- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Pár napja én is feltettem kíváncsiságból, de mikor beindult és 400 felett volt a memória alapból, valahogy éreztem, az eddig használt DE helyett valami más lesz majd nálam a jövőben.
Én haladó módban tettem fel, és ott konkrétan ki lehetett választani a telepítés folyamán, hogy be legyen-e kapcsolva a backports. Lehet, hogy más egyéb módon történő felrakáskor ez automatikusan bekapcsolódik.
Nálam elég gyorsan indult egyébként: Hidegindítással cirka 18mp után használható a rendszer. A Wheezy-nél ez olyan 25-26mp környékén van. (Bár számomra a bekapcsolás sebessége az egyik leglényegtelenebb szempont egy oprendszernél...) A rendszer használat közbeni reakcióideje is teljesen jó volt, annak ellenére, hogy a sokat szidott Gnome volt rajta.
Mindenesetre most inkább nem erőlködtem vele, mert még erősen testing állapotban van ez, nálam meg fontos a megbízhatóság és a biztonság, így visszament a Wheezy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest