Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ludovicus
    aktív tag

Nemrég raktam fel a Debian 9-et KDE-vel. Ez a hosszú bejelentkezés csak az első indításnál volt tapasztalható, utána nem. Hogy van konfigurálva, új Session-t indítasz bejelentkezésénél, vagy helyreállítod a korábbit?
    Mondjuk az eddigi tapasztalataim azt mondják, kissé köhög a KDE Strech alatt, nem tudom, korábbi verziók mennyire voltak jók, mert csak most tértem át debianra. Az biztos, hogy pár bakiba belefutottam már, pl. Alt+Tab nem működik mindig azonnal, van amikor pár másodpercet várni kell. Vagy a Meta billentyű hol elindítja az Application launcher-t, hol nem.

Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...

Új hozzászólás Aktív témák