- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
válasz
adorjant #130953 üzenetére
Pék Zoltán
KAPCSOLATLehel utca 10
Debrecenm.me/zarszervizdebrecen2013
Hívás (30) 458 2916
-
-
DNReNTi
őstag
válasz
adorjant #114078 üzenetére
Jaja, en is csak lestem, hogy meg gyari. A fura az volt, hogy csak az inditoaram nem volt mar meg, de feszultseg meg volt benne, magyarul minden mukodott, csak az inditomotort mar nem birta meghuzni. Ezt igy kabe egyik pillanatrol a masikra, leparkoltam, boltba be, boltbol ki, es mar nem ment.
-
fenergie84
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
adorjant #111391 üzenetére
Én a P-Mobile boltot ajánlom! [link]
A Tóth Árpád Gimnáziumnál vannak a Szent Anna utca és a Vígkedvű M. utca sarkán.
Ott teszik fel legszebben a fóliákat, és szerintem a város többi boltjához képest olcsóbbak is.
Régebb óta vannak, így könnyen előfordulhat, hogy van náluk elfekvőben old mobilra is tok/fólia. -
SOAD19
addikt
válasz
adorjant #103728 üzenetére
Lehet érdemes lenne nyitni egy debreceni autós adok-veszek topikot.
Elég hatékony is az itteni adás-vétel, ahogy látom, jó pár autó el lett adva röviddel azután, hogy itt meg lett hirdetve.
Mindjárt átírom az aláírásomban szereplő Cadet-et Kadett-re, hátha gyorsabban eladom.
-
Papaj x
senior tag
válasz
adorjant #102209 üzenetére
Ebből nagyon nem értettem semmit, pláne, h hogyan kell.
sto1911: Antenna cserélhető.
mezis: Köszönöm, nézem. Bár mire ezt átnézem, a hűségidő is lejár..
Ha jól értelmeztem, kell egy nagyobb teljesítményű adó, s egy vevő fej, s bentre egy egy antennás a házba, s műhelybe is egy egy antennás olyan router, ami fogadni tud, s adni is. Ez nekem bonyolult lesz.
Ugyanakkor a műhelybe még mindig kell valami, ami fogná a jelet.
-
_seth_
veterán
válasz
adorjant #102135 üzenetére
Megnézem holnap őket
A kishegyesi úton elvileg van egy méh telep, ott lehet fel is vásárolnak akkut.
Lall: nekem jelenleg is nagyobb van benne a gyárinál (54 helyett 70), de pár év után mind1, hogy milyet veszek tönkremegy
bul07: összeszedem a kidobásra váró akkukat és valahol túladok rajtuk, van 2 személyautóba való (16+11 kg) és 9 elektromos kerékpárba való (4,3kg), a végén visszahozzák az új akku árát
(kétlem
)
-
mghltm
addikt
válasz
adorjant #95601 üzenetére
ha esetleg eleg a 8-as, akkor ezt javaslom. tavaly karacsonykor vettem 20000-ert ujonnan 2 ev garral. napi 8-12 orat van hasznalva es hibatlanul, stabilan mukodik. wifi nem szakad, 4g szuper, gps szinten jol mukodik.
ui: a 4g-s verziot keresd, abban erosebb hardver van!
-
gps76
őstag
válasz
adorjant #92898 üzenetére
Én meg ilyet [link], mai napig nehezen tudom elhinni mennyi por tud összegyűlni egy hét alatt pl. a szőnyegből. Ha lehet ilyen forgókeféset vegyél, mert sokoldalú a felhasználása, és nem a járólap a kihívás egy porszívónak, hanem.pl. szőnyegpadló amit nem tudsz felmosni.
-
tahepa
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz
adorjant #90041 üzenetére
Az a baj, hogy a dzsunka 20k-s androidot hasonlitjak ossze a zajfonnal. Holott annak a parja a Nexus sorozat, arra meg boven jonnek frissitesek (pl .Nexus 7 2012 boven a 2 even tul is kapott.)
Egyebkent hiaba tamogatjak 5 evig, ha elkezd lassulni, es azert arrol tobbet hallani, mint a gyorsulasrol. -
diablo1984
veterán
válasz
adorjant #88494 üzenetére
ja, akkor ok, nekem 3,5 lovas briggs motorosom van, azt ha oldalra borítom, jön belőle a benzin a karbi túlfolyóján. az úszós jóval egyszerűbb és otthoni körülmények között szerelhető változat, a membránt képes a benzin megenni, a fűkaszámból ha nem járatom ki a benzint 1 hónap múlva már nem kell beindítani, mert sérül a membránja......
-
Atomantiii
addikt
válasz
adorjant #88479 üzenetére
Nálam is csinált olyat a fűnyíró, hogy jobb napjain szépen ment, máskor meg hallatszott a hangján, hogy nagyon gyengén muzsikál. Szétszedtük, kitakarítottuk a karburátort és kiderült, hogy ahogy a karburátor fel van fogatva az alatta lévő tömítés ki volt lyukadva, kb 3 évet bírt pedig teljesen új volt a gép. Kicseréltük, azóta olyan, mint újkorában.
-
Laraxior
titán
válasz
adorjant #85787 üzenetére
Laptopon nekem is megvolt ez a gond. Érdekes, mert több laptopnal is elofordult. De amikor a kis kutyut atdugtam az usb3-as csatiba ott nem akadozott, de a 2.0-n igen.
Erdekes jelenseg, először azt hittem en is h kuka az egér.
Barmi megoldast talalsz szolj, kivancsi vagyok. -
válasz
adorjant #85654 üzenetére
Hehe, az álom nem álom, csak eladó ismerősei vagy kereskedő vette meg.
Mert nem csak a nyugdíjas orvos létezik, hanem az a család, aki fele-fele arányban 2 autót használ. Így van itthon 2004 februári Ford Focus kombi ~140.000 km-rel. Ugye, hogy egy álom? Igaza van visszább valakinek: nem eladó. -
Zola007
veterán
válasz
adorjant #85654 üzenetére
Mindig ezzel jön mindenki, ha sok km van egy kocsiban.
Szerinted mekkora az aránya azoknak az autóknak, amik többnyire 150-200 km autópályás távokból került bele a 300 ezer?
Egy biztos: kevesebb, mint amit feltételezelAzok is főleg céges autók, amiken lehet, hogy a táv nem koptat annyit, de a "lesz.rom, úgyse az enyém" vezetői mentalitás viszont igen
Én elgondolkodtam mikor tesómnak vettük az autót, de talán 5 embert ismerek a több száz közül, aki döntő többségben nagy távokat megy az autójával. Vannak akik mennek nagy távokat, de mellette mennek sok kicsit is. Üzletkötők, szerviztechnikus. Megy Miskolc-Pest távot minden nap, de utána Pesten is belever 60-80 km-t 10-15-20 megállással.
Ez meg az éremnek a másik oldala. -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
adorjant #83206 üzenetére
10k körül már tudsz venni a fentebb linkelt 64GB-os Cruzer Extreme-et sincerity-től (kb a fél pendrive-os fórumnak onnan van cucca), ráadásul ingyen küldi Hongkongból az eladó, világgaranciával
-
lakisoft
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
adorjant #83206 üzenetére
Nekem 64gigás cruzer extreme van. Erre csak Ssd-ről, vagy ramdiskről tudok teljes sebességgel írni, a hdd lassu hozzá
Erről van szó: (a kép nem az enyém, de tényleg tud ennyit.) Mondjuk ez az árán látszik is. Egy átlag usb3-as penre nem lehet gyorsabban irni, mint usb2-es társaira, csak az olvaásban gyorsak. A cruzer extreme az egyik kivétel. A blade szerintem csak egy sima usb3 pen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest