- iPhone topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #8501 üzenetére
Az úgy teljesen más már, a 9 telepítése már valóban szinte kezdőknek való a 7-hez képest, talán a particionáló rész kicsit nehézkesebb az Ubuntuknál. Nekem a 7-8 jobban tetszett, mert kicsit kényszerített, hogy utána olvassak pár dolognak, ha bármit is megértettem az apt és egyéb dolgokról, az ezeknek köszönhető.
(#8502) nahaggyámár
Lehet, bár én nem találtam a synapticban elsőre, így megnéztem a honlapon a csomagokat gyorsan és megláttam a metacsomagot. Nem használom napi szinten, csak fenn van, hogy ha időm lesz, kicsit fejlesszem az (kezdő) ismereteimet. Mint-tel ez nem megy, ott csak felejtem, amit addig tudtam.
Most is csak azért szóltam bele, mert a kollégának hasonló problémái voltak az MX-szel is, bár nem pont ezek, de megjelenitéssel összefüggőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest