- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
válasz
Drakoo #108280 üzenetére
Szerintem dobj fel egy olyan hirdetest is,h "Megunt,mar nem hasznalt arany-ekszer cuccait ne dobja ki,hanem adja nekem!Sor-csoki-pogacsa csere jatszik!" Amiket gyujtogetsz,azokert masok olni tudnanak.(Ritka Atari,ABC80 gepek,stb) Ugyhogy oszinten szolva csodalnam,ha barki adna valamit ingyen,ha jopenzert is eladhatja az altalad hulladeknak velt gepeket.
-
Zola007
veterán
válasz
Drakoo #40152 üzenetére
így van, ez nem u100
szerintem hurcibálni még mindig bőven jó.
most raktam rá win7-et, de wordre, netre, olvasásra bőven megteszi.
el nem adnám, mert az árával kitörölhetem, tesómnak lepasszoltam, neki vígan jó, hogy elfér a halom irat mellett az asztalon, de ha kell kéznél van egy gép. -
Gercsa
senior tag
válasz
Drakoo #40152 üzenetére
Szerintem vagy a kép nem stimmel, vagy a típus.
A wind u100 egy atomos netbook volt.
Ez a kép meg egy asztali gépről van szerintem.
Egyébként egy szép állapotú működő akksis wind-ért reális a 20k, bár érdemes meggondolni a vételét.
Egy két célfeladatra még jó lehet, de mindennapi használatra (netezés, youtube) már inkább idegesítő az első generációs egy magos atom. -
Gercsa
senior tag
válasz
Drakoo #38194 üzenetére
Nekem ilyen gépem van.
A saját idejében best buy volt.Egy pár hátránya van, és én elgondolkoznék a helyedben egy jobb vételen.
A 10x zoom elég jó, de mivel nincs stabi így tele állásban nem sokat fogsz érdemben fotózni.
A nagyltószög viszont nem valami acélos (38mm ekv.) így a beltéri fotózás is erősen korlátozott.Az elektronikus kereső (evf nézőke) mai szemmel már nagyon nagyon kis felbontású képet ad.
És mivel a manuális fókusz gyakorlatilag egy vicc ezen a gépen (mert a menügombokkal kell működtetni ), sokszor vakon kell bíznod az a autófókuszban, ami egyébként 99%-ban jól teszi a dolgát.Ez a két dolog nagyon szembetűnő.
Egyébként viszont gyönyörű képeket lehet vele csinálni, van RAW lehetőség, 500-600 kép simán megy egy feltöltéssel, és nem zabálja az akksikat kikapcsolva egyáltalán, amit nagyon sok mai gép sem tud!
Családtagok, ismerősök akikkel közös nyaraláson voltunk és látták mennyivel jobbak az én képeim mint amiket az ő kompaktjuk csinált több alkalommal is kölcsönkérték utána. Tényleg laikusok is látták a minőségbeli különbséget.
Ha nem zavar vagy nem használod az evf-et és lakásban keveset fotóznál, akkor jó vétel ennyiért.
Én nagyon szeretem mai napig, de lélekben már vágyok egy újra, normális evf-el és nagylátószöggel.
-
wwhy
veterán
válasz
Drakoo #28804 üzenetére
Mostanában máshol is lett a divat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest