778 üzenetére
én is az iponnál vettem és a cszervíz a chs hungary...
ebben a hszben 2 értékelést találsz a humansoftról, az 1ikben meg pluszban a chsről is... én nem tanácsolom hogy oda vidd -
SzaboZE
addikt
válasz
mynames #21778 üzenetére
Az ipon nem szervizel, nem kell hozzájuk vinni. Nem tudom más kéreget-e a garlevelet, de nekünk nem kell, mivel a gép sorozatszáma alapján le tudjuk kérdezni a garanciáját a dellnél. Szóval döntsd el melyik szervízbe viszed, de ne a kereskedőhöz vidd be, mert vagy sokáig fog tartani vagy át sem veszi.
-
Aslan
aktív tag
válasz
mynames #18379 üzenetére
Adminisztrációs hiba volt a DELL külső - felhasználók által megtekinthető, Service Tag alapján lehívható adatokat tartalmazó szerverével. (A DELL belső szerverével minden rendben volt, ott nem volt semmi hiba!) De már helyreállt! Már nem Kazakhstan-t írja ki!
Mivel a DELL belső szerverével semmi baj nem volt, így a tulajokat sem érte semmi hátrány ebből... de már egyébként is minden rendben (ahogy én láttam)
-
nemcso
őstag
válasz
mynames #18194 üzenetére
Talán még erre is szükséged lenne : ATI HDMI Audio Driver
-
-
polip
addikt
válasz
mynames #18041 üzenetére
nem titok. a [laptopszalon] értékesítési vezetője vagyok
-
delbarta
senior tag
válasz
mynames #17920 üzenetére
Amikor én raktam fel a rendszert, rendben lejött minden driver, igaz fogalmam sem volt pl. a wifi kártya típusára, és kb. 3 fajtához volt driver, hát leszedtem mind. Szerencsére a telepítésnél szólt, hogy ez nem ehhez való és nem rakta fel, szóval azért meg lehetett oldani a problémát. Persze nem egy szép húzás, hogy ezen spórolnak de emiatt visszavinni? Hát erre most mit mondjak...
Egyébként nekem úgy látszik szerencsém volt, én le sem szedtem a dell-es 5650-es drivert, rögtön az ati honlapjáról kaptam le és gond nélkül felmászott elsőre.
-
spiercell
aktív tag
válasz
mynames #17920 üzenetére
Én ugyanilyen notit vettem, bár nem ment minden flottul, de kb 1 óra alatt minden drivert levadásztam a gyártó honlapjáról és minden működik is. Mondjuk egy furcsaság volt: Csak a gyártó oldaláról letölthető catalyst ismerte fel a vga-t, de miután feltettem lehetett frissíteni a legújabbra.
-
delbarta
senior tag
válasz
mynames #17899 üzenetére
Ja, spórolnak.
Végül is ők freedos "oprendszerrel" adják (gondolom te is azzal vetted), ahhoz meg nem kellenek külön driverek.
Bár lehet, hogy a Win7-el adotthoz sincs driver cd. Nem tudom miért ezzel spórolnak? Nálam szerencsére még ott volt a másik noti, amikor erre telepítettem, így le tudtam tölteni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest