- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
"De tudatosan? Mármint tisztában vagy a különbséggel su és sudo között? (ha nem, akkor ugye minek)"
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként, amúgy meg felhasználóváltással tudnék bármit is csinálni benne, ha nem rakom be a mezei profilom a sudoersbe. Ha benne vagyok a sudoersbe, akkor meg sudo-val is tudok rendszergazdai jogosultságot igénylő dolgokat csinálni.
"Mármint a Win? Lófüttyöt, az úgy a legbiztonságosabb, ha soha nem látja egyik meghajtóm nyomát se!
"Hát nem tudom. Mindenesetre nálam mindig volt egy görcs Windows alatt, hogy valami vírust összeszedek, amire végülis kevés az esély, ha ésszel "biciklizek" az interneten, de ki tudja... Önmagában vicc, hogy egy külső víruskereső programot még ajánlott feltenni rá, mert a virtuális kártevők garmadája lesi kiéhezetten a júzer adatokat a nap 24 órájában.
Szerk.: régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is. Amint lett pénzem fel is regeltem a Steamre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"