- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
tahepa #113755 üzenetére
....meg szánalom ami megy. Most csengetett be hozzánk egy srác két csini csajszival, hogy aláírást gyűjtenek... Ismerem hősünket, finoman szólva kormányközeli...
Szóval csenget, kimegyek, helló. Aláírást gyűjtünk. Mondom melyik pártnak. Elkezdett hebegni habogni - én felröhögtem - mondom nem tudod kinek gyűjtesz? Elkezdi lapozgatni a papírokat... Szó szerint: "...valami Vidéki Szegényekért párt, vagy mi"... Megint felröhögtem, és mondom mi az a többi papír (mind a két csajnál volt két-két ív). Azok hasonlóak - ne tudjam meg milyen nehéz ám összeszedni az 500 aláírást - így segítenek egymásnak.
Néztem egyet... Mondom sok sikert. Ajtó becsuk.
Durva. Tényleg örülhetünk ha nem lesz 2/3... Lesz az egyik oldalon a narancs, vele szemben meg mindenki más.... Ez azért beszédes lista...
Offba rakom, remélem nem törlik. De gáz, ami itt megy.
-
schulc99
aktív tag
-
SOAD19
addikt
válasz
tahepa #112772 üzenetére
Én is gondolkozok az MIA1-esben, és az B20-as is. Itt van róla az itteni teszt, amiben igencsak jónak ítéltetett. Less rá, hátha mégis megtetszik, hátha jó lehet Neked, és ezáltal spórolhatsz egy kis pénzt:
[link]Ami engem kissé mégis eltántorít tőle az az, hogy kamerában, jóval jobbhoz vagyok szokva, erős visszaesés lenne, illetve a mérete, ami 1 "-lal nagyobb lenne, mint a mostani. 5"-osban jobban tetszene.
-
MarKoo
addikt
válasz
tahepa #112420 üzenetére
Nem tudom miért féltek ennyire váltani. Illetve sejtem, de óriási nagy közhellyel kell éljek: aki mer az nyer.. Már az első munkahelyemen szerencsére jóval többet vittem haza, és amikor a főnököm belepofázott hogy szerinte a szabadnapjaimon pihennem kéne nem pedig dolgoznom (nyilván a sajátomon és nem nála), majd megpróbálta kicsit megnyírbálni a fizetésem, leültünk beszélgetni és az lett a vége hogy több mint 3 év után felálltam - ami hozzáteszem életem egyik legjobb döntése volt.
Ha 26 év után ennyit érsz a munkáltatódnak akkor nyugodt szívvel el lehet küldeni a véres .....ba.
-
saril
senior tag
válasz
tahepa #112420 üzenetére
tipikus begyöpösödött gondolkodás igazán rád és a magyarokra vall, ragaszkodnak a szenvedésükhöz, de az újat nem merik kipróbálni "mert mi lesz ha" így élik le az életüket sok jó képességű emberek hogy nem bontakoztatják ki a magukban lakó embert és tudást mert félnek az újtól..
azért is tudom én is ilyen voltam féltem a "mi lesz ha-tól" és váltottam, bejött de tudtam ha nem fog bejönni nem keresgek keresek majd mást... erről ennyit
gratulálok a 170ezres fizetésedhez meg ahoz is hogy egy aldiban dolgozó többet keres nálad 10ed annyi felelősséggel
-
-
törölt tag
válasz
tahepa #111842 üzenetére
Hcl friss topicja leírja, hogy mi a helyzet.
Amúgy meg (mivel a ph-n a mindenre IS van topic ) javaslom a "Nagy hülyét kapok az apróktól" topicot a figyelmedbe. Pár napig követed, és hálát adsz a sorsnak, hogy csak ennyire ilyen aki téged keresett.Hirdettem Facebook helyi adok-veszekben, és marketplace-ben is egy Samsung telefonokhoz való VR szemüveget. Hát. A tudósklub nem rendes tagja írja, hogy na ez érdekli. Ok. A hirdetés szerinti helyek közül melyiken szeretné kipróbálni? Az hol van? Írom neki, na az neki nagyon messze van. Azóta már valahogy nem érdekli az eszköz.
A hirdetésben le volt írva, hogy Debrecen, Debrecen-Józsa, Bodaszőlő. Viszem, nézed, veszed. Ha ez nem elég, akkor a Marketplace még ki is hajít a hirdetés alá egy térképet, mert az mindenkinek jó. Nem. Ez a pár dolog elkerülte a figyelmét. -
mghltm
addikt
válasz
tahepa #111682 üzenetére
persze! usa-ban szinte allandoan van visszahivas a 3 "premiumra"
-
MarKoo
addikt
válasz
tahepa #111398 üzenetére
Vártam hogy majd lesz valami igazi magyar mentalitással megáldott hozzászólás.
Telefonokat és számítógépeket árulok, amikbe olykor beszámítok ezt azt, és baromira nem érdekel hogy honnan van, csak az ára és tiszta forrás legyen.Ha nem tetszik valami, nem muszáj hogy felböffenjen belőled, csendben is tovább lehet menni. Egyébként ha ezekből 10-20 darabot vásárolnék meg és úgy árulnám, se lenne túl sok közöd beszólni hogy nepperek léteznek..
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tahepa #111278 üzenetére
A Kiss Ernő utcában van három hely, ha szerencséd van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
tahepa #107920 üzenetére
Dehogy nincs, konkrétan egy trafik fölött lakom
Csak május 20.-a óta állambácsi betiltotta a forgalmazásukat, én meg most fogytam ki a felvásárolt készletemből.
Plusz eddig hiába kerestem, csak az itthonihoz képest dupla áron találtam. Most találtam ebayen, bár nem értem, hogy nem láttam eddig, régi és megbízható angol eladó.Szerk.
Bár elképzelhető, hogy most csak akciózik. -
mghltm
addikt
válasz
tahepa #107908 üzenetére
sajnos a gyartok ott sporolnak, ahol tudnak ( az uzleti gepeknel es mobil munkaallomasoknal csinalja a dell / hp / lenovo / fujitsu, pedig ezek kozott mar millios aru is van ). mindket proci skylake alapu, azonos generaciok eseten cserelik az ujabbra + hm170 helyett hm270 figyel, illetve beillesztenek egy frissebb vga-t es vegeztek.
-
copass
veterán
válasz
tahepa #106927 üzenetére
személyeskedni tudsz érvelni meg nem, gratula. téged minősít nem engem.
nincs ilyen program a tsystemnél, a bkk-nál sem....az ms csinálja jól, ez egyértelmű.emberünk talált egy hibát, vett 50-esért egy bérletet,szólt nekik, de ugyanazzal a szusszal már a sajtónak is elküldte. akkor kellett volna szólnia amikor látta hogy hiba van (átírható).
mi a különbség? annyi hogy az előbbi már hamisításnak és csalásnak számít, amíg az utóbbinál egy köszönjükkel le lett volna zárva.de tessék itt a másik agymen, aki szintén etikus hekkert játszott. szép egy darab.
-
Salex1
őstag
válasz
tahepa #105662 üzenetére
Szerintetek melyik a jobb választás?
SJCAM 6hó gari, 20eFt vagy utánzat 2év gari, 15eFt -
zolikaDB
veterán
válasz
tahepa #104481 üzenetére
Mosogep oldalat nem lehet leszerelni???
Mi sztorink az volt, h 60-as ajtofelfa, 60-as szaritogep. Szamoltam, meregettem: ajtofelfa felso turesu, 60.5cm, AEG gep 59.5cm. Amikor mar majdnem kifizettuk, persze ismetelgette az elado, h ja-ja-ja befer az...
Bement, mint a sicc.
Ha ennyire utananezek, merek, mosogepbol is bejott volna az eggyel nagyobb... -
Salex1
őstag
válasz
tahepa #104393 üzenetére
Nagyon fontos, hogy mire és hogyan szeretnéd használni.
Nekem Nikon D3200 van, és nagyon szeretek fotózni. Van hozzá elég sok kiegészítőm, de mindig gond még nekem is, hogy mit vigyek pl. egy túrára. Alap obit (ami nekem a 18-105, neked is ajánlom, hogy mindenképpen hanyagold a 18-55-ös kit obit, mert az nagyon kevés) vagy telét (55-200). Nem nagyon szeretem cserélgetni terepen. Viszont a szenzor tényleg nem ér a nyomába, illetve az ISO is teljesen más egy DSLR-en, így sokkal jobb képeket csinálhatsz magasabb ISO-nál.
Esetleg megéri átgondolni, hogy egy Nikon-hoz veszel egy 18-200 v 18-300 obit, de ezeknek alaposan utána kell nézni, hogy melyik jó. Ha elindulsz a DSLR lejtőn, akkor nincs az a pénz amit ne lehetne egy jó szettre költeni.
A Sony-t nem ismerem, régen volt 2 féle FUJI bridge gépem, de nem szerettem őket, a digitális kereső használhatatlan volt. -
elfelejtette
veterán
válasz
tahepa #104402 üzenetére
És mik a főbb szempontok a választáshoz? Ha ~120k-nál többet egyelőre nem akar költeni, akkor valamelyik Pana. Ha kell a 4K videó, akkor az FZ82, ha elég a FullHD, akkor FZ200.
Vagy ha elmehetünk 200-ig, akkor vesz csak egy vázat, meg egy nagyobb átfogású objektívet.
Bár ilyen áron egy kisebb és kezelhetőbb, több extrával ellátott MILC is szóba jöhetne, csak ahhoz tényleg arany árban vannak a kiegészítők... -
laccczka
tag
válasz
tahepa #104058 üzenetére
Nekem egy Saxo van, manuális, ugyanez a hiba előjött már kettő alkalommal is.
A megoldás: a fűtőmotor paneljén kellett az egyik távtranzisztort (ha jól emlékszem az egyik eladó így nevezte, a villamossági szerelőm csak szimplán ellenállásként említette) kellett cserélni.
- gyakorlatilag a fűtőmotort ki kellett szerelni (a belső térben pár csavar tartja)
- a panelt le kellett szerelni majd a hibás távtranzisztort/ellenállást ki kellett szedni (forrasztva van)
- a hibás cuccot multimeterrel lehetett megtalálni.Az új alkatrészt hobbi elektronikai boltokban tudod leghamarabb megvenni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tahepa #102675 üzenetére
Tegye mindenki szívére a kezét és úgy mondja, hogy teljesen megbízik akármelyik töltőállomásba! Most komolyan?! Bele lát valaki a tartálykocsikba esetleg? Vagy tankoláskor bevizsgáltatja az üzemanyagot?!
Minden kútnál ezt látom, hogy hiper szuper üzemanyagot termelő benzint tankolhat nálunk alap áron. Megcsinálják a balhét az élelmiszer iparban,megcsinálják az egészségügyben,meg nem tudok olyat mondani ahol nem korruptak. Pont ebben a milliárdos üzletágban fognak a vásárlóval törődni... -
copass
veterán
válasz
tahepa #101955 üzenetére
táppénzre nem vesznek csak úgy fel. ha valaki csal akkor azért a háziorvost és az oep felülvizsgáló orvost veszik elő.
ezért az oep felülvizságálás nem sétagalopp, odahívnak 14-18-ig és szépen vársz. nem érdekli őket hogy a gyerekért kell menned az oviba. beteg vagy, aki beteg nem csinál semmit.(ez speciel agyrém, mert nincs mindenkinek kéznél nagyszülő)
de ha valakit rajtakapnak hogy a táppénz alatt dolgozik, attól visszamenőleg visszaveszik a táppénzt. -
copass
veterán
válasz
tahepa #101929 üzenetére
bizonyítanod kell hogy dolgozik és azért pénzt kap. ha feketén csinálja akkor esélyed nincs.
katásként meg hiába vagy táppénzen, ha befizeted a havi adót akkor dolgozhatsz és számlázhatsz is, mivel kata alatt a rendes táppénz 50%-át kapod ez havi 40k, amúgy 80k lenne.
jah amúgy hiába fizet a háziorvosnak, mert havonta táppénzes felülvizsgálat van ahol az oep felülvizsgáló orvosa ellenőrzi hogy tényleg beteg-e a delikvens. -
iscsu
tag
válasz
tahepa #101587 üzenetére
Kb. tényleg ez a lényeg, a diszkusszióban kell körbejárni az elvégzett munka eredményét. Motiváció, módszerek, stb. korábbi, külön fejezetbe kerülnek.
Az összefoglalásban meg az egész diplomamunkát ismerteted, nagyon tömören, céltól eredményig. Ezt jól fogalmazd meg, mert ezt fogják olvasni.
-
dbius
veterán
válasz
tahepa #101028 üzenetére
Nincs mit.
Egyébként a saját telefonodon is meg tudod csinálni, annyi többlet dolgod van ebben az esetben, hogy először a fiad gmail fiókját kell hozzáadnod, majd a Play áruházban pedig váltanod kell a fiad fiókjára. szerk: Ja és persze a dolog végeztével eltávolítod az ő fiókját is a telefonodról.
-
dbius
veterán
válasz
tahepa #101025 üzenetére
Az ő telefonján a Play áruházban megadod a saját bankkártya adataidat, majd megveszed az összes alkalmazást, amit szeretnél a fiadnak. Utána a payments.google.com oldalon pedig eltávolítod a hozzáadott kártya adatait (szerk: a fiad gmail fiókjából)
-
patex1983
őstag
válasz
tahepa #100538 üzenetére
Ja, csak szerinten ez így nagyon sz@r marketing... Én pl. mint vásárló, kapásból nem is írok olyannak, akinél látom, hogy bolti áron akar használt terméket elsózni. Ilyen emberrel én nem állok le alkudozni.
Persze mindenki annyiért hirdet, amennyiért akar, csak értelme nincs. -
zolikaDB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest