- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ludovicus #8470 üzenetére
Azért ezt nem értem. Mi olyan van egy DE-ben, ami miatt ennyire érdemes ragaszkodni hozzá?
Jó, én többnyire csak ablakkezelőként tekintek rájuk, mert a legtöbb funkciójukat haszontalannak találom (file manager és hasonlók).Mondjuk úgy egy éve cinnamont használok, ez elég fapados, de előtte évekig unity-m volt, azelőtt meg KDE, sohasem jelentett gondot a váltás, max. az új bugok...
-
tlac
nagyúr
válasz
Ludovicus #8242 üzenetére
pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
nem hiszem, hogy ezeket a problémákat fixálni fogják valaha is ebben a release-ben
csak a legsúlyosabb hibákat meg a biztonsági hibákat szokták javítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest