Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Van egy Debian 9.2-vel telepített gépem, kizárólag konzollal.
Szerver feladatokat osztanék rá, első körben Openvpn-t.
Régebben Win szerverrel ment PPTP VPN, de miután a Telekom mobilneten tiltja, meg amúgy is hallani innen-onnan hogy talán nem a legjobb választás, továbbá még iPhone se támogatja, gondoltam váltani kellene.Nos sajnos az OpenVPN egyáltalán nem megy a fennt említett rendszer alatt. Ezt a leírást követtem, de próbáltam más útmutatókat is, de sajnos nem megy.
Hiába írja hogy fut a service openvpn status, valahogy a pgrep openvpn nem igazán dob folyamatazonosítót.Van valami leírás akár angolul ami alapján fel tudnám rakni?
Azt szeretném, hogy a lan hálózatomba épüljön be, tehát a router (192.168.1.*) tartományából osszon ip-ket. Egy ismerősöm lan bridge-dzsel megoldotta más rendszer alatt, hogy a 192.168.1.240 és 192.168.1.250 tartományból ad ip-t a vpn, de ilyenkor nem a router DHCP-je vezérel, de portot átirányítani például lehet az adott ip-re. Nekem ez is jó lenne, a lényeg hogy valami olyasmit kapjak hogy a belső hálózatomat elérjem...Tud ebben valaki segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest