- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Manitou #161793 üzenetére
Ez a nyomatékra húzás jó móka
Van öcsémnek Lidl nyomaték kulcsa 130 be is állította
Utolsó kerék húz a húzza de csak nem akar lekattanni, ment körbe körbe, és egy ponton egyik csavar engedett
Szépen letört a feje valami gebasz lett a nyomaték kulccsal és nem működöt a nyomaték része
Utána próbakép le lett lazítva majd újra be lett állítva akkor már 120 és szépen lekattogott nyomatékra
Valami beakadt egy pillanatra a kulcsnak
Szerencsére úgy tört le a feje hogy kicsit kiállt, és hidegvágóval szépen ki lehetett hajtani pár mentett, míg fogóval is meg lehetett fogni
Kerék fel 5csavar helyett 4 és irány a gumis műhely venni csavartAzóta én jó kis bicepsz nyomatékra húzom meg, ha régen jó volt úgy akkor jó lesz az nekem most is
-
bobace
addikt
válasz
Manitou #161732 üzenetére
A nem kell feltenni az autóra szerintem semmit nem jelent árban, max egy ezrest. Ha meg jövő héten kell, akkor miért ne raknák fel? Félsz, hogy túlhúzzák?
Amúgy én múlt héten 18-as kereket 18e-ért cseréltettem, átszereléssel a Sámsoni úton. Direkt beraktam hátra a kerekeket, és néztem, hogy vannak-e, és pont üres volt, gyorsan be is gurultam, nem is örültek mondjuk a melósok
Tavaly 15e volt 17-es kerékre. Azelőtt meg 15-ösre 10e. Inflálódott a kerékméret és az ár is rendesen -
Cs1csó
titán
válasz
Manitou #161734 üzenetére
Szia, mindenképpen telefonon kellene időpontot kérni. Akkor biztos lesz hely, persze odamehetsz random és ha sokan vannak de vállalnak akkor vársz vagy személyesen egyeztettek időpontot.
HA július közepe vagy január eleje lenne akkor nem lenne gond de most SZEZON van mindenki - is - most cseréli a téli gumit nyárira. -
Cs1csó
titán
válasz
Manitou #155715 üzenetére
Edzést szerintem érdemes beiktatni, főleg ha szellemi munkát végez az ember. Szellemit fizikaival kell kipihenni. Fizikait meg szellemivel.
Ez okés, bár annyival kiegészíteném, hogy ha az ember nem pl. biciklis futár (amivel a napi kardió bőven megvan) tehát valamilyen fizikai munkát végez de egysíkút és olyat hogy mondjuk jelentős kardiovaszkuláris tevékenységgel azért nem jár (pl. burkoló ) akkor egy ilyen fizikai munka mellett sem árt egy kis úszás, bicikli vagy kocogás és persze esetleg súlyzós edzés. -
patex1983
őstag
válasz
Manitou #155715 üzenetére
Gondolkodtam, hogy valami hasonlót írok én is, de mivel a kolléga épp az idő hiányára panaszkodik, ezért inkább nem írtam le a gondolataimat....
De az nagyon igaz, hogy ha intenzíven, rendszeresen mozog az ember, sokkal jobb lesz a közérzete.
Szellemi munka után sem fogja magát egy kalap foschnak érezni magát az ember, ha időt szán a fizikai aktivitásra is.
Eleinte nyilván ez nehéz, fejben át kell állni arra, hogy a mozgás igenis kell és jó és egy idő után jönni fog a flowEgyébként én sem vagyok jobb helyzetben idő szempontjából 7re járok melóba, 5 körül érek haza, a délutánok mindig eltelnek főzéssel, edzéssel, vásárlással, hivatalos, kötelező dolgok intézésével stb.... Péntektől vasárnapig meg kettesben vagyok a gyerekkel, szóval úgymond "hobbi" az itt se nagyon van (pedig régen volt).
Hozzáállás kérdése, nálam a gyerek, a főzés és edzés lett a hobbi. -
-
7Sony7
addikt
válasz
Manitou #149779 üzenetére
Köszönöm. És egyébként az anyaga milyen? Úgy értem, hogy rugalmasság, stb. Mert élőben még nem tudtam megnézni, (sőt, azt sem tudom Debrecenben hol kapható), de ezek a deichmannosak ekég kemény, csúszós talpúaknak tűnnek. Pl: van egy pofás Memphis one cipőm, de a tescóban annyira csúszik a talpa, hogy alig birok benne menni.
-
-
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Manitou #126323 üzenetére
Igen, csak a gyárilag 175-s gumihoz olyan felni tartozik, amire a 195-s gumit már nem rakhatsz fel. Szerintem. De ebben nem vagyok biztos.
Nekem a 98-as Megane-n 175/65R14 gumi volt, azt cseréltem 185/60R14-re. Szerintem a szélesebb gumihoz már más felni kellene.
A mostani KIA-n 185-s gumi volt gyárilag, az adatlapja szerinti 5.5" széles felnire ezt, vagy a 195-s méretet lehet feltenni, a 205-s szélességez 6"-s felnit írnak.
A gyakorlatban az, hogy pl. a 185/65R15 gumit lecseréled 195/65R15-re (azért erre a méretre mert ez a gyakoribb, tehát olcsóbb is, mint pl. 195/60), kb 1-2km/óra sebességeltérést jelent, többet nem nagyon. Az autók sebességmérője ennél többet csal lefelé. -
zolikaDB
veterán
válasz
Manitou #90994 üzenetére
Mit akarsz vásárolni?
Én azt csinálnám, h élőben megtapogatom a gépet, aztán megrendelem onnan, ahol a legolcsóbb HIVATALOS garival.
De igazából a Media Markt pont az az üzlet, ahol magyar viszonylatban jó áron vannak fényképezők, obik, vázak. Pl hivatalosan náluk volt a legolcsóbb nemrégiben a Nikon D7200, a Tamron 70-300 olcsóbb egy tizessel, mint a 220Volt...
Debrecenben még a Malomparkban van a Tennofoto, ott vannak gépek.
Konkrétan melyik csúcskompaktot nézted ki?GIJoe: rajta vagyok
-
pohár
félisten
válasz
Manitou #80202 üzenetére
jajaja, a különcök
az enyém meg is pusztult szerintem, az egész képernyő csak fekete és piros négyzetekből állt ki, memhibás lett valószínűleg... a régi HD4830-om meg elfelejt sokszor jelet adni a monitornak, ha komolyabban meg van terhelve, érdekes jószág az is
(olyan, mintha kikapcsolnám a monitort sokszor, olyan sok időre sötétül el, aztán vissza, megint ki, vissza...)
-
Zola007
veterán
válasz
Manitou #54278 üzenetére
ennek a patentszemnek pont az lenne a lényege, hogy kicsi meghajtod erővel és akkor lehet rápattintani a sima lemezből álló felét, ami így megfeszül majd a csapokra mart hornyokon
egyébként rossz és nem tartós megoldás, nem is láttam már ilyet évek óta
sokkal jobb a másik, ami szimmetrikus elemekből áll, mint a kmc missinglinkje vagy a sram powerlinkje -
giigz
veterán
válasz
Manitou #38798 üzenetére
A Cegléd utcán a Sykora konyhatechnikai bolttal szemben van egy ilyen szerszámbolt, ott jó minőségű torx készletet lehet kapni, Extol márkájú, az ilyen kisebb kocsiszerelésekhez tökéletes, 990 Ft-ért.
Nekem van egy nagyobb készletem, abban van ugyan torx, de a múltkor lyukas torxra volt szükségem, és akkor vettem én is egy ilyen 990 Ft-osat, és nagyon tökéletes, tudtam vele dolgozni.
-
fenergie84
addikt
válasz
Manitou #22902 üzenetére
Imádom azt a kocsit
Onnan fogjátok tudni, h én nyertem meg a lottót, h Debrecen utcáit fogja róni egy GT-REl sem tudom képzelni mire lehet képes, eddig a legjobb kocsi amit meghajtottam a városban az egy Audi S5 volt, attól is majd beszartam
diablo1984: bizony, h nem szar az RS6 sem
-
Calogero
addikt
válasz
Manitou #21479 üzenetére
De mi lehet az országutakon?
Én még a garázs ajtót sem nyitottam ki, jég páncél védi......Amúgy tudtok olcsó de de megbízható hűtőgép szerelőt ajánlani.
Van egy Indesit BAN 13 NF (No Frostos) típusú hűtőm, aminek a fagyasztó része jó, de a hűtőrésze nem hűt 10 fok alá, még maxon sem. -
gps76
őstag
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz
Manitou #16739 üzenetére
"Szállítási idő: Jelenleg nem kapható!"
Azaz a pláza mellettibe, Vozzyba is benézek majd holnap (Ma, már nem vet rá a lélek, hogy elinduljak
). Nem jutott az eszembe a nevük. A kukában lévőt is náluk vettem, elég jó áron, nem volt drágább, mint az ebike-nál.
(#16742) Manitou Szimpatikus hely, viszont, ha nincs ott a nagyfőnök, akkor nem igazán érdemes bemenni. Volt, hogy bementem, és nem volt bent, és a szerelő srácot kérdeztem egy sárvédőről, de nem tudott segíteni, a gépen kellett volna megnézni, hogy lehet-e beszerezni, és hogy mennyiért.
-
giigz
veterán
válasz
Manitou #15906 üzenetére
Ez most nagyon hülyeség lesz:
Vagy csak nincs időm várni. Így is kevés idő van, hátha még az oldalbetöltések is elveszik. Persze most mondjuk 1 mp. helyett betölt 5 mp. alatt, ami 100-200 oldalbetöltésnél már 8-16 perc. Egy hónapban 4-8 óra várakozás arra, hogy töltsön már be végre az oldal, mikor beölthetne ötöd annyi idő alatt is. Ha úgy jobban tetszik, ez 1 év alatt 1-2 napot kivesz a semmire.
-
perge666
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt vízhűtés
- Trollok komolyan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest