- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mong08
tag
válasz
rayoliviero #45926 üzenetére
Hát én, hála neked felraktam.. 6 ismerős használja.. legalábbis ezt írja..
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #45768 üzenetére
vagy csak nagyon leinformált, ismerőstől veszek csak itt ph-n, még akár 1000-s cucc esetében is jól körbejárom dolgot
-
gps76
őstag
válasz
rayoliviero #45768 üzenetére
Én is keresek Win-es tabletet,írt is privátot hogy Lenovo Miix 2-t tud 69-ért.Amikor rákérdeztem,hogy személyesen mikor,hol nem válaszolt többet.
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #45683 üzenetére
hát még én
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #45681 üzenetére
-
saril
senior tag
válasz
rayoliviero #45677 üzenetére
köszi
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #45666 üzenetére
ő már rám írt
estig mondta, hogy visszaszól, de addig is hirdetem, aki előbb fizet az viszi
-
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #45615 üzenetére
T-nél csak 16 gigás van...
Ha mész, a T-hez, nem menj a plázába! Amit linkeltem nincs nekik, és az átalakító készletet először 2500ért akarták adni és amikor dobtam egy hátast, akkor rögtön 1250-ért ajánlotta! -
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #45586 üzenetére
A T-nél elméletileg lennie kellene 140 pénzért. Itt
-
kat10
tag
válasz
ezt én is megszívtam mert nagyon gyorsan kellett vennem egyet
de az biztos, hogy többet nem vásárolok ott -
lappy
őstag
válasz
rayoliviero #45589 üzenetére
Én a vartát nem ajánlom, vettem egyet a robogóba télen pedig behoztam a melegre, a csatlakozóján kiült a só szétrohadt az egész a kínai aksinak meg semmi baja nem lett csak muszáj volt cserélni.
-
pohár
félisten
válasz
mi is valami 1500 körül adtuk a kis csomagot, de volt egy nano-->micro adapter, valami 500 körül adtuk talán... volt még vagy 20, amikor eljöttem, biztos akad még belőle minimum 1
-
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #45449 üzenetére
Tegnap előtt töltöttem fel először. Este 7 kor vettem le a töltőről.
Most 75% a töltöttségi szint...
Tegnap volt pár telefonhívás, 2 fotó, 4G folyamatosan bekapcsolva.
4 email fiók szinkronizálása... -
törölt tag
válasz
rayoliviero #45455 üzenetére
Mert más házat raktak rá. Mit számít? A lényeg az, ami benne van.
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #45463 üzenetére
úgy Samsungos, hogy valami Samus szervizpartner, vagy mi az már
kint is van a cégtáblán egy nagy Samsung logó, emiatt is hivatkoztam így rá... de akkor oké, ott volt buli, nem fent -
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #45460 üzenetére
igen? nekem teljesen az rémlik, hogy a FP-ban történtek ezek a dolgok
de lent csak a Samsungos csávó van, nem? -
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #45458 üzenetére
volt valahol videó is róla, valamelyik országos tv-ben
aztán ment a huzavona, hogy ők erről nem tehetnek, ezt nem tudták, a telefont lefoglalták a vevőtől, akkor azok a pénzt követelték vissza, buli volt náluk is"nálunk" nem voltál?
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #45455 üzenetére
velük vigyázz, volt nem 1-2 problémás üzletük... lopott telefont adtak el (új készülékről van szó), stb... nálunk hány meg hány összetört adatkábel van a pult alatt... egytől egyig hulladék mind
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #45446 üzenetére
töltő minősége? ja, itt nem fos szarrátörni az adatkábel
melyik boltban voltál végül? -
mghltm
addikt
válasz
rayoliviero #45446 üzenetére
nehogy csalodj az alma utan...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
rayoliviero #45442 üzenetére
Remélem sikerült eladnod és N5-re váltani!
-
perge666
veterán
válasz
rayoliviero #45296 üzenetére
Láttam.
-
perge666
veterán
válasz
rayoliviero #45288 üzenetére
Értelek.
De azért légyszíves kattints már rá a nevemre,és a cuccaimnál nézd meg pontosan melyik kártya is ez,és egy konkrét árat írjál már amennyit gondolsz hogy pótolnom kellene.
Egyébként dobozában van,összes tartozékával,számla+garipapír is van,még 1 év garanciás.rasky Írtam is hogy "ár/érték arányban"
Lehetne több ilyen áru telefon is,mert idén még szerintem kiszolgál az S2,de jövőre már lehet nézegetnem kell az utódot.
Lehet megint Samsung lesz./S4mini/
Csak kíváncsi vagyok a Wines Nokiákra is. -
perge666
veterán
válasz
rayoliviero #45259 üzenetére
Gondolom 7770-et nem számítasz be??
Más : Nokia Lumia 520 : Ennek a telefonnak most olyan nagy hangja van,elvileg ár/érték arányban a legjobb!
Kíváncsi vagyok rá nagyon,ha az S2-mnek lenne valami kínja,már azonnal szaladnék az MM-be,úgy is T-s vagyok!! -
fenergie84
addikt
válasz
rayoliviero #45259 üzenetére
Na, ez sem húzta sokáig nálad
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #44448 üzenetére
Ma biztos, hogy nem mert a cégnél van bent a gép. De valamikor a jövő héten működhet.
Soad19 (44442) Biciklivel járok, és ahogy ma próbálgattam 2km után felfagynak a fékek.Ez még pont az a határ, hogy be tudok menni melózni.
Amúgy nem érdekel a hó.
-
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #44448 üzenetére
Bajára megy mostanában valaki autóval?
Egy csomagot kellene elhozni... -
törölt tag
válasz
rayoliviero #44438 üzenetére
Jelen, de amíg ilyen idő van nem vállalok semmit.
-
mezis
félisten
válasz
rayoliviero #43704 üzenetére
Tégla falban gázkonvektor lyukját tégla-, cserépdarabokkal, homok+mész habarccsal tüntettem el. Mindkét oldalon polisztirol hab (hungarocell) hőszigeteléssel. Kis felületre az utolsó fél cm-re talán még egy tubus "Réskitöltő" kinyomós massza is megteszi. (Ha a tulaj értelmes lenne, csak betömné hungarocellel és a legközelebbi klíma szereléshez már kész is a lyuk.)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
rayoliviero #43707 üzenetére
Adjak egy tükröt, hogy elrejtsd?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43709 üzenetére
Ha nagyon eredeti kell neki, akkor le kell tolni a vakolatot tégláig.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43707 üzenetére
Mondjuk barnára dekort nem nehéz applikálni...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
rayoliviero #43699 üzenetére
-
mezis
félisten
válasz
Tégla fal ? Beton fal ?
-
Chesterfield
őstag
válasz
tegyél oda egy képet
-
válasz
függöny?fessél rá vmi kreatívatvagy
-
arpeen2
senior tag
válasz
rayoliviero #43036 üzenetére
Köszi, azthiszem ez jó lesz.
-
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #42971 üzenetére
A Cívis utcán a pincében volt egy bolt ahol xbox javítást is vállaltak...
Nem tudjátok, hogy mi lett vele? -
dudikpal
senior tag
válasz
rayoliviero #42645 üzenetére
Pedig az ászfben benne van:
"SZÁLLÍTÁSI MÓDA VÁLLALAT a visszaigazolástól számított 30 napon belül teljesíti a szerződéses kötelezettségeit az ügyfél felé."
Ez is milyen biztató már:
"JOG ÉS JOGHATÓSÁG Jogi viták esetén a SZERZŐDÉS az irányadó, amelyet a román törvénykezés szerint kell értelmezni, határozottan kizárva az Egyesült Nemzetek Szövetségét nemzetközi árukereskedésről szóló szerződéseit.Bármely, a jelen SZERZŐDÉSSEL kapcsolatos vitás kérdés Bukarest város kerületi bíróságának kizárólagos hatáskörébe tartozik"
-
wwhy
veterán
válasz
rayoliviero #42645 üzenetére
A magyar boltjukról nem tudok nyilatkozni ...
-
wwhy
veterán
válasz
rayoliviero #42639 üzenetére
Hát ha annyira kifejlesztik, mint Ro-ban, akkor a többiek felköthetik az alsóneműt ...
-
wwhy
veterán
válasz
rayoliviero #42637 üzenetére
Megbízhatóak, legalábbis Romániában, Románia legnagyobb online üzlete, csak lassan terjeszkednek nálunk
Nézd meg az emag.ro-t
Egyik extra szolgáltatásuk, h a futár előtt kinyithatod a csomagot, h megnézd a rendelést
-
ficere
aktív tag
válasz
rayoliviero #42546 üzenetére
Igen avirexet nehéz szerezni,de nagyon bírja strapát.Nézz meg egy mostani Energie kabátot olyan szinösszeállitás,hogy a sírás elkap.
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #42532 üzenetére
én eddig csak akciózott Tom Tailor pólókat vettem, egyik se volt több 4500-nál
Replay-ről nem tudok nyilatkozni, egyedül egy bőrövem van, amit még az M3 Outletben vettem valami 6k körül, bő 5-6 éve, a Diesel cuccaim meg mind parfüm volt(fehér, meg Fuel For Life)
amúgy az eBay-en ki lehet fogni sok jó cuccot (Angliában), egy időben ott is nézegettem a Diesel dolgait
a Zarát hagyjuk, tipikus díszbuzi márka
-
cekkk
veterán
válasz
rayoliviero #42536 üzenetére
Az összes spanyol márka az
(#42537) pockhome
Nem véletlen, hogy a tulaja a világ 10 leggazdagabb embere között van, hogy így eladják ezeket az alja ruhákat. -
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #42522 üzenetére
Replay van az sokfelé az országban (M3 Outlet, Polgáron például), Energie-t a Premierben láttam Pesten, Diesel meg Debrecen óta nuku
1-2 pólót beszereznék szívesen ezekből a márkákból, de nincs a méretemben sajnos
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #42517 üzenetére
na igen... bár Diesel, Energie elég ritka itthon, egyedül csak Pesten láttam valamelyik outletben Energie pamut térdgatyát jóóóóóó sok éve
Diesel meg volt a Plázában is régen (még középiskolás voltam), volt osztálytársam onnan vett farmerdzsekit 50-ért
mondjuk bélelt volt, de elég szép ára volt -
cekkk
veterán
válasz
rayoliviero #42517 üzenetére
A Ralph Lauren amerikában filléres cucc itthon meg aranyárban mérik
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #42515 üzenetére
Tommy Hilfiger
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #42506 üzenetére
a Gas csak itthon van ennyire felkapva, Németországban nem is nagyon ismerik
ennyiért már kapsz TH pulóvert is, az meg már márka... -
lipike008
csendes tag
válasz
rayoliviero #42490 üzenetére
A kikában van néhány forgószék, ami féláron van. (bár így is 30-40 közt vannak)
-
Thermaltake
tag
válasz
rayoliviero #42127 üzenetére
április eleje óta hirdetem legalább 3 oldalon...
kerékpár vásárlási utalvány -
_seth_
veterán
válasz
rayoliviero #42127 üzenetére
+ A kerékpárvásárlás tavasszal van a csúcson, onnan csökken az érdeklődés, jelenleg december van ebből ki lehet találni hányan vesznek ilyenkor bringát. Karácsonyra is ma már a tablet, noti, okosteló a menő nem a bringa...
MM-ben ha más nem az ember ismerőse tuti vesz valamit, mosogatógéptől kezdve lapos tvig azért elég nagy a kínálat, de ha belegondolok idén 1 ismerősöm vett új bringát ő is londonban. -
Ronyman
aktív tag
válasz
rayoliviero #42081 üzenetére
Húha
Szánom-bánom bűnömet
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rayoliviero #41850 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rayoliviero #41834 üzenetére
Majd írd meg milyen volt, szombaton lehet kipróbáljuk.
-
pohár
félisten
válasz
én még sose láttam az Alladinban, hogy telefonáltak volna, szóval szerintem nincs ilyen lehetőség, csak személyes... ugye nem beszélünk el egymás mellett, és te is arról beszélsz, amelyik a Széchenyin van?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Elvileg ők azok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rayoliviero #41784 üzenetére
Elvileg ott is nagyon jó, meg egyik cimborám szerint a Szabó Lőrincen van még az egyik legjobb gyrosos, valamikor ki akarom majd próbálni.
-
copass
veterán
válasz
a HHP drága is xar is. itt van a sarkon, de elég hulladék a pizza tésztája.
-
pohár
félisten
válasz
nem rossz a gyros, de a törököknél a Simonffy-n még jobb a "török gyros" (döner?)
-
luckyboi82
tag
válasz
rayoliviero #41731 üzenetére
Evzaro bulink itt volt, nagyon komoly volt a felhozatal, kardhal,parmai sonka stb...
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #41729 üzenetére
Szerintem ezt most bevállaljuk: www.regivigado.hu Remélem nem szívjuk meg.
-
copass
veterán
válasz
rayoliviero #41725 üzenetére
ott a kulináris élvezeten van a hangsúly, nem pedig a zabakómán.
-
perge666
veterán
válasz
Volt főnökömék csinálják az éttermet,és azt hallottam hogy baromi drágák,és ki..szott keveset adnak.
-
sto1911
veterán
válasz
Ocsem a heten evett ott, a kerdesemre, miszerint "jol nez ki, finom, de keves?" az volt a valasz, hogy "nagyjabol" :-)
-
Csöves
őstag
válasz
rayoliviero #41720 üzenetére
-
Gercsa
senior tag
válasz
rayoliviero #41718 üzenetére
A levelesben lehet, de nem érdemes. Híg kanálislé valami halrudacskával.
Mikróban jobbat főzök kockából.A gardában is lehet, ott finom és sűrű is, viszont kevés. (Bár én 50%-os akciós napon voltam szóval lehet ezért [is])
-
dudikpal
senior tag
válasz
rayoliviero #41617 üzenetére
Ha kazán kimenőn simán rajtatartod a kezed, akkor vízköves az égéstér csőkígyó, ha a radiátor teteje hideg-alja meleg, akkor az bizony levegős, pláne ha még "csobog" is. Mint fűtésszerelő(is) ennyit tudtam mondani.
-
diablo1984
veterán
válasz
rayoliviero #41614 üzenetére
nem levegős a rendszer? vizet utána töltöttétek ősszel?
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41610 üzenetére
Viszont ha a radiátorhoz érve sok a különbség, akkor vagy nincs szigetelve, vagy qrva lassan áramlik.
Ha nincs szigetelve = b@lfasz szerelő.
Ha lassan áramlik = dugulás/lassú keringető -
PLaci58
addikt
válasz
rayoliviero #41602 üzenetére
70 fokos víz és nincs meleg a lakásban? Hova teszed azt a rengeteg meleget ?
Nekem 48 fokra van állítva a kazán, mert 45-ön nem bírta felfűteni a házat
Lehet, hogy ha kint -20 lesz, akkor fel kell tekernem 50-re.Javaslom, hogy szerezz be egy hőmérőt. lehet kapni egész olcsón (piacon) olyat, aminek van külső érzékelője.
Valami ilyesmit:
A lényeg, hogy legyen ilyen fém izé a drót végén.
Azt szigszalaggal rárögzíted a kazán elmenő csövére és egyből látod, hogy milyen meleg a víz. Meg lehet mérni a viszzatérőt is. Aztán leveszed és megnézed a radiátoroknál fent is és lent is. Lehetőleg fémhez és felülre téve a hőérzékelőt.
Hamar kiderül, hogy mi a bibi.
A csöveken nem szabad sokat változni a hőmérsékletnek, tehát a radiátorok felső szelepénél szinte a kazán elmenő csövénél levő hőmérsékletet kell mérned. pl. kazán 70 fok, radiátor 65. Mondjuk nálad a falban mennek a csövek és az sokat hűthet, ha nincs szigetelve rendesen.werszomjas!
És milyen jól keresnek az ilyen szerelők
Én 4x hívtam vissza kazáncsere után, mert csöpögött az elmenő vezetéknél. Mindig húzogatott rajta, de amint beindult a kazán, felmelegítette a vizet, egyből csöpögött. Meguntam, elmentem egy szerelvényes boltba, megvettem a cuccot ami szerintem kellett hozzá, kihívtam és kicseréltettem a bekötési dolgokat (golyóscsap, vízóra hollander, bővítő). Azóta semmi csöpögés. Elkezdett nekem magyarázni, hogy rossz a menet az egyik elembe. Egy szar 100 Ft-os vasdarabbal szórakozott itt nekem. -
mezis
félisten
válasz
rayoliviero #41594 üzenetére
Éjszakára takard be egy vastag takaróval a radiátort.
-
werszomjas
addikt
válasz
Egyszerűen szörnyűek ezek a szerelők, nem is értem hogy van munkájuk, de mégis van, és nem is kevés pénzt kérnek érte
-
mackosajt
addikt
válasz
El lehet kérni eme becses szerelő nevét?
Csak hogy tudjam, kit nem szabad hívni...Ha gondolod, adok kulcsot a szűrőhöz!
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41599 üzenetére
De most akkor már volt a szerelő? Szűrő? Teljesítmény?
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41594 üzenetére
Mennyi idő alatt melegednek fel azok?
Pár perc???
Most akkor volt kint a szerelő? Megnézte a szűrőt, teljesítményt?
ui: előző hsz-em véletlen nem off-ba ment, botsáska miatta mindenkitől.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
rayoliviero #41524 üzenetére
Lekötik a radiátort a szelepről és a torlóról,aztán folyamatos utántöltés mellett külön-külön ki kell nyitni és folyatni a löttyöt. Észre lehet venni,ha levegő volt benne,mert akkor jellegzetes sercegő hangot ad. Egyúttal ki is van tisztítva a rendszer ezen szakasza.
A radiátor feltöltést pedig úgy kell csinálni,hogy előremenő zárva legyen és a visszatérő ágról lassan töltöd,közben a légtelenítő legyen nyitva. Ha folyamatosan víz jön akkor légtelenítő elzár,előremenő szelep nyit és indul a fűtés.
Fontos,hogy akár feltöltésnél akár mosatásnál ki kell kapcsolni a kazánt és meg kell várni amíg visszahűl teljesen,mert hideg vizet tilos beengedni a forró kazántestbe!
Légtelenítéskor is ajánlott kikapcsolni,hogy a szivattyú ne dolgozzon addig. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #41524 üzenetére
Helyesbítek, már meleg a kazánból kijövő rézcső (kezem nem tudom rajta tartani). A radiátorba bemenő műanyag szigetelésű cső csak langyos továbbra is.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
rayoliviero #41513 üzenetére
Még az is lehet,hogy magában a vezetékben van légzsák,amit a radiátoron a helyi légtelenítéssel nem tudtál kipecázni,de igen,sanszosabb,hogy dugulás van a szelepnél vagy a torlónál.
mezis: Ezeknél a rendszereknél már nem szempont a a gravitációs áramlás. Gondolj csak a beépített szeleptesttel készített hőleadókra,ott is gyárilag felküldik az előremenőt. A kazánokban is a szivattyú a visszatérő ágon van,alul kiveszi a "lehűlt" vizet felül pedig betolja a forrót. Ha pl. alulra kerülne a termosztátfej nem igazán lehetne normálisan szabályozható a hőmérséklet. Erre élő példa az alsó elosztással szerelt panellakások,akár egy akár kétcsöves rendszert nézve.
Az általad említett kötést hűtésnél szoktuk alkalmazni. Ott a hőcserélő felső csonkja a visszatérő rendszerint. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
rayoliviero #41489 üzenetére
Így van,a legjobb hatásfokkal a hagyományos kazánok 70 fok körül mennek. Viszont akkor sem lenne szabad 40 fokon sem hidegnek lenni a radiátornak.
Ha így elmegy 70 körül és fűt,akkor ne bántsd,de ha gondolod át is kötheted alul. Nem kell még szerelő sem hozzá csak pár kéziszerszám.
Egyébként nem is értem a szerelőt aki bekötötte.Mi alapból még a 600 radikat is keresztbe kötjük.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
rayoliviero #41443 üzenetére
Van pár hibaforrás és lehetőség. Első körben ki kellene tisztítani a rendszert,úgy,hogy a radiátorokat leszereled és mindkét csonkból üríted a rendszert folyamatos utántöltéssel.
Második a légtelenítés. Ezt úgy célszerű elvégezni,hogy csak az alsó visszatérő szelep van nyitva "torló" az előremenő pedig zárt állapotban van. A töltés lassan történjen,közben a légtelenítő legyen nyitott állapotban.
Ha mindez megvan a kisebb radiátorok torlóját zárd le kb 50% kezdésnek. Ha így sem indul be a fűtés,akkor marad a kereszt kötés,amit 1400 mérettől már lényegében kötelező lenne csinálni. (Ez megoldható ideiglenesen nem nagy költségből is. 3-4000Ft.) A vízhőfokot pedig ne emeld tovább,mert az nem fűtés,csak átmelegíti a radiátort a felső rétegből. -
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41484 üzenetére
Próba cseresznye. A többi szűkítésével javíthatsz a nagy felé billenteni az áramlást, talán.
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41474 üzenetére
Hát jah, jobb lesz a tulajjal. Ha az is tiszta és légtelenített a rendszer, akkor már csak a teljesítményre, vagy rendszer hibára tudok gondolni.
No meg a teljesítményt is szakemberrel érdemes belőni.@mezis: na ennek a magyarázatára kíváncsi volnék
-
mezis
félisten
válasz
rayoliviero #41472 üzenetére
Légtelenítéskor jobb, ha a szivattyú (fűtés) nem megy. Ha a csövek jól vezetettek, akkor elég csak a legfelső ponton (pontokon) légteleníteni.
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41472 üzenetére
Ez alatt nincs még valami "rejtett" rekesz?
Amúgy ha elzárod a radiátorokat alul-felül, majd a kazánon a 2 kék csapot, akkor a jobb oldalt, alul lévő kis szűrő alját csavard ki, ha még nem tetted, és takarítsd ki. Lehet tele van kosszal és az fogja le az áramlást.
Igen, jól értetted.
-
mezis
félisten
válasz
rayoliviero #41441 üzenetére
Ésszerű csövezésnél az előremenő meleg víz a radiátor aljához csatlakozik és a felső csatlakozás a visszatérő ág. Különben a természet (gravitáció) a szivattyú ellen dolgozik. Nincs a szivattyú fordítva betéve ?
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #41464 üzenetére
Ez a keresztbe bekötés kontra egyoldali nem akkora probléma. Megfelelő beszabályzás, jó keringés esetén semmi probléma nincs vele. Nekünk minden radiátor egyoldali bekötéssel rendelkezik.
A cirkó milyen? típus?
-
dewil666
őstag
válasz
rayoliviero #41457 üzenetére
Szia!
Az is probléma hogy mindkét cső az egyik oldalon van.
Átlós bekögésnél hatékonyabb a felmelegedése a radinak.
Az alsó csövet a másik végére kellene kötni lentre és persze kitakarítani az egész rendszert. -
Salex1
őstag
válasz
rayoliviero #41451 üzenetére
És milyen vastag cső megy hozzá? Mert, ha 16-os, akkor az a baj, arra ugyanis max 120x60-as radiátort
lehetajánlott kötni. Illetve az is lényeges, hogy hogy van bekötve, átellenes végén van a bemenő és az elmenő, vagy egyik végén mindkettő. -
Zola007
veterán
válasz
rayoliviero #41443 üzenetére
dugulás
fürdőszoba radiátorral ugyanez volt, légtelenítettem állandóan, alig szuszogott, de hideg volt, a kimenő cső langyos volt.
azt nézd meg, ha jóval kevésbé meleg mint a bemenő cső, akkor áll a víz a radiátorban vagy az egyik részében és nem kering át rendesen, ezért hideg.
ha így van, akkor le kell szerelni és átmosni, átfújatni
sokszor a csatlakozásásnál szokott lenni benne trutyi -
GLOCK34
aktív tag
válasz
Mekkora a mérete a radiátornak ami nem fűt? Első fűtési szezon?
-
Louies
aktív tag
válasz
TIPP: Nincs feltöltve vízzel vagy levegős. A légtelenítő szelepek nem jók.
-
perge666
veterán
válasz
rayoliviero #41265 üzenetére
Ő sem most fogja eladni az is biztos.
-
torcsrent
tag
válasz
rayoliviero #41193 üzenetére
-
tib-bee
tag
válasz
rayoliviero #41152 üzenetére
A DPD-nek kint a Metro utáni ipari parkban volt depójuk kb 3 éve. Főútról le balra az ipari parkba, aztán megint balra és jobb oldalt volt a raktárjuk. De nem tudom, hogy ott vannak e még.
-
csapee
őstag
válasz
rayoliviero #41157 üzenetére
Nekunk ceges csomag volt surgos amit kuldtek a dunantulrol (konkretan egy gep allt miatta), a kozpontot felhivtuk hogy mikor lehet atvenni. A kozpont azt mondta hogy tel.szamot nem adhat ki, mi csak uzentunk a debrecenieknek hogy meg reggel a tura elott a telephelyen atvennenk. Visszaszoltak hogy mikor hova kell mennunk, semmi problema nem volt (Azt hiszem az Acsadi uton volt). Nem keves csomagot kapunk futarral soha nem kesett egy napot se, de futar ismeros tudott mar olyat, hogy rossz megyeszekhelyre ment, ilyenkor 2 nap minusz volt
-
copass
veterán
válasz
rayoliviero #41160 üzenetére
nekem az van, és nem ragadt még be egyszer sem.
-
válasz
rayoliviero #41160 üzenetére
Hirtelen jutott eszembe. De gondolom használt és vmi konkrét érdekli kungzit.
Kungzi: szóval egy senki vagyok...
-
arpeen2
senior tag
válasz
rayoliviero #41152 üzenetére
Nálunk a DPD és a GLS is késik, sajnos a december mindig ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest