- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Timeola #168830 üzenetére
Ezt a Prohardver app (nem hivatalos) topikban kellene jelezni. Faragják az oldalt, az app-ot it hozzá kellene igazítani a fejlesztőjének.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Timeola #164400 üzenetére
Örülök, hogy neked bejön az ott lakás, így végülis nem fölöslegesen épült fel odsa, és lett erre is vevő.
Kevésbé öröm, hogy bebizonyítja, bárhol el lehet adni az újépítésűt jó drágán (bár arról nem tudok te mennyit alkudtál a lakás vételárából) ezáltal tovább felhajtva az ingatlanok árát.
-
sto1911
veterán
válasz
Timeola #164400 üzenetére
Ez mind ok, csak ha kinyitod, akkora a zaj meg a szmog, mint egy bányában (bár igazából nem tudom ott mekkora
) Egyetem sgt. tapasztalat van nekem is, az pont ilyen, bezárva nagyjából rendben volt, kinyitva halál. Én nem vennék ott semmit se.
Vagy a másik a csemete-kiskörút sarkában nem túl rég épült tömb, nem bírom felfogni aki ott vesz miért ott vesz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest