- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
petra88
csendes tag
-
petra88
csendes tag
Köszi a válaszokat. Ezen a fórumon amit mondtál akkor majd szétnézek.
Igazából csak ez a melegedés aggasztó egy kicsit mert az átlaghőmérséklete 39-42 fok körül szokott lenni, de most mikor a lakásban ilyen 30 fok körüli volt az idő, felment 50 fölé azért találtam furának.
Egyébként ez az első laptopom, úgyhogy összehasonlítási alapom nem igazán van. Ezzel meg még barátkozó üzemmódban vagyunk, ezért érdekelne hogy meddig mondható "normálisnak" a hőmérséklete. -
huszi.gyb
senior tag
Köszönöm szépen... Hát meggondolom még, bár néztem mindenfélét, ahogy észrevettem DEll hibák-> tapipad, hűtés, kijelző
Acer-> elvből sem veszek 1 év garancia miatt se, annyira meg nem olcsó, és jó, hogy több évet vásároljak rá
Asus-> még ez az ami labdába rúghat, de nem találtam olyat, ami tetszene (ár6érték)
MSI-> no comment
Sony-> drága
HP-> szintén
Toshiba-> sokan dicsérik, de ismerettségi körömben nincs, nem tudom 1-2 napra külcsönkérni, kipróbálni
Samsung-> nincs olyan, ami tetszene (tudás/ár/érték)Szóval maradtam a Dellnél, és szerintem az lesz, hogy kalapból kihúzom hogy N5010 vagy N5110
Mindegyiknek van előnye, hátránya...
Köszönöm az infot mindenkinek mégegyszer
-
petra88
csendes tag
Szia!
Hmm...érdekes dolgokat írtál. Nekem is ilyenem van.
Azt, hogy folyamatosan pörgött a ventillátor hogy érted? Megállás nélkül? Mert nekem (mióta megvettem - 2 hónapja) azóta az csinálja, hogy kb 4-5 percenként bekapcsolja egy 10-15 mp-re, aztán ki...olvastam, hogy nálad ez a zavaró kategóriába tartozott, de amúgy ez normális ennél a típusnál? Amúgy sztem nem hangos.
A tapipad néha tényleg nehezen reagál, + nekem néha előfordul, hogy a billentyűzet se vesz be 2-3 karaktert és kihagyja.
A wifi-aksi dolgot én is tapasztaltam, akkor ezekszerint az se csak az enyémnél van.
A többi dolog amit leírtál engem nem zavar csak ezek.
Ja...a tied mennyire melegedett? Meddig mehet fel olyankor mikor eleve melegebb a környezet hőmérséklete? -
huszi.gyb
senior tag
Viszont N 5110-nek is vannak, néztem olyat is (élőben) több dolog sem tetszett...
1. nagyon tolja a meleget
2. touchpadja kritikál aluli (gyári friss driver-rel)
3. (sztem) az árához képest gyenge a kijelzője
4. hangosak a billentyűkÚgyhogy nem tudom, gondolkodtam mindenfélén, meglátjuk mi lesz belőle
Szerk.: mit értessz kellemetlen "beütések" alatt?
-
horvathd
aktív tag
Az én N5110-nél szerencsére már nincsenek ezek a problémák.
A ventilátor nyugalmi helyzetben és böngészés közben csak ritkán indul, bár ez csak azután lett így, hogy telepítettem az nVidia kártya driverét, Jobb energiagazdálkodás mint az AMD-nél? Persze terhelve azért van hangja, de nem vészes (nincs mihez viszonyítanom).
A wifi és bluetooth kártyákat dell 1501-ről intel centrino 1030-ra cserélték, driverkekkel nem volt gond.
A WebCamhoz most sincs driver külön, de a Windows beépített driverével működik Skype és flash alatt.
-
ro_bert17
őstag
Egy cselekvőképes! Köszönjük!
Mondjuk valószínűsíthető, hogy egy echte magyar lokalizációjú gépet nem Kazahsztánba pottyantanak le, még ha lehetne is rokoni szálakat találni köztünk. Adminisztratív baki.Más. Ha esetleg lenne még egy ilyen mazochista mint én, miszerint Dell Latitude E5410-re XP-t szeretne feltuszkolni, annak ajánlom a support oldalon levő driver packot. (azt hiszem CAB fájl)
Letölti, kicsomagolja, és mondjuk egy nlite-al integrálja XP-be. Kb. 2 óra alatt telepítéssel együtt meg van az egész, és az AHCI-ről sem kell lemondani.
Én tegnap egész nap a driverek kilogikázásával ügyködtem, és este még mindig volt 2 db. kérdőjelesem. -
Akkor megkönnyebbültem
Az enyémnek általános használat mellett (böngészés) a proci ventillátora áll, a videókarijé (HD5650) Everest szerint 30%-on megy, a gép ekkor nagyon halk. HD-s videónézegetés közben 3200-3300-as fordulaton megy a prociventi, ez egyáltalán nem hangos. Komolyabb játékoknál (GTA IV High textúra szinten) néha eléri a 4000-es fordulatot, akkor nem semmi hangja van
Esetleg nézd meg a procihasználatot alapállapotban és futtass le egy vírusírtót. -
Emb3rke
tag
Sajnos a BIOS-ban is engedélyezve van.. (Internal WLAN = Enabled).
És az a fura, hogy az "Adapterbeállítások módosítása" menüpontban úgy írja, hogy le van tiltva a vezeték nélküli kapcsolat.. ha rákattintok az engedélyezésre kiírja, hogy engedélyezve, de ugyanúgy "letiltva" a státusza..
Kép
A laptopon elvileg engedélyezve van a vezeték nélküli hálózat:
KépNagyon remélem, hogy csak én bénázok és vmi piszlicsáré beállítás a "hiba" oka..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest