Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zada
tag
válasz
dell-shop
üzenetére
Hát a bratyónak kéne valami ami elég erős akár filmvágáshoz, hosszabtávra lesz és mozdítható is legyen.
Csak 2 kérdés
1, Oké, hogy nálatok olcsóbb, de 1 év vagy 3 év garancia esetében inkább állom a különbséget. Vagy nektek is 3 év?
2, Hol van nektek Pesten kirendeltségeteke, mert csak pécsi boltot láttam? -
Cyrin
addikt
válasz
haralambusz
üzenetére
Nem lehet 8600-al kapni, ha fontos ez a kártya, akkor vagy XPS1530 vagy Vostro 1510.
-
rumos14
nagyúr
válasz
haralambusz
üzenetére
sztem max 8400-at raknak bele, 13"-as notiknál ez is jónak számít.
-
törölt tag
Enhancements:
1. Improve compatibility with Dell Wireless 1390 & 1490 Dell WLAN.
2. Improve system performance on Resume from S3 with Driver Verifier enabled.
3. Added enhancement for optical drives.ott van leírva az oldal alján, ahonnan letöltheted.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, az hol van leirva, hogy az A10 bios M1330-hoz milyen újdonságokat tartalmaz?
Thx. -
haralambusz
tag
Üdv!
Valakinek nincs valami infója, hogy XPS M1330-at lehet MO-n vagy az EU-ban 8600M GT-vel venni?

Ha lehet akkor linkelne is valaki nekem?
Előrre is köszönöm!

-
MajaG
senior tag
válasz
JoseyAdams
üzenetére
Inspiron, vostro bill-el? Huu jól nézhet ki.

Ha van kép dobjál fel egyet.

-
Neptunfű
tag
Sajnos még mindig itt tartok az SD kártyámmal.... sehol
[link]
De nem csak nekem van ilyen problémám.... vigasztaló
-
Stehe
aktív tag
Hali!
Az nem para, ha a 1520-asom hőmérséklete (ACPI) 55fok? A magokéra kb. 35-40 fokot ír ki a Speedfan. Ezek az értékek meddig normálisak? Nem mondom, használom a gépet, bár inkább csak sokáig megy (most megy kb. 15 órája), minthogy processzorigényes progikat használjak. De ezt az 55-öt akkor is sokallom!
Köszi!
-
Zada
tag
Hali!
Erről tud valaki valami infót, hogy mégis milyen? Érdemes ilyet venni?
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=7895A válaszokat előre is köszönöm.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Új Vostro 1510-est, csak a DunaElektronikában láttam; azt írják: "rendelhető". Ez vajon előrendelést jelenthet, ha sehol másutt nem árulják? Mert ugye nem lehet mindig készen a fiókban 270K, hogy majd egyszer hozzák
-
dell-shop
csendes tag
ne legyen visszataszító, hisz az a célja, hogy ezt a fórumot olvasó. Dell notit vásárolni szándékozót jó tanáccsal lássa el.
A telepítési és egyén infók mellett szerintem az ár is fontos tényező, és ha ebben segít a dolog, akkor szerintem van értelme, de ha sért bárkit, akkor elnézést, pusztán a jó szándék vezérelt...
Ha valakit érdekli azért: megkezdődött a "jóárasításW, íme egy példa:
Dell Inspiron 1525: 119.800.- [link]
-
MajaG
senior tag
válasz
JoseyAdams
üzenetére
Ez alapján menni fog, de amúgy le van írva, a kézi könyvbe magyarul, le tudod szedni a dell honlapról.
-
wwhy
veterán
válasz
JoseyAdams
üzenetére
A szerelési kézkikönyvben részletesen, lépésről lépésre le van írva (Dell honlap)
-
JoseyAdams
csendes tag
hello!
nincs vkinek tapasztalata, abban, h hogyan kell billentyűzetet cserélni egy inspiron 1520asban?
ha vki már csinált ilyen akkor lécci ossza meg velem...
előre is köszi -
törölt tag
válasz
zorrobomber
üzenetére
nekem tetszik az XPS sorozat, én is gondolkoztam, hogy olyat vegyek, de most így a Latitude után már zavarna rajta pár dolog (nincs pöcökegér, meg nem olyan masszív azért). de például van rajta HDMI kimenet, meg LED-es kijelző, és egyéb finomságok

esetleg megnézheted a Vostro 13"-os új változatát még, hátha megtetszik (neki). -
MajaG
senior tag
Meg a 6 cellás akksi eléggé lötyög.

-
MajaG
senior tag
Megjött a vostro1500-am. Az normális, hogy kinyitva a zsanéroknál, mind2őnél mind2 irányban, jó 1-2mm-es rés van, látom a fémet... :S
-
Shuta
csendes tag
Sziasztok!
Aki DELL INSPIRON 1525 -ös vásárlásán töri a fejét annak üzenem, hogy ne habozzon, vegye meg!
Már több mint egy hete boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen gépnek(street design) és nagyon szuper.Aksi wifi+böngészéssel közepes fényerővel 3óra!
Support sajnos csak vistához van, én azzal használom.Viszont a MediaDirect -t még nem sikerült életre keltenem, azt sem tudom honnan tölthetném le, google meg csak torrent linkeket dob ki

De gondolom olyan a MD mint a Hp pavilionoknál a Quick Play tehát külön 2GB szabad partíció kell neki ahova feltelepül.A gépet itt vettem: [link]
Kisebb termékelírás a honlapon hogy a 1525ös a T5450es proci helyett T5550 el van szerelve
Sajnos nem járt hozzá távirányító, de én szeretnék hozzá, szerintetek honnan tudnék beszerezni egyet?
-
dell-shop
csendes tag
üdv mindenkinek!
érdemes vetni egy pillantást a notebook árakra, országosan a legjobbak...ha nem azok, akkor alkuképesek!

-
Palika71
őstag
Nekem nem.
De a Humansoft nem tudja, az nem baj, mert a szervíz akkor is jöjjön ki a gépedért és csinálja meg, mert azért ez roppant bosszantó lehet.
Nekem is volt anno olyan bajom a Vostro-val, amiről a cégnek lövése sem volt, de a szervízes ember seperc alatt megcsinálta.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, másnak is van hasonló problémája XPS M1330-al?
Lehajtom a fedelet (alvó állapot) és miután ismét elkezdem használni a gépet, átállitja a képernyő felbontást 1024x768-ba. Próbáltam érdeklődni, a Humansoft az aki segitőkész volt, ismerik a problémát, de nem tudják a megoldást.
Esetleg valaki tudja?
-
Gabás
addikt
ja, mért nem azzal kezdted, hogy AHCI mód kell...
nem spórlásra való, a többfájlos műveleteket gyorsítja a NCQ technológiával, meg a gyorsleválasztást is támogatja (de gondolom nem sokat rángatod ki a HDD-t
)
ha szükséged van rá, vagy a telepítéskor töltöd be/integrálod a telepítőlemezbe, vagy van egy registry bűvészekedés is, aminek működnie kellene -
Maeg
tag
Akkor pontosítok:
Valamiért kibontja magát ez a cucc, de a telepítő nem indul el. Vagy nekem kéne bemásolni manuálisan pket valahova? Ez csak .txt és .cat fileokat tartalmaz (meg egy .oem-et).Amúgy lehet, hogy hülyeség, de nem az a helyzet, hogy AHCI módban tud spórolni a a vinyóhasználattal a rendszer (aksikímélő)?
Mod:
Azért köszi a helpet
-
-
mylans
csendes tag
válasz
Soulskater
üzenetére
Helló!
Nekem lenne egy. Mennyit szánsz rá?
-
Soulskater
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy hol tudnék beszerezni egy dell travel remote irányítót a vostromhoz itt az országban?
köszi a segítséget előre is!!

-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
No, sikerült elkapnom azt a pillanatot, mikor sípol a gép. Ujraindítás után ezt kapom:
[link]Az akksi rendesen benne van, és a táp is normálisan rá van kötve! Vajon mi lehet a baj?
Köszi!
-
Maeg
tag
Megnyugtatásul (?) közlöm, hogy a vostro billje -na jó, nem a festék, csak a matt műanyag- bizony kopik.
Jó, igaz, hogy jópár oldal beadandót klimpíroztam már rajta, de azért mondjuk 1 hónap viszonylag intenzív használat után a mattság hogy megkopjon rajta, az már szerintem pofátlanság
Kiváncsi vagyok, mi lesz egy év múlva.Kb a bill minősége az egyetlen, amivel nagyon nem vagyok kibékülve a gépen. Komolyan mondom, múltkor egy olcsó fusit néztem, és normálisabbnak tűnt annak a billje.
Gabás: XP-hez kéne SATA driver, olyan, amit nem telepítéskor floppyról tolok fel (laptop + XP + floyy manapság = wtf), hanem elindul a saját telepítője.
Lehet, hogy ennek is el kéne indulnia? Max tűzfal blokkolhatja, de az nem jelzett semmit, és amúgy is leglazább módba teszi magát telepítéskor...
Előre is thx a helpet!
-
Maeg
tag
válasz
kekegsm
üzenetére
Sziasztok megint

Arra tud valaki tippet adni, hogy automated installer verziót hogy szerzek vostro 1500 SATA driverből?Dell honlapon csak self extractor van, sok sys stb. file-al, de telepítő nincs. nyilvánvalóan floppyhoz, VISTÁn USBs dolgokhoz, CDhez való, de ezeket ugye csak telepítéskor lehet feltenni.
Van valami olyan, amit működő rendszerre is fel lehet pofozni? Vagy csak elsiklottam volna fölötte?
-
kekegsm
őstag
válasz
Viperator
üzenetére
Normális típusok: Dell, HP, Lenovo.
-Szerintem max X3100 legyen a videókártya, ne min.
-Vegyed 2GB-vel, és akkor úgy kapod rá a garanciát. Ha nem értesz a laptopokhoz, akkor ne cserélgesd magad.Ajánlom az Lenovo R61 sorozatot, de nem fog tetszeni neki, mert nő. Dell Vostro, Latitude, ezek drágák. HP is, ami elfogadható.
Én hozzátennék egy pici pénzt, és ilyet vennék inkább:
[link]Ennyiért ajándék.
-
Senki nem válaszol a 8933 számú hozzászólásra.....

-
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Sosem használtam laptopot, csak rendes számítógépet. Egy nőismerősöm megkért, hogy nézek utána, hogy milyen típusú laptopot érdemes venni. Nettó max. 170 ezer forint a keret. Alaphasználatra van szüksége (netezés, zenehallgatás, filmezés, stb.)
A paraméter:
- Core2 Duo (fogyasztás szempontjából alacsony)
- min. 120 - 160 GB winchester
- jó videó legyen, pl. min. X3100 vagy valami nvidiás.... (nem tudom igazából, hogy a Dell laptopokban, ebben az árkategóriában milyen videókártya van....) Jobb a dedikált, mint az integrált?
- 1 GB memória (bővíthető legyen, külön érdemes megvenni és így olcsóbb, mint a 2GB memóriával felszerelt laptop. Nem?)
- legyen webkam, USB, Firewire, bluetooth, kártyaolvasó, hang ki és bemenet (mikrofon), ...
- a képernyő pedig 15 collos legyen. Itt olvastam, hogy a Matt jobb, mint a TrueLife, a fényesség (elkerülése) miatt.Előre is köszönöm a választ!

Üdv!
-
fwgoze
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
Persze
!Simán lediktálod nekik a service-tagot, és már "honosítva" is van a gép...de ugyanakkor a munkadíjat továbbra is neked kell fizetned.
Az egy illetve két év gari ára mindenhol más és más...én már halottam a plusz 2 évre 20k-tól 40k-ig mindent...szóval a legtutibb az, ha felhívod a kiszemelt boltot, és megkérdezed tőlük, hogy mennyi az annyi...
Remélem segítettem!
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Tudnál nekem segíteni, régen te is foglalkoztál a témával!
Adott egy Dell Vostro 1500
Angliában vásárolt 1év garral (2007.09-én vásárolt)
service tag kód: 6GSY43J
Kérdésem az lenne:
-Hogy tudom honosíttatni a gépet, h pl.: csak munkadíjat kellejen fizetni és az alkatrész árát az itthoni szervíz állja?
-Mennyiért adnak rá még +1év garit amitől olyan jogot élvez a gép mint ha itthon vásároltam volna? (esetleg +2év garit) -
fwgoze
aktív tag
Az jó,mert pont akkorra tervezem a megvételét...csak kiváncsi lennék, hogy a nagy modellfrissítések között a Dell nem akarja-e az XPS vázát kicserélni, és így néhány hibáját megszűntetni...?!
Amúgy az újabb XPS 1330-asoknak a CD-olvasói még mindig olyan borzalmas hangot adnak ki olvasáskor, illetve kivételkor? És arra is kiváncsi lennék, hogy hogy állnak az XPS tulajok a billentyűzetekkkel...van akinek már elkezdett kopni az ezüst festék???Amúgy köszönöm a válaszokat polip, Cyrin!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Dell sericetag kódom amit szeretnék leellenőrizni de a Dell honlapján nem találom, esetleg tud vki segíteni?
-
Stehe
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
Úgy egy 1 másodperces, elég magas frekvenciájú hangot ad ki, naponta 1-2x. BT ki van kapcsolva, kipróbálom ezt a trükköt, amit írtál. Amúgy hálózatról megy, és igen, az akksi is benne van.
Remélem nem alaplaphiba, pont azért vettem Dellt, hogy ne kelljen gyakran szervízba járnom. Mindenesetre most bekapcsolom a Bt-t, és várok pár napot vele! :-)
-
spyduck
nagyúr
Hogy sípol?
Ha rá van dugva a hálózatra (akksi benne van?)?
Ha bekapcsolod a bluetoothot úgy is sípol?mod: Nekem is volt ilyen és azt mondták alaplaphiba de már hallottam olyat is, h táp is csinálja! Ha bekacsolod a bluetoothot és elmúlik a sípolás akkor valószínűleg alaplap ha nem akkor táp de ez csak a szerény véleményem!
-
Stehe
aktív tag
Hali!
Még mindig nem tudtam rájönni, hogy miért sípol egy hangosat néha a 1520-asom?
Mindig hálózatról megy, és ez marha idegesítő tud lenni. Töltő normálisan rá van dugva, nem értem mi lehet a baja. Még egy diagnosztikai vizsgálatot is lefuttattam rajta, de szerinte semmi baja...Köszi!
-
stevewonder
aktív tag
válasz
stevewonder
üzenetére
Sziasztok. Egy d610es mennyit érhet használtan?
Köszi a választ SzaboZe. Ráadásul ddr2-es a ram.
-
Palika71
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszi!
Az Intel honlapján levő Vista driverek sajnos nem működnek együtt 100%-osan a gépemmel, ezért gondoltam azt, hogy majd az XP-s sem lesz jó. De akkor hallelúja!
A rövidebb üzemidő meg furi, de szerencsére nem érint. -
minas
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszönöm a véleményt. Sajnos kiderült, hogy a konkrét modell is - szavaidnak megfelelően - "fos" fényes kijelzős

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Palika71
üzenetére
Szia!
Okés, tedd, ahogy gondolod, de ne lepődj meg, mikor aksiról jóval kevesebbet fog menni, mint Vista alatt.
Az X3100-hoz drivert az Intel honlapjáról kerithetsz.
Tipikus hiba lehet, hogy nem látja a winchestert, ha régi xp telepitőd van, ilyenkor a biosban kell beállítani, hogy a satas lemezt is patanak mutassa.
-
Palika71
őstag
Kedves Kollégák!
Úgy érzem, hogy a gépemen levő Vista -t, lecserélem XP -re.
Szétnéztem a Dell-nél, de speciel az X3100-hoz nem találtam drivert.
Ezt honnan lehetne beszerezni?
Milyen tipikus akadályba ütközhetek installálásnál?
!KÖSZI! 
MOD: XPS m1330
-
I1525
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegetket szeretnem kerni. Inspiron 1525-t szeretnek venni, csak az osszeallitashoz szuksegem lenne egy kis segitsegre. Intel® Pentium Dual Core Processor T2390 (1.86Ghz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) vagy Intel® Core™ 2 Duo-processor T5550 (1,83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2-cache)? Mennyivel jobb az utobbi? Matt kijelzo vagy TrueLife?
Dell™ Wireless 1395 802.11b/g-minikort vagy 1505 Wireless-N-minikort vagy Intel® Pro/Wireless 3945 802.11a/b/g-minikort vagy Intel® næste generations Wireless-N-minikort?
A laptop csak alap hasznalatra kellene: net, filmnezes, Skype...
Ha barmilyen jo tanacsotok van, azt szivesen veszem.
Elore is koszi. Jo hetveget mindenkinek! -
minas
aktív tag
A DELL-nél a 3 év garancia teljes garanciát (alkatrész és munkadíj) takar?
-
minas
aktív tag
Én kicsit régimódi vagyok. Ami a külsőt illeti, nekem jobban tetszenek a robosztusabb (bumfordibb) gépek. És a matt kijelző!! Idegroham kerülget, hogy eluralkodik ez a kijelző. Az nem baj, hogy ilyen is van, hiszen sokan nyilván ezt részesítik előnyben, de én speciel képtelen vagyok venni matt lcd-vel árban és konfigurációban nekem megfelelőt matt lcd-vel.....
-
polip
addikt
hölgyeim/uraim, az új inspironok: [link]
-
(Kolombusz)
veterán
Tyű, a D630 hangkarijának tényleg van egy igen becsületes alapzaja.
Hálistennek a winchester seek, illetve wifi adatforgalom nem zavarja,. de igy is durva, bedugam egy fülest, nem emgy semmi éshallom.Hangminőségről nem nyilatkoznék egyelőre, csak egy olcsó sony füles, messze van a hd 515 sennheiserem, illetve a megaworkshoz sincs átalakitom.
-
minas
aktív tag
Azt szeretném kérdezni (főleg attól akiknek ilyen van), hogy az alábbi gépek közül melyiket érdemesebb venni, figyelemmel a teljesítményre. Szinte hasonló árban vannak, de tartok az AMD-s gép drivereinek hiányától. XP Pro lesz az oprendszer.
1520n - Intel T2330 CoreDuo - Intel x3100 - 2x512GB
1521n - AMD Turion 64 X2 TL 56 - ATI Radeon X1270 - 2x1024GBSürgős lenne, mert döntenem kellene
Köszönöm. -
Sir Riccio
addikt
válasz
sksporky
üzenetére
Ha gondolod leírhatom az enyémnek a specifikációját. És ebből a verzióból még szerezni is tudok neked talán.
Enyém:
Processor: Intel Pentium Dual Core T2080 1,73Ghz
RAM: 2x1GB(enyémben 667Mhz-es Buffalo-k vannak)
VGA: Intel GMA945(nem az xpress3100 de szerintem sok különbség nincs)
HDD: 120GB WesternDigital
Bluetooth
N-Series WLANHa kérdésed van írj bátran.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kiváncsi vagyok, mi lesz egy év múlva.