- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vycman
tag
Nekem ez az első notim, ugyhogy nincs ilyen tapasztalatom. Az biztos, hogy energiatakarékosabb, mint a vista, ami állandóan húzza a procit és a hdd-t is nyekteti. Egyébként valaki telepített már XP-t a Vista helyére? Mert nagyon gondolkodom, hogy leszedem ezt az alapból rajta levő teleszemetelt Vistát. Nem vagyok nagy játékos, de a 256-os Ati kártya szerintem többre képes, mint a NFS Most Wanted fullon való szaggatása...
Igazából az érdekelne, hogy a letölthető xp driverek mennyire működnek? Wifi stb.
-
killipoly
aktív tag
nem irta a srác,hogy particionálva van a winyó és ha jobban elolvasod a hsz.-emet utána tanácsolom is emiatt hogy particionálja.Amúgy miben tudja gátolni a sata-s winyó azt,hogy felrakjon egy xp-t?Mostmár engem is kiváncsivá tettél
A fentebbi kérdésemhez esetleg tudnál valamit hozzáfűzni? -
Maeg
tag
Akkor pontosítok:
Valamiért kibontja magát ez a cucc, de a telepítő nem indul el. Vagy nekem kéne bemásolni manuálisan pket valahova? Ez csak .txt és .cat fileokat tartalmaz (meg egy .oem-et).Amúgy lehet, hogy hülyeség, de nem az a helyzet, hogy AHCI módban tud spórolni a a vinyóhasználattal a rendszer (aksikímélő)?
Mod:
Azért köszi a helpet -
törölt tag
oké, lehetséges. de ezzel csak külső monitort tudsz meghajtani, kiforratlan, és drága (minden bizonnyal), ráadásul egy PCIe sávszélességen akarják átvinni a vga, a hangkártya meg még pár usb jelét. gondolom jó sebes lesz
amiből ezt beszerzi az ember, annyiból mondjuk vesz egy xbox360-at, és akkor tényleg élvezhető játéklehetőséget kap.wwhy: nekem hiába mondod, én szeretem a kínaiakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest