Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz diablo1984 #18176 üzenetére

    Minket nem vágnak ki, mert határozatlan idejű szerződésünk van. Max. ha nagyon kell nekik a lakás valamilyen okból, akkor felajánlanak mást helyette, de ennek kicsi az esélye.
    Szerintem nem olyan sok a távhő, legalábbis az előző házunkhoz képest, ami a Hatvan utcán volt. Ott is rengeteg elment fűtésre, plusz a villanybojler is zabálta az áramot. Itt meg a legnagyobb hidegekben fizettünk 25-26k-t meleg vizestől. És az áram számlánk is jóval kevesebb, hisz nincs bojler.

    (#18177) Drughi Én is hallottam ilyet, hogy nem biztos, hogy érdemes mért fűtésesre váltani. Szerencsére a mi tömbünkben leszavazták nem rég a dolgot.

    (#18179) GIJoe Nem, semmi panel programról nincs szó, mint ahogy írtam, ez egy önkormányzati lakás, az Önkormányzattól, Cívis Háztól béreljük a lakást, gyakorlatilag egy albérlet, viszont annál azért sokkal több jogunk van, hisz van is sok pénzünk a laskásban. Anno is muterom, megvett egy nagyon kicsi házacskát, majd cserélte ráfizetéssel, és tavaly előtt megint cseréltük, erre a még nagyobbra 400k környéki ráfizetéssel.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák