- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként
Én se nagyon, sose érintett, így bakfitty, ha kihagyod a root jelszót, akkor mindet sudo-val tudsz csinálni, persze nálam mindig egy felhasználós volt minden gép. Ezeken is ment a su, de annyi értelme lenne, hogy ha hosszabb ideig kéne terminalban paranozgatni, akkor nem lépne ki a root jogom 5 perc múlva és nem kéne többször leírnom a sudo szócskát.
orbanelftars@Mint-20-3c-8570p:~$ sudo su
[sudo] ubyegon jelszava:
root@Mint-20-3c-8570p:/home/ubyegon#Ok, ez most Linux Mint, nem pont úgy van itt, mint Debianon.
régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is.
Ez anno sokaknál így ment.
Utáltam telepítések után a virusírtó meg tűzfal felrakását, aztán jelzett is gyakorta a virusírtó, de valamit mindig bekaptam ettől függetlenül. Nyilván ma már nem így csinálnám meg kb azóta vannak is jogtiszta Wines licenszeim, mióta nem használok Wint.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óra topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utáltam telepítések után a virusírtó meg tűzfal felrakását, aztán jelzett is gyakorta a virusírtó, de valamit mindig bekaptam ettől függetlenül. Nyilván ma már nem így csinálnám meg kb azóta vannak is jogtiszta Wines licenszeim, mióta nem használok Wint.