- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
ServerWorks #167759 üzenetére
Az én burkolóm csak ezzel dolgozik: MAPEI KERAFLEX S1. Mindegy hogy drágább, hogy kültérre is jó, és fagyálló, azt mondja ez még jó legalább.
-
bul07
nagyúr
válasz
ServerWorks #167716 üzenetére
Villanyt tanultam alap szinten, elektroműszerészként végeztem.
Na meg nem fogja egy zárlat felrobbantani az egészett, na de egy gáz szivárgás igen.Bár gyerekkoromba simán néztem gyufával hogy palack csere uttán van e szivárgás
-
mezis
félisten
válasz
ServerWorks #167716 üzenetére
Amíg nincs gázszivárgás, addig nincs gáz, de ha kiszabadul, az nagyon hangos és látványos tud lenni.
-
válasz
ServerWorks #167109 üzenetére
Köszi, már megoldódott.
-
RandomName
senior tag
válasz
ServerWorks #166939 üzenetére
Ma már audiohoz a 4.1 nem kevés? Mármint nem a hangátvitel, hanem az eszközkomfort miatt....
Amúgy long story short, nem tudom írtam-e, de szenteste a Lenovo BT fejhallgatóm véletlen nem a töltőkábelre raktam fel, hanem véletlen a Lenovo laptopra dugtam rá, és le volt merülve, bekapcsolva is maradt, amikor mutatta a led, hogy full, akkor levettem, majd a következő használatnál kikapcs-bekapcs, és a 2021-ben vett fejhallgató kínai helyett angolul kezdett kommunikálni....
Szerk.: Kaptam kari ajit a Lenovo-tól. Mókás volt.... -
Cs1csó
titán
válasz
ServerWorks #166918 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
ServerWorks #166910 üzenetére
Szerintem kicsi. Plusz tuti van valami műemlékvédelem tehát nagy átalakításra nem hiszem, hogy sok lehetőség van.
Rákerestem a cikkre, és amikor ilyet olvasok:Nem egy tucathelyet szeretnénk nyitni
Akkor mindig az jut az eszembe, hogy drága hely leszAhogy ő is mondja, és ahogy olvasom ez nem lesz az "új" Roncs. Ami érdekes, mert szerintem egy új Roncsra lenne szükség ez meg nagyon másnak hangzik.
-
lorcsi
veterán
válasz
ServerWorks #166910 üzenetére
Miota volt zarva ?
az egy piszok regi hely volt -
SOAD19
addikt
válasz
ServerWorks #166888 üzenetére
Jó munkához idő kell.
-
lorcsi
veterán
válasz
ServerWorks #166846 üzenetére
nem régiek, i12-13
majd ránézek hol van ez a beállításmeg is van
bár talán külön nem szerződtünk rá..de bekapcsoltam, hátha segít -
lakisoft
veterán
válasz
ServerWorks #166828 üzenetére
Mar megoldottam. Koszi.
-
fenergie84
addikt
válasz
ServerWorks #166808 üzenetére
Igen, volt pár hely ott azóta.
Sajnos már mikor megnyitott az új helyen látható és várható volt, hogy nem fogja sokáig húzni. -
Cs1csó
titán
válasz
ServerWorks #166707 üzenetére
Caribi, Red line, Avantgard, White Angel..
Nehéz volt követni. -
Timeola
aktív tag
válasz
ServerWorks #166666 üzenetére
Azt néztem én is
, azt hittem valamiért te töröltetted.
-
Shokkolo
addikt
válasz
ServerWorks #166650 üzenetére
Úúúú ne is mond, azért rendesen örülök hogy ennek egy részéhez volt szerencsém anno.
A Highlander, a Palace, Flash, Sáránd... ezek összejöttek anno.Nem akarok boomer lenni, de a bulik például (szerintem) régebben tényleg jobbak voltak.
Örülök neki hogy még a hősidők végébe belecsúsztam anno@KROK640
A Flash is fekrata balmaznewyorkot egy jó időre a térképre.
A régió talán egyetlen helye ahol volt habparty.
Csípte a szemet mint a veszedelem, de attól még hatalmas volt -
KROK640
nagyúr
válasz
ServerWorks #166650 üzenetére
A kamelot - Tiszaújváros és a Bambusz - Veszprém se maradjon ki
-
KROK640
nagyúr
válasz
ServerWorks #166639 üzenetére
Kikötő, Tornado, Sárkány ... Egyszer egyszer megfordultam azokon a helyeken is
-
Shokkolo
addikt
válasz
ServerWorks #166643 üzenetére
az ah ely is rég lecsúszot...
ami ott ment amikor utóljára voltam is már ez a diszkósz@ros lassú totyogó vacak zene ment, amint pont az említett matuzsálem erőltet.
Nem rosz, hallgatni munka / vezetés közben, de nem bulizni.
Lézengtek az emberek, mentek körbe körbe, öltönyben lötyögtették a rozét 1 pohárral egész este...
pár részeg és "hölgy" vonaglott, de ennyi. Sajnos az a hely is elesett már régebben mint "buli" -
lorcsi
veterán
válasz
Melyik ked hires DJ ?
a klinikanal is volt hatul valami, ha jol emlekszem
meg a pince is mukodik meg a piac utcan
-
Shokkolo
addikt
válasz
R.I.P M47
-
Csöves
őstag
válasz
A nyolcvanas években a Grill volt a kedvenc, éjjelente jó műsorok is voltak zenészek, színészek és humoristák is léptek fel.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ServerWorks #166629 üzenetére
A romkocsmákra fenálló igény nekem sem fér a fejemben, nem tudom miért jó bomlófélben lévő épületekben lomtalanításból kiszedett bútorok között túlárazva inni. Mert ha cserébe bitang olcsó lenne, akkor még érteném is, valamit valamiért. Plusz hozná a "fiatal voltam és semmi pénzünk nem volt" feelinget.
Nem voltam egy nagy roncsba járó, a 2013 nyitása után megfordultam ott párszor, aztán 2015 után már max pár havonta egyszer, a covid lezárások után meg nem is emlékszem, hogy lettem volna. Különösebben nem volt vele bajom, de egyre inkább úgy voltam vele, hogy nem én vagyok a célközönség." a debreceni éjszakai élet mint olyan, már pár éve megszűnt " --- ebben sajnos igazad van. Ha valahol konkrét vonalat kellene meghúzni, akkor a második covid lezárás után tudnám meghúzni, akkor érezhetően nagyot hanyatlott az egész, ráadásul annyira, hogy azóta sem tért vissza a korábbi szintre. Ha egy picit jobban megnézzük az egész képet, akkor szép óvatosan 2014-től egy nagyon enyhén lefelé görbülő leejtőt lehet látni, ami aztán épp a második Covid lezárásnál vált át meredek sziklafalba. Azóta a Debreceni éjszakai élet árnyéka önmagának. Az ezt kiváltó okokat hosszan lehetne taglalni, annyit viszont megtudok írni, hogy egyrészt az embereknek kevesebb a pénzük, és elsőnek a szórakozásból vesznek vissza, másrészt átalakult a scene. A Covid alatt (különösen a második hosszabb lezárásnál) nagyon sokan rájöttek, hogy remek (titkos)házibulikat, zugivászatokat stb. lehet szervezni, és azt vettem észre, hogy van egy réteg aki inkább ebben maradt, ahelyett, hogy visszatérne a szórakozóhelyekre. És ha csak valaki nem ismerkedni akar az éjszakában, akkor már én is több érvet tudok felhozni a házibulik mellett, mint a szórakozóhelyek mellett. (írom mindezt úgy, hogy 2003 óta kijárok, és a most következő hétvégén is megyek).
-
lorcsi
veterán
válasz
ServerWorks #166629 üzenetére
Nem ez volt a fejes tomié ?
Marmint a roncs bár -
bambano
titán
válasz
ServerWorks #166598 üzenetére
Az Aegis az opensource, abban egy hajszállal jobban lehet bízni.
A többi kupleráj mind, az ms, a google, a facebook, az amazon, az apple mind az. Meg a sok kisebb cég is.Az, hogy ezekben nem lehet bízni, nem hit kérdés. Ma már törvény is van rá, hogy ha ezeket akarod használni, jobban oda kell figyelned az adatvédelmi kérdésekre.
"de aki annyira paranoid nyugodtan feltelepítheti egy hardveresen offline bármi ócska tabletre.": pontosan ezt csináltam. És igen, annyira paranoid vagyok, ezért is kapom a fizetésem.
-
bambano
titán
válasz
ServerWorks #166594 üzenetére
Annak, aki önállóan hajlandó belefeccölni az energiát, hogy válasszon, és ért is hozzá, annak mindegy.
Annak, aki nem akarja, jól jöhet az, hogy pl. a gugli authentikátorral másoknak baja volt, nem érdemes időt pazarolni rá. Az ms-ben meg nem bízunk akkor se, ha köszön. -
Atomantiii
addikt
válasz
ServerWorks #166589 üzenetére
Köszi, akkor nem kínlódik vele, megvagyok nélküle egyelőre.
-
válasz
ServerWorks #166475 üzenetére
Valójában nem tudom, hogy mi miatt volt, csak poénból írtam be.
-
gtocus
csendes tag
válasz
ServerWorks #166424 üzenetére
.
inkább semmit sem írok ...a véleményem azért meg van -
bambano
titán
válasz
ServerWorks #166414 üzenetére
én azt szoktam mondani, hogy kétliteresnél kisebb motor csak az ablakmosó szivattyújában lehet
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ServerWorks #166414 üzenetére
Volt nekem gyári tuning Saab-om, nem véletlenül volt 90 literes tankja...
-
lakisoft
veterán
válasz
ServerWorks #166377 üzenetére
Elkelt már.
-
SOAD19
addikt
válasz
ServerWorks #166174 üzenetére
Magadra vetted? A politikai topikból is ki lettél tiltva a szélsőséges megnyilvánulásod miatt. Mondj már valamit, amit a fidesz óriási sikereként lehet megemlíteni. Egészségügy (kuka), oktatás (kuka), családpolitika (rekordkevés gyerek születik, kuka), Családtámogatás (CSOK? hagyjuk, jó részét elvitte az általa felvert árak), tömegközlekedés (ahogy hallom itt Debrecenben is kuka, MÁV-ot is hallhatjuk, kuka). Az államadósság volt elmondható, hogy jelentősen csökkent, de az is már rég a múlté. Nem nagyon tudok sok pozitívumot felsorakoztatni a ruszkiszopkodó kormányunk mellett.
-
bambano
titán
válasz
Ne nézzük le a majmokat..
-
válasz
Kontraszelekcióról hallottál-e már?
Amikor nem szakértelem, hanem hűség alapján szelektálják a dolgozókat... -
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #166167 üzenetére
Köszi, olyat már találtam
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #166165 üzenetére
Az elég lenne, mekkora méretű és árú?
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
ServerWorks #166153 üzenetére
Egy tök alap Tibi étcsoki is oké, nincsenek nagy igényeim
@Cs1csó: haha, kb. azt sem tudom mi az, csak annyit látok, hogy óriási a hype körülötte
-
Cs1csó
titán
válasz
ServerWorks #166153 üzenetére
Dubait.
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #166134 üzenetére
Ezek csak egyet tudok érteni, de valaki szerette volna megnézni, de 23-nál hamarabb nem ér oda. Felőlem be is lehetne zárni mindent
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #166081 üzenetére
Szerencsére ritkán, de pl. A Dózsa György utcait leszerelték.
-
dbius
veterán
válasz
ServerWorks #166084 üzenetére
"Gondolom marad a sofőrnél szigorúan apróval vagy sorban állás valami régi klasszik helyen."
Sajnos valószínűleg igen. -
gyulazsolti
senior tag
válasz
Párom is tömegközlekedik. Azt mondja mindenki elektronikus jegyet vesz telefonnal.
-
dbius
veterán
válasz
Én használok helyi tömegközlekedést, viszont ezeket az automatákat soha nem használtam. Azonban én is olvastam erről, ezért mivel sajtóban felhívták erre a figyelmet így azt valószínűsítem, hogy a hír nem kacsa. Az okával kapcsolatosan azt olvastam, hogy a jegy és bérletek kb. 70%-át elektronikus formában értékesítik már, ezért nem rentábilis ezek további fenntartása. Nyilván vannak olyanok, akiknek egyfajta könnyebbséget jelentett és akik továbbra is használnák ezeket.
-
GIJoe
addikt
válasz
ServerWorks #166069 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg,hogy az aranybikas Starbucksbol ha fizetnenek se innek, az a vizrendszer, hagyjuk milyen...
-
Cs1csó
titán
válasz
ServerWorks #166069 üzenetére
Nem az a lényeg, egyszer kell megvenni, utána otthon a kétlapos rezsóra feltett kotyogóban elkészített kávét belefölteni és ezzel a kézben graszálni az utcán: egyik kézben a pohár a másikban a telefon.
(Napszemcsi feltolva a fejre) -
lamiki
senior tag
válasz
ServerWorks #166005 üzenetére
És? Legtöbb készüléknél nem számít, pl vérnyomás mérő 5 V micro USB csatlakozós, édesanyámék szétcseszték rajta a csatlakozót, azóta szépen megy 4 db AAA 1000 mAh aksival, több mint 1 hónapot kibír, pedig naponta sokszor van használva, másik vérnyomásmérő 4x AA elem hely benne, tölthető aksi van vagy 5 fajta, mindegyik picit vastagabb, nem lehet rápattintani az elemtartó fedelét, ezért csak AA elem jó bele. Nekem egyedül a Kodak fényképező 2db AA elem hely, nem szerette a tölthető aksit, csak 30-40 képet bírt ki vele, de a Fujitsu 4 db AA elemhely, meg több 100 képet kibírt tölthető aksival. A legtöbb készülék már elég széles feszültség határok között tud működni, nem csak egy adott feszültségen.
-
kispx
addikt
válasz
ServerWorks #165992 üzenetére
-
válasz
ServerWorks #164553 üzenetére
Érdekelne, ha nem tizediken laknék, és nem gyufásdoboz méretü lenne a lift.
-
lappy
őstag
válasz
ServerWorks #164553 üzenetére
tipp: facebook ingyen elvihető csoport pár percen belül 10-20 jelentkezni fognak
-
lorcsi
veterán
válasz
ServerWorks #161320 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe
olyan mini sff gepek vannak az aprok kozott , h az allam leesett
mint egy A4-es rajzlap
es benne 2*16giga ram meg 10-10. Gen intel i7 stb…
semmi legozas
plug&play az egeszzolikaDb:
telorol vagyok , de az aprok kozt brand gepeknel szvsz erdemes szetnezni -
zolikaDB
veterán
válasz
ServerWorks #161320 üzenetére
Jöhet a link a nevezett gépről!
Nem vagyok otthon a brand-es cuccok világában.
Tkp a HP laptopom is ilyesmi volt, csak hordozható verzióban. Valaha, cirka 10 eve. Én is 5-6 évesen kaptam, 5 éve. -
Thermaltake
tag
válasz
ServerWorks #142709 üzenetére
Írtam üzenetet.
-
bul07
nagyúr
válasz
ServerWorks #142677 üzenetére
Hát persze
Mint sok minden más így kéne úgy kéne de valóságIttasan nem lehet vezetni
Biztonsági övet be kell kapcsolni
Szemetet nem eldobálniAmúgy most is lehet tartani bárkinek csak van feltétele
PDF[link] -
válasz
ServerWorks #142671 üzenetére
Statisztikák bizonyítják, hogy azt az átlagembert, akinek van pisztolya, sokkal nagyobb valószínűséggel fogják lelőni, mint azt, akinek nincs. Pontosan azért, amit bul07 írt utánad. Tehát a nálad lévő fegyver több veszélyt generál a puszta létezésével, mint amennyit megold.
-
bul07
nagyúr
válasz
ServerWorks #142671 üzenetére
Persze de azok már olyanra is készülnek
Amúgy
Kis jöttment betörőknek piti bűnözőknek tolvajoknak most nincs
Betörnek betörnek lopnak, de nincs fegyverük, de ha egy olyan helyre sikerül betörnie vagy ellopni egy táskát és fegyver is talál utána fegyverrel megy bűnözni sokkal veszélyesebb módon(vadász puska más az elég nehéz rejteni az utcán)Meg akkor a kényszer is meglenne a bűnözők oldaláról hogy bárkinek lehet nekik meg kell
Fegyver az fegyvert vonz
És akkor jön a láncreakció is, ha előkapod de nem akarsz lőni már véged is van mert a bűnöző látja megijed előkapja és ő nem fog habozni
Most is lutri az ilyen olyan gáz meg gumis pisztolyok, mert előkapja aha a rosszfiú meg igazik kapja elő, ha nem kapna elő semmit akkor lehet gond nélkül megúszná a bűn esettet, nincs olyan vagyon tárgy ami kicsit is megérné kockáztatni testi épséget
Persze ha ember ellenes tettre van esély akkor muszáj védekezniÉn őrködök egy telephelyen de az tuti hogy én hamarabb zárom magamra a fülkét és hagyom hogy bármit elvigyenek minthogy kimenjek hősködni, telefon elő rendőröket hív abban a 10percben olyan sok mindent nem tudnak ellopni (ott ahol vagyok), nem is fizetnek annyit
Mint írtam édesapámnak volt pisztolya
Egyszer kelet majdnem használnia 2000Ft-ért
Egy nem ma barnult, a család utolsó 2000Ft-ját tolta bele a gépbe, édesapám pont ott volt valami miatt, ugye ismerték tudták hogy ő a gépes
És jött a pereputty asszonyostul rokonostul hogy a gép csal meg rohadék gépes, és vagy 10-15-en körbe is kapták édesapámat
Döntenie kellet
Ha előveszi és mivel forgó tárassa volt 6 tölténnyel még ha 6-ot le is szed a maradék sok agyonveri
Így erőteljes hangon magyarázva kényszermegoldásként az asszonynak odaadta a 2000Ft-ot hozzátéve hogy egyedi eset -
Dan-szan
senior tag
válasz
ServerWorks #140891 üzenetére
Mert hol van/ volt - 10 fok?
Db-ben nincs annyi az tuti
Éjfél körül hazafele menet ( munkából) ha jól rémlik +2 fokot mutatott az autó...
Nemrégiben mikor közel sem volt ekkora télriadó úgy fel volt sózva az út, azt hittem hó míg meg nem halottam ahogy a kerekek felverték az alvázra. -
lorcsi
veterán
válasz
ServerWorks #140891 üzenetére
Oke, de akkor meg kellene kerdezni pl. A norvegokat svedeket,finneket..h mit csinalnak ilyenkor..es ott hegy, emelkedo is van..
Erdekes ez, h mindig a síkon nagy dolog a tél -
dew28
aktív tag
válasz
ServerWorks #140786 üzenetére
Elobbi helyen elvileg 'kezmuvesek utcaja', utobbi talan valami hotel resze
-
Salex1
őstag
válasz
ServerWorks #140608 üzenetére
2,5"-os érdekelne, külső házzal.
-
Laza...
addikt
válasz
ServerWorks #140560 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #140328 üzenetére
Jó az falura.
-
pigmeus
tag
válasz
ServerWorks #140202 üzenetére
ment pü
-
válasz
ServerWorks #140140 üzenetére
Nekem 512MB-os van, de tényleg ilyen kicsi kell?
-
válasz
ServerWorks #140140 üzenetére
Nekem talán egy 256MB-os van valahol. Előkeressem? Lehet már az enyészeté lett, ráadásul noname. De egy próbát tehetek ha érdekel.
-
bul07
nagyúr
válasz
ServerWorks #140098 üzenetére
-
lakisoft
veterán
válasz
ServerWorks #140055 üzenetére
Fényképet és árat kérnék szépen privátban. Köszi.
-
Sanki
addikt
válasz
ServerWorks #140042 üzenetére
Egyben tudom odaadni a 4 db-ot, mert fel van ragasztva, nekem mindegy ki viszi el.
-
Papaj x
senior tag
válasz
ServerWorks #134689 üzenetére
Már elég régen.
-
Papaj x
senior tag
válasz
ServerWorks #134313 üzenetére
Köszönöm, az gazdasági kár. Reméltem valami házi praktikával ez megoldható. Terméket visszavásárolom, s az új hirdetésben ezt jelzem. Minden esetre köszönöm mindenkinek.
-
rayoliviero
veterán
válasz
ServerWorks #134162 üzenetére
Fogorvos vagyok.
-
rayoliviero
veterán
válasz
ServerWorks #134155 üzenetére
Munkába.
Gumikesztyű nekem is van, arra nincs szükségem, de köszi. -
dew28
aktív tag
válasz
ServerWorks #134158 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
ServerWorks #134155 üzenetére
Bevásárlásra, kinek a maszk, kinek a vegyvédelmi ruha!
-
Chesterfield
őstag
válasz
ServerWorks #134111 üzenetére
Miért kérné? Tán szankcionálni fogják a boltokat, ha nem a megfelelő korosztálynak adnak el valamit?
-
Cs1csó
titán
válasz
ServerWorks #134111 üzenetére
Tökéletesen igazad van de szerintem ez csak szíthatja az elégedetlenséget, nem szükséges, mint írtam, saját magunknak kell betartani.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #133757 üzenetére
Hidd el, hogy a kollégám által két éve vett kézfertőtlenítőn is rajta van a nemzetközi "Flammable" lángnyelves sárga háromszög jel.
-
válasz
ServerWorks #133757 üzenetére
-
válasz
ServerWorks #133750 üzenetére
Senki sem írta, hogy nem az. Rá is van írva az üvegre. De ha szerinted a gyógyszerész meg a WHO mind hülye...
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #132950 üzenetére
72-es Samsung nem ért két éve annyit embereknek, hogy elvigyék.
Amúgy van valami hely, vagy a Csap utcán, vagy a Vendég utcán, ahova az ilyet lerakod, és rászorulóknak kiadják. Nem tudom a pontos nevét, de Google térkép alapján kb a Lépéselőny alapítvány lehet.... -
pomorski
őstag
válasz
ServerWorks #132926 üzenetére
Mi píz?
-
copass
veterán
válasz
ServerWorks #132247 üzenetére
te pénzed, hol érdekel az engem ha benyelik és levelezgetsz mikrobival hetekig!
-
Chesterfield
őstag
válasz
ServerWorks #129872 üzenetére
Nálam 3.5k ajándék + ingyen kártya jár
-
lorcsi
veterán
válasz
ServerWorks #129848 üzenetére
Szia!
Tudnal rola kepeket mutatni ?
-
válasz
ServerWorks #128131 üzenetére
Jó is annak, aki 9.30-ig tud aludni.
-
havast
aktív tag
válasz
ServerWorks #128129 üzenetére
Életmentő lenne. Priviben már jeleztem
-
atike
nagyúr
válasz
ServerWorks #126975 üzenetére
Nem kérdeztem - és bevallom nem is érdekel - hogy miért ilyen fontos ez a kollégámnak. Feltett egy kérdést, azt hittem tudok rá válaszolni, de nem. Ezért kérdeztem itt is...
-
válasz
ServerWorks #126887 üzenetére
Ment pü !
-
bul07
nagyúr
válasz
ServerWorks #114612 üzenetére
Azért majd kíváncsi leszek hogy bányászós vga eladókba lesz e annyi gerinc hogy beleírja hogy bányászós vga
Mert az ilyen vga-k szerintem nem érik meg az árukat főleg ha még ár robbanás előtt lett véveMint egy volt taxi autónál elhallgatni és visszatekerni a kilométer órát
-
DNReNTi
őstag
válasz
ServerWorks #114612 üzenetére
ETH arfolyam annyira bebolintott a hetvegere, hogy kb nem eri meg turni. Bar most kicsit korrigalt, de mostansag inkabb lefele kocognak az arak.
-
laccczka
tag
válasz
ServerWorks #112952 üzenetére
Köszönöm.
-
qfm
őstag
válasz
ServerWorks #71005 üzenetére
Ezt nem tudtam, így már megtudom oldani a problémát.
Köszönöm
(#71006) HANDO88
Neked is.
(#71007) jim bcs
Ott is csak 3 pin-eseket lettek volna, de a többiek elárulták a megoldást.
-
HANDO88
senior tag
válasz
ServerWorks #71005 üzenetére
+1.
Én is szikével ki szoktam vágni az oldalát és kész. -
Shokkolo
addikt
válasz
ServerWorks #70267 üzenetére
a monitorom és a gép közé
bevallom őszintén, sose volt display kábelem...
egy nV GTX Titant és egy Dell U2412m -et szeretnék összekötni.
Sajnos a monitoron nincs HDMI, és a dvi -t viszont szeretném cserélni -
South Velen
addikt
válasz
ServerWorks #61773 üzenetére
Szia! A RAM mennyi lenne?
-
sirály69
őstag
válasz
ServerWorks #59909 üzenetére
Az ára 25 eFt....
Privi ment.... -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
ServerWorks #59417 üzenetére
Nekünk Ők csinálták. Tiszta szép munkájuk van. Ajánlani tudom a Best Ablak Kft-t
-
Mika1227
őstag
válasz
ServerWorks #59417 üzenetére
Mi ilyen ajtót szereltettünk be pár éve bérházba. Teljesen elégedettek vagyunk vele, jó hő és hangszigetelő. Ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest