- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
-
Ludovicus
aktív tag
3.2-es kernellel (mert a wifi kártyám nem nyílt drivere csak a 3.11-es kernelig támogatott). A frissítéssel nem volt gond, a bootolás egyébként 2-3 mp-e gyorsabb, ha systemd-t választok (és zárójelben a broadcom kártyám is megy a 3.16-os kernellel, bár ennek még nem néztem utána, de vélhetően, már van nyílt driver).
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Úgy hallottam, a jessie alapértelmezettként systemd-vel érkezik. Én most frissítettem wheezyről és érdekes módon újraindítás után grub-ban ott a választási lehetőség mindkét kernelnél (3.2, 3.16), hogy systemd-vel vagy sysvinit-tel akarok-e bootolni (KDE-t használok). Egyszóval nem kell ilyen turpisságokhoz folyamodnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad X230,12.5",HD,i5-3320M,4GB DDR3,500GB HDD,WIN10
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem zárom ki, hogy a jövőben ne próbáljak ki mást, de mint ahogy írtam is, most (a gyermeknevelés mellett) nincs időm új DE-t próbálgatni és különösen előnyös, ha kézre áll minden.