-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, ez rendben volt, csak nem írtam.
(#8158) kovaax
Köszi, a sources.list miatt nem ment a frissítés.
Aztán szerencse, hogy én meg kipróbáltam. Volt pár necces kérdés (nekem), amit nem értettem pontosan, de sikeres lett a frissítés.
Lett egy csomó rendezetlen, visszamaradt csomag és beállítás a Synaptic szerint, ezért csináltam egy új telepítést (netinstall).
Nem kértem az árnyék jelszóból, de root és felhasználó, jelszó rendben beállítva.
Második indítás után kiderült, hogy nincs su, "Hitelesítési hiba" az üzenet, próbálom Synaptic felől, ott se fogadja el a root jelszavát. Hogy biztos legyen a dolog új telepítés, de a helyzet változatlan.
Visszateszem a 8.8-at és újból dist-upgrade ott működött a jelszó.Ezt most elbénáztam, vagy mi?
Megköszönök egy jó ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Amazon Kindle
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Linux Mint
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest