- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
Sir Riccio #7599 üzenetére
Szervizeskent dolgoztam jo ideig, maszekban most is szervizelek. A Toshiba az utobbi 5-6 evben annyira bovli lett, hogy az elkepeszto. Dellel meg egy szinten van. De ne is haragudj, te magad mondtad, hogy egy HP notit sem vittel meg vissza szervizbe. Ez ket dolgot jelenthet:
- Annyira jok, hogy nem kell visszavinned
- Nincs elsokezbol informaciod, csak hallotad valakinek a valakijetol, hogy az unokatestverenek a volt baratnojenek a sogora mit mondott. Ne is haragudj, de inkabb a sajat tapasztalataimnak hiszek.A fenykepezogepekbol es mas periferiakbol nem lehet tapasztalatot levonni notiugyben, mertha en is igy tennem, soha a budos eletben nem vennek Dell-t vagy IBM-et, mert a szervereik botranyosak a HPhoz kepest.
-
kekegsm
őstag
válasz
Sir Riccio #7594 üzenetére
Nem szarok. HP lezerjei verhetetlenek, valamint a nagykategorias fotonyomtatoi is nagyon jok. kiskategoriaban az Epson fotonyomtatoi a legjobbak, utanna jon csak a Canon, majd a HP, de a HP-k osszehasonlithatatlanul tartosabbak. (otthon mai napig mukodik a DJ 550C).
Szkenerei iszonyatosan jok. laptopjai, PC-i iszonyatosan jok. Szerverei magasan a csucsot kepviselik az intelalapu kategoriaban.
A kamerai tenyleg szarok, de ugye nem azt akarod mondani, hogy te a HP-tol vettel kamerat? Mert az akkor a hozza nem ertesedet jelentene (kamera-temaban).
De szerintem ne jelentsd ki, hogy szar a HP laptop, ha nem is ismered oket.
-
wwhy
veterán
válasz
Sir Riccio #7590 üzenetére
pedig a HP nyomtatók, scannerek nagyon jók ... nálunk több éve teszik a dolgukat, van olyan is, ami már több mint 10 éves
na de ne offoljunk
-
Uzmany
őstag
Ismét lenne kérdésem.
Nézegettem a Dell-hez kapott dvd-ket, és a Vista dvd-re az van ráirva, hogy helyreállitó lemez. Ez azt jelenti, hogy nem a teljes oprendszer van rajta? Ha esetleg elromlana a hdd, akkor kell vennem egy jogtiszta Windows-t?
Ellenben szeretném lecserélni a hdd-t egy nagyobbra és gyorsabbra. Hogyan tudom áttenni az oprendszert az újra? A gyári hdd-n két partició van.
Az egyik a C az os 100GB, a másik a D a recovery amely 10GB-s partición található.
Legyetek szivesek irjátok le a teendőket. Köszönöm előre is. -
wwhy
veterán
válasz
Sir Riccio #7587 üzenetére
ez is jó példa, h cipőt a cipősboltból, notit a laptoboltból azaz ne vágjon bele minden gyártó mindenbe, mert csak elbaltázza
-
nagyt
csendes tag
Hali !
Kellene segítség a döntésben. Az alábbi notik közül ki melyiket venné meg és miért ?
Azt ár nem szempont.Dell Latitude D830
15.4" WSXGA+(1680x1050pixel) anti-glare • nVIDIA QuadroNVS 140M /512MB TCache
• Core2-Duo T7300 (2.0GHz/4MB/800) • 2048MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft Windows Vista Business 3év garanciaDell Inspiron 1720
17"WXGA+ (1440x900pixel) AntiGlare • GeForce 8600GT /256MB • 2.0MP WebCam
• Core2-Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800) • 2048MB DDR2 • 160GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2) • Microsoft Windows Vista Business HUN 3év garanciaÉn elsősorban 3D-s tervezésre szeretném másodsorban néha játékra, csak nem tudok dönteni.
Esetleg ki milyen véleménnyel van ezekről a boltokról (itt venném meg a gépet) : notebook.hu ill. notebookstore.hu
üdv: T -
kekegsm
őstag
válasz
Sir Riccio #7580 üzenetére
Milyen HP notikat vittel mar vissza?
-
McLaca
őstag
válasz
#16820480 #7571 üzenetére
Megmagyarázom!
Írtál valamit, amire válaszolni akartam valamit, és kattintottam a "válasz"-ra, de közben más leírta azt, amit én akartam, így töröltem, és csak a többi maradt, ami viszont nem Neked szólt.
Vinyó téma: nálam Seagate rója a köröket a gépben, viszonylag halkan és hűvösen. Régen Seagate vinyóval kezdtem, azóta szeretem őket, bár igazából gőzöm sincs már, hogy ma hogyan viselkednek...
Viszont akarok egy 2,5"-es WD Passportot, mert a mostani külső nagy, hangos és melegszik, sokat fogyaszt, nem hordozható jól, és úgyis csak tárolásra kell...
Üdv!
-
Sir Riccio
addikt
Szerintem a HP-t ahogy van úgy kell elfelejteni. Amennyi HP cuccot én már garanciában visszavittem és amennyivel már gond volt...
A Dell-re meg nemhiszem, hogy véletlenből adnak még az akkura is 3év garit.
Nektek mennyit m1 a gép 1 töltéssel? -
törölt tag
valószínűleg a 100ezres tételt úgy értette, hogy valami nemzetközi cégnél dolgozik, ahol összességében ennyit rendelnek (az egész cégnél, nem csak a magyar részlegnél).
a DV2699 (14,1"-es kivitelben) egész pofás kis gép, cska kár, hogy nem valami masszív
mármint egy Latitude-hoz vagy Vostro-hoz hasonlítva. meg kár, hogy előre tették a fülhallgató csatikat, de ezen kívül szép darab. illetve nekem mániáim a mintás cuccok, szóval ez például különösen bejön: [link]
-
wwhy
veterán
válasz
kekegsm #7576 üzenetére
Ne ijesztgess, mert mindjárt meggondolom magam, és átállok D630ról egy HP DV 2699 -re
Szerintem is költői: globálisan (100 ezres tételek) jó árat kapunk. Ha rajtam múlna, akkor soha többet dell. több 100e gépet rendeltek
mert már akár 1 D630 ára is több százezer; ez nekem magas
-
wwhy
veterán
egy másik fórumon írták a D630-ról:
"150-ből miért jön a fele kapásból hibásan, miért halnak meg ebben (is) a hdd-k egy-két hónap múlva ... "
létezik? -
törölt tag
itt csak én nem értem, hogy miért az én hsz-emre válaszoltál ezzel?
wwhy: a szoftverek tisztaságának semmi köze ehhez szerintem. nekem egy vlite-tal buherált vista van fent, és ugyanúgy semmi baja péládul, mint a buherálatlannak. ezt a "sleep-ből nem jön vissza a gép", meg "otthagyom egy időre és mire visszajövök meghalt" dolgot sosem értettem. amióta windowst használok annyira ritkán volt ilyen, hogy nem is emlékszem. vagy rossz driver, vagy 3rd party szoftver okozhatja, mert magában már régóta nem hajlamos ilyenre a windows...
-
atosz
őstag
Ez is megvolt már, semmi eredmény, ua.
erdoke: Elhiszem, de itt csak nem megy. Azt azért tudni kell, hogy a router nem küldi az SSIDt sem, de érdekes módon korábbi IBMmel egyszer sem volt gond, egy ASUS is remekül megy de még a Nokia telefonnak sem volt még baja vele. Mindenesetre az is feltűnt, hogy viszonylag elég lassan kapcsolódik bármilyen hálóhoz.
-
atosz
őstag
Tényleg senki nem tud egy értelmes WiFi kezelőt Dellre? Már az összeomlás határán állok. Nem igaz hogy csak újraindítások után hajlandó csatlakozni az itthoni hálómhoz.
A VISTA meg továbbra is fos. Kb fél órát nem használtam a gépet, ebből egyszer totál meghalt, nem reagált semmire, aztán meg itthon ujraindítani kellett, mert ugye nem volt hajlandó felcsatlakozni a wifire, és percekig csak azt mutatta hogy "Leállás" és nem csinált semmit, ez már egyébként többször előjött... Most komolyan. Ez így üzleti célra??? Jahh és gyanítom hogy a VISTA miatt nem megy a mobil internet sem egy Nokiával.
-
wwhy
veterán
Az F billentyűk teljesen testreszabhatók a D630-ban
(nekem pl. nagyon kellene a számológép, jegyzettömb stb.)
-
törölt tag
oké, lehetséges. de ezzel csak külső monitort tudsz meghajtani, kiforratlan, és drága (minden bizonnyal), ráadásul egy PCIe sávszélességen akarják átvinni a vga, a hangkártya meg még pár usb jelét. gondolom jó sebes lesz
amiből ezt beszerzi az ember, annyiból mondjuk vesz egy xbox360-at, és akkor tényleg élvezhető játéklehetőséget kap.wwhy: nekem hiába mondod, én szeretem a kínaiakat
-
Gabás
addikt
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #7550 üzenetére
valahogy úgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest