- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Apt update parancs csak nekem száll el? Az ftp.bme.hu-t kérné le HTTP-n, de tegnap reggel óta rossz. Néha sikerül neki, de nagyon lassan.
Más mirror használata megoldaná a problémát, csak hát egyrészt a CD képek itt vannak egyedül Mo-n, másrészt meg ezt a kellemes, pörgős és eddig 0 hibát produkáló tükröt nem váltanám le...
Valaki nem tudja mi lehet, vagy valami elérhetőséget az üzemeltetőhöz?
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Van egy Debian 9.2-vel telepített gépem, kizárólag konzollal.
Szerver feladatokat osztanék rá, első körben Openvpn-t.
Régebben Win szerverrel ment PPTP VPN, de miután a Telekom mobilneten tiltja, meg amúgy is hallani innen-onnan hogy talán nem a legjobb választás, továbbá még iPhone se támogatja, gondoltam váltani kellene.Nos sajnos az OpenVPN egyáltalán nem megy a fennt említett rendszer alatt. Ezt a leírást követtem, de próbáltam más útmutatókat is, de sajnos nem megy.
Hiába írja hogy fut a service openvpn status, valahogy a pgrep openvpn nem igazán dob folyamatazonosítót.Van valami leírás akár angolul ami alapján fel tudnám rakni?
Azt szeretném, hogy a lan hálózatomba épüljön be, tehát a router (192.168.1.*) tartományából osszon ip-ket. Egy ismerősöm lan bridge-dzsel megoldotta más rendszer alatt, hogy a 192.168.1.240 és 192.168.1.250 tartományból ad ip-t a vpn, de ilyenkor nem a router DHCP-je vezérel, de portot átirányítani például lehet az adott ip-re. Nekem ez is jó lenne, a lényeg hogy valami olyasmit kapjak hogy a belső hálózatomat elérjem...Tud ebben valaki segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest