Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Sziasztok! De jó egy ilyen topikot találni!
Tudnátok írni pár helyet (akár pü-ben ha vótmá', pár oldalt olvastam vissza), ahol kiszállítanak, és elfogadnak (otp) szép kártyát (és minőség alapján is ajánljátok)? pizza, gyros elsősorban amit rendelni szoktam, de érdekel minden.
-
qfm
őstag
Ez a kovjan076, 007 jozsi, és Luis79 reg.. (előbbi kettő pont aznap regisztrált mint az első éltető hozzászólásuk született, de a harmadik is elég friss reg)
Maradjunk annyiba, hogy ha valamit ennyire undorítóan átlátszóan reklámoznak, nálam pont az ellentétes hatást érik el vele.
[ Szerkesztve ]
-
kovjan076
csendes tag
Tegnap ettem egy izmos holiday burgert a pizza holidayben.Azt hiszem újraértelmeztem a hamburger fogalmát.Haver dolgozik náluk szakácsként.Azt mondta ezt kóstáljam meg mert semmi mű hambihúspogácsa csak ott készített marha meg sertés húsból.Valami csodásan fűszerezve sült baconnel.Bár a zsemlét állítólag alapból vajon lepirítják mint az usában de én nem kértem így.Majd legközelebb.mondjuk nem a legolcsóbb 790-ért de igazán ott van a szeren.Nagy hamburger evő vagyok ha tudtok még olyan helyet ahol tényleg jó a hambi azt megköszönöm és kipróbálom.
-
Bjørgersson
félisten
Latom uj nevet kapott a topik, tetszik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Efendi Gyros Házban járt valaki mostanság? Jó ott még a kaja, évekkel ezelőtt ettem ott...
-
hitman,
őstag
[ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
gps76
őstag
Víztorony utca Jalla étterem alatti gyrost kóstoltátok már? Egy iraki srác csinálja valami kintről hozott fűszerrel,nekem nagyon ízlik. Viszont csak hétköznap van nyitva,akkor is 8-ig...
[ Szerkesztve ]
-
bhonti
aktív tag
Auchan, féláron teljesen korrekt így 625 a vegyespörkölt körettel
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
bhonti
aktív tag
Az árak nem tűnnek jobbnak mint a Csapó Gyrosban...
-
-
albert8
veterán
Mai menü. Àrpàd burger- gyors tàl.
Ez egy kis adag, de elég volt. Volt benne minden, frissen. Hús jól sült. Talán kevés volt egy kicsit. /kovy szerint/ Nem drága olyan 900 forint, ha jól emlékszem. Én jól laktam.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
hitman,
őstag
válasz Bjørgersson #876 üzenetére
Én is már alig várom hogy ne legyen itthon "rendes" kaja.
Gyrostálról még nem jött vélemény, lehet azzal kéne kezdenem.
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Real Ghoost #875 üzenetére
Harom napon belul ket pozitiv kritika, a vegen meg muszaj leszek kiprobalni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Real Ghoost
aktív tag
Kiscipó pékség, 24 perc alatt érkezett meg a pizza, még meleg volt, jó nyúlós sajt, pont megfelelő vastagságú tészta, vállalható mennyiségű és minőségű feltét, ráadásul most 2 pizzát kapsz 1190ért náluk, az alap pizzák közül, szerintem érdemes kipróbálni!
-
devil-k
nagyúr
Mai Calico Jack Pub- csalódás
Előétel- Snack tál 2 fő részére:
Ennél sokkal jobb szokott lenni azért...Leves- Marhahúsleves csigatésztával, zöldségekkel:
Íztelen, a túl sok répa miatt kissé édes... Hogy lehet ezt el*szni ennyire?!Főétel- Bárány kofta tortillában, fűszeres rizzsel, tzatziki mártással
Valami sz*r, száraz, íztelen hús. A tzatziki az lemaradt. A rizs fűszerezését meg inkább hagyjuk, marhára nem lett eltalálva.Asszem' egy jó ideig nem fogunk ide jönni, pedig az egyik legjobb helynek tartottuk eddig.
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
Mai.
Street bisztro a Liszt Ferenc utcában.
Kiszállítás kellett, mondom felnézek a honlapra, és rendelek valamit. Itt valami nem stimmel. Tuti láttam leves menüs étlapot tőlük. Volt is. A facebookon. Érted? A sima étlap a weblapon, az idény/akciós pedig a facebookon. Mulatságos volt.
Hívom, rendelek, megbeszéljük az időt. 12óra +-10perc.
Várok. Nem jön. Várok. Még mindig nem jön.
20 perccel a megbeszélt idő után hívom őket, hogy késik. Ha nem jön meg 10perc múlva akkor lejár az ebédidőm, én meg azért nem fogom átvenni, hogy estig ott meredjen a táskámban. Letelt a 10 perc, hívom őket, kösz, szóljanak a futárnak, hogy ne siessen, de majd legközelebb. Erre befutott a futár egy francia rendszámú kocsival.
A telefonban sűrű bocsánatkérések, és igéret a legközelebbi rendelésnél 10% kedvezményre.
Na mindegy.
A kaja:
Mexikói marharaguleves. 0.5l
Félliteres pohárban. Jó volt, bár egy kicsit az íze és a kinézete egy darálthúsos babgulyásra emlékeztetett. Volt benne elég anyag. Tetszett, de nem volt kiemelkedő.
Gladiátor szendvics, nagy.
Egy tipikus grillszendvics ami annyira azért nem nagy, viszont a bőséges reggelim és a félliter leves után úgy döntöttem, hogy csak a felét eszem meg melegen, a másik felét később. Mindenesetre arra hamar rájöttem hogy ezt lehet rosszul enni, mivel a szélein van az anyag, és mindkét szélén más. Vagyis bármekkora is a kihívás, nem kell lesarkazni a szendvicset, hanem csak szépen egyenesen enni, és azt meghálálja mert finom. Hidegen is, és melegen is.
Tetszett. Bár a levestől többet vártam. -
-
bhonti
aktív tag
Csapó Gyros: Grillezett csirkemell hasábbal, némi zöldség, tök jó, nem is drága, 795
[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz Bjørgersson #865 üzenetére
Igen, már T_chris kolléga írta az előbb, hogy nála előfordult, hogy átvált mobilos felületre. Nálam nem fordult elő hasonló, azért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz hucsikoi #860 üzenetére
Arra, hogy tegnap delelott meg mas weboldal jott be, mint tegnap delutan.
-
törölt tag
válasz hucsikoi #860 üzenetére
Beállítástól függetlenül gondol egyet, és a mobilos felületre dob be, akkor is ha be van állítva a telefonos böngészőben az asztali webhely kérése, és akár még asztali gépről is csinál ilyet, ha mobilnetről vagyok...
Ez volt a múltkor nekem is. Ezért nem találtam a telefonszámot.
Így akkor buktak egy rendelést. Hozattam a vespától... -
bhonti
aktív tag
Délibáb, Milánói: olyasmi mint k. régen... 550
-
Bjørgersson
félisten
válasz hucsikoi #851 üzenetére
Napkozben megvaltozott a weboldaluk? Delelott meg nem ez jott be.
-
bhonti
aktív tag
Segner tér, büfé, sült kolbász: teljesen jó, nem is drága... 375
[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz #33253120 #853 üzenetére
Az az igazság, hogy fogalmam sincs. wandam kolléga posztja alapján kerestem rá és ezt találtam. Még nem jártam ott és nem is rendeltem tőlük. Telefonszámot én sem találtam.
Mod: A lap alján két számot is találtam. +36(52)556-757 +36(70)346-7208. A facebook oldalukon is ez a két telefonszám található.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz hucsikoi #851 üzenetére
Köszi, majdnem mindennap elmegyek előttük, de még soem figyeltem.
-
hucsikoi
senior tag
válasz Bjørgersson #850 üzenetére
Szvsz erről lehet szó.
-
wandam
csendes tag
Nem volt hangulatom semmi vacsorát csinálni, és pont ott volt az asztalon a Kiscipó szórólapja... Még sose rendeltem tőlük, gondoltam egy próbát megér.
Egy sajtos hamburgert és egy dönerkiscipóbant rendeltem. 40perc alatt kiért a futár, szóval ez már egy jó pont.
A hambival kezdtem, nem tűnt túl nagynak, olyan átlagos méretűnek, de ízre nekem nagyon bejött. A hús tényleg marha volt benne, nem túl vastag, jól átsütve, semmi mócsing vagy bele nem illő darabka nem volt benne. Nekem kicsit sok volt a hagyma benne de ezt leszámítva ár érték arányba 9/10. (690huf)
A dönerkiscipóban gyakorlatilag egy gyros kifliben. Ez ahhoz képest hogy "kiscipó" méretezést kapott elég nagy volt. Sok hússal a tetején, amin pár darab kicsit megégett, de én kifejezetten szeretem az ilyet.Itt se volt semmi mócsing vagy bármi rossz dolog a húsban, pedig féltem mert elég nagy csíkoknak nézett ki. Ízre is teljesen rendben volt. Ár/értékben erre is csak jókat tudok mondani 9/10. (790huf)A kettőt alig bírtam megenni, úgy hogy elég éhes voltam és így összesen 1500ból kijött, szóval elég baráti. Biztosan rendelek még tőlük és bátran ajánlhatom így első próba után
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Itt egy videó is a "szakszerű" hambifalásról. Hátha segít valakinek.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz Real Ghoost #845 üzenetére
A Grill Gyros Ételbár-osat is próbáltad? Többféle öntettel is kérhető. Másfél éve tűrhető volt ízre. A kapros finom volt. De hát kinek mi ízlik. A csípős nem volt csípős.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Real Ghoost
aktív tag
Gery gyros házhoz szállítás: csillagos 5ös, nem hittem a fülemnek amikor megszólalt a kapucsengő, 12 (!) perc alatt kihozták a telefonon rendelt gyros tálat. (A Kossuth utca végén a vörös templom felé lakom, szóval nem volt nagy a távolság)
Mondjuk hozzátartozik, hogy 180,- Ft kiszállítási díjat számolnak fel 3000,-Ft alatti rendelés esetén. Maga a gyros átlagos, vagy annál talán egy picivel jobb volt, nekem egy picit a zöldség sok volt, a hús és krumpli kárára, az adag kb a szokásos, máshol is nagyjából ekkora dobozban hozzák, de nekem egy étkezésre elég is volt, bár nem vagyok egy kaminsofőr belével megáldva az is igaz.
Továbbra sem találom a tökéletes gyrost amit házhoz lehet rendelni, de a mostanában kipróbáltak közül ez volt a legjobb. -
Marci79
senior tag
Olyankor? Azt hívják szívásnak! Jártam már úgy párszor én is, hogy szinte ehetetlen volt "normálisan", mert széthullott/szétcsúszott az egész.
Tervezem már egy ideje én is kipróbálni azt a hamburgerezőt. A kép alapján "jónak" tűnik. A jövőhéten úgy is ott melózok nem messze..... (Az Aveszta is közel lesz. De nem merem kipróbálni az olvasottak alapján.)
(#843) kovy29 :
Csak képet és videót láttam még róla. Élesben nem volt alkalmam kipróbálni ezt a módszert. Valóban ígéretesnek tűnik, ha nem volt jó hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
Köszi, ezzel a kisujjas módszerrel szoktam enni, de most nem segített.
(#837) albert8: Benne vagyok, hátha addigra kapok új Wattot is.
-
bhonti
aktív tag
Mai akció: Hozé Pub: Szalámis pizza, teljesen jó még mindig... bár mostanában mintha több lenne a paradicsomszósz rajta mint régen...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálunk gyakori, hogy nekiindulunk valahova vidékre, és a sofőr kivételével mindenkinek meg kell kajáljon mire odaérünk. A hamburgerevés életveszélye elhanyagolható ahhoz képest amikor ilyen 8-12 centis vajaskenyerező túlélezett késsel hadonászik valamelyik kolléga egy hirtelen manővernél...
De igen, tudom miről beszélsz. -
-
törölt tag
+1 Elég sok baromi finom, de rosszul összerakott burgerrel találkozni. De még a nagy neveknél is. A Debrecenizőben egyszerűen ledöfik egy bambuszpálcával, hogy ne essen szét, máshol raknak rá fóliaháromszöget, mert az megtartja, viszont van több olyan hely is ahol nem veszik azt figyelembe, hogy a fél merőkanál chilliöntet az első harapásnál távozni fog a szendvicsből. Persze ez sok esetben nem csak a burgerre igaz, tud ilyet az átlagos kézbegyros is.
Ok, de aki kocsiban akar enni menetközben, vagy irodában a papírok között, esetleg egy építkezésen valami festékes vödrön ülve az menjen a megdobálszba biztonságosan ehető kajáért?
Más.
Megint a Déri múzeumban melóztunk, gondoltam ma gyorskajázom egyet. Reggeli Bethlen utca oti büfé. Sajtos hamburger 500Ft.
Tipikus büntetésburger. Leggagyibb mirelit hús, debrecen legintenzívebb ízű lilahagymájàval. Még délután is hagymát büfögtem. Hiába vettem rágót, 2-3méterről kellett egyeztetni. Ennek ellenére az összhatás erős közepes.
Ebéd EatUp csirke álom.1290Ft.
Penne, ropogósra pirított bacon, roston csirkemell csíkokkal és mindez egy tejszínes-füstölt sajtos eresztékben végezte be a sorsát a tetején sajttal.
Őszintén? Nem szép kaja. Pont olyan sárga a penne, mint a dobozba olvadásnak indult sajt, meg az öntet, és ebből kandikálnak ki a barnás-vöröses bacon csíkok. Kolléga kifejezetten megvetően nyilatkozott a kinézetről. Ízre viszont ott van, a tejszíntől selymes, a sajttól füstös, pont jó izű cucc volt. És először jártam úgy EatUp-os kajával, hogy nem bírtam megenni. Nem sok maradt, de maradt a végén. -
Marci79
senior tag
válasz #33253120 #822 üzenetére
Ne haragudj! Átsiklottam feletted.
Ez már feltűnt nekem is! Néha azért megfordul az ember fejében, hogy mi a bánat kerül "annyiba" némelyik pizzán vagy kaján. Ezt nem a Gyuri's-ra értem, hanem általánosságban.
Egyéb:
Az Árpád burgerben adnak elvitelre is?
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz Bjørgersson #834 üzenetére
Egyéb:
Azért a kajáldáknak mázlijuk van, hogy nem mi szabjuk meg az árakat és az adagokat. Se perc alatt csődbe mennének!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Arra mindenki készüljön fel, hogy szépen nem lehet megenni. Vagy csak nekem túl kicsik a kezeim.
-
hitman,
őstag
Az árpádba van 33%-os kedvezmény is.
Fel kell iratkozni a "hami kupon"-ra és akkor havonta 1* lehet 33%kedvezménnyel vásárolni.
Vagy minden szombaton akkor is 33% kedvezmény van ha kéritek a pultnál.
Én csak a kis tálat szoktam enni 600ft-ért nagyon baráti.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hobo74
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy ennyire pörög a fórum! Próbáltunk pár eddig általunk nem tesztelt helyet.
Gyuri's: 2fős sültes tálat kértünk, jól is laktunk vele. Ízre semmi különleges. Aki szereti az ilyesmit, annak ajánlható.
Pizza&Kebap House: nem estünk hanyatt. Túl drága az a tál.
Árpád burger: 'házias jellegű' a hambi, totál megéri a 850 Ft-os nagyméretű. Plusz tetszetős a 10%-os nyugta akció.
-
albert8
veterán
Mai kaja teszt kovyval, egy jó "kis " burger. /àrpàd burger/
Gyorsan kész volt, tàlalàs egyszerű, de több felesleges lett volna. Zöldség jó volt. Húspogàcsa 2db amiből ettem már jobbat, de ennyiért jó volt. Zsemle hatalmas magos. A bacon egy kicsit porcos volt, de volt benne rendesen. Mindezt egy ezresért. Még wifi is volt. Szerintem hambisnak ajánlott kategória!
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
bhonti
aktív tag
Amazon Bár: Rakott krumpli
650-ért ok.http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
devil-k
nagyúr
Szerintem 1-2 dolgot nagyon rosszul látsz:
"Mivel a sváb gasztrónál dolgozom áruszállítóként így tudom hogy melyik cég miből dolgozik."
Nem csak a sváb gasztro termékei a jók ám."Kecskeméti pariszószt használnak."
Igazi olasz pizzára nem kerül kecskeméti paradicsomszósz."A pedró és holiday Facebook oldalak fej fej mellett a legtöbb lájkot kapják."
Ez pedig kőkemény marketing. Kinek mennyi pénze van rá. A Don Pepe kb. 17 éve van Magyarországon. A FB-k lájkolások semmit sem jelentenek. Inkább mondjuk a Netpincéren olvasható értékelések. Attól, hogy valaki lájkol egy oldalt, nem biztos, hogy fogyaszt/fogyasztott is abból a termékből."Néha a fent említett két cég is követett el hibákat de messze a legjobbak Debrecenben."
Ettől függetlenül nem rosszak a DP pizzái.(#811) Marci79
Annyi helyet kellene nekem is végigtesztelni, ne is mondd. Kicsit javíthatnának az adagon. Legközelebb tényleg lemérem.(#812) T_chris
Ez annyira nem nagy adag pörkölt. Sőt, szerintem a köret kicsit kevés is. Ha az utóbbi több lenne, akkor szerintem mindenki boldog lenne.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
kovjan076
csendes tag
A pizza New-Yorkot ismeri valaki?Milyenek a kaják?Vagyis a pizzák mert aszem csak az van ott.
-
Luis79
csendes tag
Kovjan076 Nem!A holiday nem azért vállal 75 percre kiszállítást mert akkor frissen csinálják a kaját.Ez tényleg nem magyarázat.Hanem mert rengeteg a rendelésük.Szerinted minek 28-30 ember ha mondjuk csak napi 100pizzát csinálnak meg?Mert nem ennyit!3 naponta 150-200kg lisztet szállítok nekik.Szerintetek mennyi rendelés van. Ja ha szar lenne nem igen adnának el ennyit.Bocs az elfogultságomért de így hogy ismerem is őket meg kajálok is náluk nem igen mondhatok mást Meg a realitást írom.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz #33253120 #820 üzenetére
Ok. Azt máris leszögezem, hogy nem fogod a véleményemet megváltoztatni. Nekem kevés az egy adag pöri.
-
törölt tag
válasz kovjan076 #813 üzenetére
Aham. Értem. Bementem Január közepén a Pomodoro-ba. Dobták a látványpizzát ami ki volt rakva, és kb 10 perc alatt elkészült a következő látványkerék amiből vettem két szeletet.
Ha meg valaha telefonáltál már elveszett rendelés miatt bármilyen céghez, akkor tudod hogy átlag 20 perc alatt vagy kárpótolva.
15 az elkészítés, 5 a kiszállítás...Nem áll a 75 perc a "minőség" miatt...
-
Marci79
senior tag
válasz #33253120 #812 üzenetére
Ez volt az első rendelésem onnan. Jelen állás szerint nem is az utolsó!
Az az alap adag (30dkg) kevés egy olyan étkezéshez, mint pl. egy gyrostál betolása főétkezés terén. Olyankor elég lehet, ha az ember eszik pl. egy normál tányér levest is előtte.
Normális ebéd: leves és azután a második. Ekkor elegendő lehet szerintem.Ha csak simán "második" van, akkor nem. De ez egyénfüggő is. Egy átlagos csajnak vagy gyereknek tuti, hogy elegendő "naturban".
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
kezdődik....
-
007 jozsi
újonc
Jó hogy rátaláltam erre az oldalra itt elég sok az érdekesség meg az érdekes emberek.Nem is tudtam hogy van ilyen oldal
-
007 jozsi
újonc
Én ettem már Debrecenben Don pedrós pizzát és igen jó volt.Nyíregyen rendeltem a Pizza Holiday-tól és mióta ott lakok csak onnét rendelek.A pizzájuk tésztája fantörpikus.A szósz is jó.Nyíregyen ők a favoritok az tuti.
-
Real Ghoost
aktív tag
Én a Holiday kajáin nem érzem ezt az elképesztően magas minőséget, de ár-érték arányban teljesen rendben vannak. A Don Pedro jóval minőségibb szerintem, bár árban is egy más kategória.
Illetve, attól még, hogy egyes helyek máshonnan szerzik be az alapanyagaikat, nem feltétlen jelenti, hogy csak silány minőséggel dolgoznak.[ Szerkesztve ]
-
kovjan076
csendes tag
Egyet értek veled Luis79.A A pizza-Holiday tényleg jó kajákat csinál.És valószínűleg abban is igazad van hogy akkor készítik mikor bejön a megrendelés.Így megmagyarázná hogy miért vállalnak csak 75 percen belül kiszállítást.Ja és amúgy tesóm szerint jó fejek a tulajok is.Sokat adományoznak beteg gyerekeknek.Karácsonykor ingyen adták a pizzát a kicsiknek.Én továbbra is ajánlom őket.Bár 30 alkalmazottal ahogy írod már nem nagyon van szükségük az ajánlásra
-
Marci79
senior tag
Így már okés volt az adag. "1 adag" köret + 1 adag savanyúság és 2 adag pörkölt. A köretet én csináltam itthon. Csak a többit rendeltem. Az alap 1 adagos pörkölt felejtős számomra. Talán akkor elég, ha eszek előtte még levest is. Jövőhéten a csülökpörkölt lesz a tesztalanyom igencsak.
(Igen tudnék csinálni magamnak is pörköltet, de tegnap is este fél nyolc után jöttem haza. Úgyhogy a bevásárlás necces. Vasárnap meg sokminden így is zárva és nemsokára mégtöbben zárva is lesznek. )
(#809) Luis79:
Pizza Holiday? Felőlem ők aztán varázsfölde legfrissebben fejt csillámpónitejét is rakhatják a kajájukba. Nem kell tőlük többet egy pohár víz sem! Inkább a Happyhot cipőtalptésztájú pizzája, mint ők.
-
törölt tag
Ezzel nincs is gond. Mindenki olyan alapanyagot vásárol ami a célközönségnek megfelel. Fater anno Debrecen szinten elismert szakács volt. Dolgozott sok szocos étteremben, és neki volt olyan szakácskönyve amiben egy ételhez 3-5 recept volt. Volt egy menüs, volt egy a'la carte 1 főre, meg négy főre, meg volt prémium... Mindhez más kell... Ha tömegétkeztetést csinálsz, akkor gyakran simán más alapanyagot használsz, mint a'la carte, és megint mást egy premium ügyfél buliján.
[ Szerkesztve ]
-
Luis79
csendes tag
Mi a baráti társaságommal csak 2 pizzériát fogadunk el Debrecenben.Mivel a sváb gasztrónál dolgozom áruszállítóként így tudom hogy melyik cég miből dolgozik.A két legtöbbet és egyben minőségi árut a Don Pedró és a Pizza-Holiday rendeli.Szerintem érzik is a kajáikon.Pl mindkettő gyermelyi lisztből dolgozik.Kecskeméti pariszószt használnak.Még egy pizza di casa nem akar velünk foglalkozni mert neki a termékeink túl jók és drágák.Voltam még pár cégnél akiknek bepillantást nyertem a raktáraikba.Sok silány cuccot láttam náluk azt elhihetitek.Szóval mi nem tudjuk másképp nézni csak így.A pedró és holiday Facebook oldalak fej fej mellett a legtöbb lájkot kapják.A pedróba kb ahogy láttam olyam 15-17 en vannak futárokkal együtt.Persze itt vannak fagyasztott kaják amit gyorsan meg tudnak csinálni,de finom.A Holidaynél mindig segítenek a srácok pakolni.Ott igazi nagy üzem van.Kérdeztem őket mennyien dolgoznak ott?Azt mondták 28-30-an.Gondolom azért mert itt a legtöbb kaját nem fagyasztott alapléből készítik hanem akkor állítják össze.Ezért kicsit hosszabb a várakozási idő.A barátaimmal kipróbáltunk már mindent.Néha a fent említett két cég is követett el hibákat de messze a legjobbak Debrecenben.
-
Marci79
senior tag
Ma kipróbáltam. Bárcsak ne lett volna igazam. Mázli, hogy a pörköltből inkább két adagot kértem. Lehetett volna több szaft is hozzá és zsírosabb is lehetett volna.
(Pörköltnél szeretem, ha van egy kis tunkolnivaló a köret alján. Amolyan utó finomság. )Ettől eltekintve jó volt. Langyos is volt még. Nem sós, nem sótlan... És legalább vasárnap is nyitva van! Bízok benne, hogy nem lesz rosszabb, idővel.
Gyuri's:
Mellesleg tegnap kora este láttam két embert a Csapó gyros-ban. És ettek!
-
Marci79
senior tag
válasz #33253120 #804 üzenetére
És nem gyakoroltad? Nem tetszett a "Hardcore" szint a pálcikás evésben?
-
törölt tag
Sárkány étterem, Vágóhíd utca.
Klasszikus tálcás önki
elégítőszolgáló étterem kínai módra, magyar beütéssel.Ami plusz:
-Kellemesen ropogós aminek ropogósnak kell lennie. Nem szeretem a pépesre főtt kínai kajákat.
-Olyan kerek a kaja. Állag, íz, látvány rendben van.
-Látványnak nem túl nagy az adag, de nem maradtam éhes.Ami negatívum:
-Túl magyaros fűszerezés, gondolom erre van igény.
-A sült rizs pergősre lett csinálva. Gyakorlatilag pálcikával lehetetlen lenne megenni.*
-Langyos volt.Összességében érdemes rápróbálni szerintem.
*Nem titkolt szándékom volt, hogy gyakorlom egy kicsit a pálcázást, olyan rég ettem már azzal.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest