- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blasko92
őstag
válasz
SOAD19 #20745 üzenetére
Hisz a csomagot csak úgy veheted át, ha kifizeted
Addig ki se bonthatod....
Jó, persze az utalás utáni nem feladást így ki lehet küszöbölni, de egy darab tégla küldését alaplap helyett már nem.Nekem az a módszerem utalásnál, hogy a nicknevemet, az eladó nicknevét, és a vásárolt termék nevét beírom a közlemény rovatba, így marad nyoma mindennek.
-
ravail
senior tag
válasz
SOAD19 #20385 üzenetére
Sziasztok!
Nem azért, hogy ellent mondjak neked, nektek, de 2006-ban vagy 2007-ben vettem egy teljesen porzsák nélküli, igazi gagyinak tűnő és nagyon olcsó TESCO-s porszívót. (Három és négyezer forint körül volt az ára.) A noname porszívót a Tesco gyártatta, minden egyéb márkajelzés nélküli, valódi "Tesco gazdaságos" porszívó. A beszívott szennyeződések egy átlátszó műanyag tartályba kerülnek, aminek az alján egy mosható szűrő van, valamint a motor által kifújt levegő útjában van két szűrő. Mindegyik mosható. 3-4 havonta kimosva és a teljes száradás után összerakva, a mai napig hibátlanul működik. Nincs elérhető távolságban, hogy megnézzem, de talán 1400W vagy 1600w-os. Még az eredeti szűrők vannak benne. Ez nem a reklám helye volt, de ez a valóság. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
SOAD19 #19933 üzenetére
Jajjj neeee
(#19934) giigz nem próbáltam, de tuti nem jó nyers belsejű pizzára hidd el
Volt 14 db tengerimalac, 8 törpehörink..megunta a fiam két év alatt, gondoltam elajándékozom, más had lelje örömét piciny kis kedvencekből
Ti meg eledelnek fognátok...éhenkórász banda
Még van vagy 5 ketrec is, az 50-120 centi szélesig
-
izomhod
őstag
válasz
SOAD19 #18202 üzenetére
"Viszont sok helyen lezárják a folyosókat rácsos ajtóval, lehet ott viszonylag biztonságban lehet, bááár.."
ezt nagyon rosszul hiszed, én senkinek nem javaslom
ismerősömnek így 80e ftos magellan pyxis heló, egy emelettel felette városi noname 30e ftos bringa heló!
a szemétledobó még neccesebb, mert oda bárki csináltathat kulcsot
-
mezis
félisten
válasz
SOAD19 #18205 üzenetére
Amikor még nem lehetett készen kapni ilyen mennyezeti tartót, hasonlót készítettem egy rokonomnak. Az előszobában felcsigázza a mennyezetig, a kerekeket beilleszti az oldalfalon lévő vályúba és kb ebben a félig dőlt helyzetben rögzíti. El lehet járni alatta, ki lehet nyitni a f.szoba ajtót.
-
diablo1984
veterán
válasz
SOAD19 #18178 üzenetére
ezek után értem, hogy miért is olcsó a vegyes tüzelés mód, én ennyiből(se) felfűtök 80nm-nyi kertes házat, a-zig, minden helyiségét....
de debreceni panel többsége az távhős nem? 5milla alatt nem kevés fényesudvari lakás van, tehát még választék is akad bőven!(ergo alku is tutira lehetséges, ha valakinek eladó...)közösség milyen? vagy azt inkább ne is kérdezzem, mert ennyi ember között van minden fajta....
GIJoe:az durva! ezek ugye a hagyományos 10cm vastag beton panel elemekből épült tömbök, nem?
Chesterfield: még egyenlőre nem aktuális, csak nézelődöm, mert anyós kertesét áruljuk és valami lakásba akarjuk áttelepíteni asszonykám hugával, és jó árban vannak ezek debrecenben! itt böszörményben a hasonló méretű 1 szobások sincsenek ennyiért, akkor már inkább debrecen, több lehetőség egy kamasznak és felnőtt korban is ideálisabbak....
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #17853 üzenetére
A tápom pl pestről számlával, futárral együtt volt anno 24k, megrendeléstől számított négy napon belül itt volt. MMT-ben azt mondták, hogy előrendelni kell, az két hét, utána ha visszaigazolják, akkor meg kell rendelni, az további két hét. És így lett volna 29k. De volt már más is, amit náluk 2x annyiért tudtam volna megvenni, mint mondjuk a PCGear-ből. Ha nem éppen tömegterméket venne az ember, akkor sok esetben csak a szájukat húzzák, és mellébeszélnek. Legalábbis ez a saját tapasztalatom. Mondjuk utóbbi nem csak rájuk jellemző ebben a városban.
De ellenpéldám is volt velük. 1GiB-os SODIMM DDR1, ami az adott notebookban nem ment. Másnap visszavittem, helyben teszt, valóban. Másik RAM-mal ment. Azt megvettem, a különbözetet meg visszakaptam. Ez sem éppen általános eljárás ebben a városban.
-
Chesterfield
őstag
-
válasz
SOAD19 #15550 üzenetére
Ha a kis "bordák" külön is mozognak, akkor lehet, hogy mégis kényelmes
CPU:
AMD Sempron 2400+ CPU: - 1.800 Ft
pár darab 530J / 541 / 640 -es 775-ös HT P4 processzorok - 2.500 - 3.000 Ft-ig
Intel Pentium Dual-Core E2200 CPU (2 X 2.2 GHz / 1 MB / 800 MHz ) - 7.500 FtAlaplap:
Asus P5P800-MX alaplap+3 GHz / 1 MB / 800 MHz HT P4 processzor - 6.500 FtRam:
8 db 256 MB-os DDR2-533 MHz memóriák - 250 Ft / db vagy 1.8K egybenHDD:
IBM Option 36.2 GB SCSI HDD 10K rpm - 1.500 FtHűtők:
EKL AG processzorhűtések, LGA 1155/56-os hűtőkre - 2.000 Ft / db
Alpenföhn Civetta és Matterhorn zsír új hűtők - 6.000 / 14.000 FtNotik:
HP Compaq NX9005 notebook bontáson...
FSC Amilo A 7600 bontáson...Félkonfigok:
3 GHz / 1 GB / nincs HDD, hűtő, ODD - 10.000 Ft -
janes1976
őstag
válasz
SOAD19 #15511 üzenetére
Vehetsz ott széket, csak imádkozzál, hogy ne romoljon el gariidőn kívül. 1 év 2 hónapja vettem egy számítógép széket (irodaszék). 2 hete gázrugó tönkrement, állandóan leenged szép lassan a szék. Felhívom őket, hogy segíthetnének, mert így jártam. Válasz: már nem garanciális, nem tudnak segíteni. Mondom kifizetem a gázrugót, ha küldenek hozzá. Azt nem lehet, ők nem tudnak rendelni. Menjenek a p*csába, sok k*cs*g, ezek azt hiszik, hogy évente vesz új széket az ember? Segítőkészség 0.
Ráadásul nekem munkaeszköz a szék, ezen dolgozom egész nap, gép előtt, úgyhogy már idegbeteg vagyok attól, hogy semmit se tudok intézni.
Azért vannak ott jó áron a székek, mert ha megfő a gázrugó vagy patron vagy a tököm tudja hogy hívják, akkor kuka.
Baszki a központot akartam ma hívni, próbáltam vagy 50x, nem veszi fel senki. Hátha holnap.
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #15180 üzenetére
Könnyű azaz könnyen hallgatható, ebből kifolyólag népszerű. Utóbbi idegen eredetű szóval mondva populáris.
Az elkülönítés egyébként pont a rock és beat elterjedésével vált indokolttá. De a jelek szerint akkor azok abban az időszakban nem voltak népszerűek. Ahogy nyilván most sem, azért hallom a buszon állandóan az agybadugóssal zenét hallgatók füléből a rockot üvölteni, még akkor is ha egy zárt fejjhallgatót használok egyébként. Érdekes módon egy sem elektronikust vagy komolyzenét hallgat.
-
stranger28
addikt
válasz
SOAD19 #14953 üzenetére
Határozottan tetszenek.
(#14954) pockhome: Ha eszel, akkor nem épülnek le teljesen, csak visszaállnak lusta üzemmódba.
Egyrészt fiatal vagy, másrészt elhasználsz belőle, azért nem hízol. De felesleges annyit bevinni, ha úgyse kell. Gondolj arra, hogy máshol meg éheznek.
-
stranger28
addikt
válasz
SOAD19 #14827 üzenetére
Vadállat lehettél.
Nem muszáj ám a tömegnövelő, egy jó étrend _már_ sokat jelent. Én is csak vitamint szedek meg ízületvédőt, mert kattogott a vállam múltkor. Majd mondjuk később veszek ezt-azt, ha lementek a vizsgák.
Egyébként oda jár az általad igen preferált közös nőstény ismerősünk is cutlerbe.Kokszot meg már általában az szed be, aki nagyon nem nő, vagy nagyon komplexusos. Or both.
-
-
-
ravail
senior tag
válasz
SOAD19 #13923 üzenetére
Gratulálok! A kényszer bele hajszolt egy sokkal jobb alaplapba!
Szerintem is ezt érdemes megtartanod. Reméljük a másikat a garanciával együtt sikeresen el fogod adni.
Sok örömöt a használatához!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gmail
- Facebook és Messenger
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest