- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Na felpattintottam a Jessiet.
Már bootoláskor furcsa volt, hogy nem tudtam DE-t választani, na sebaj. 1-2 dolog másképp van telepítésnél, már annyira nincs meg, de most már ext4 az alapértelmezett FS. Bár lehet már wheezynél is ez volt
A WIFI-t még mindig nem hajlandó feltenni, csak non-free-ből, pedig reménykedtem benne hogy legalább ez változik, na de akkor már marad ez.
Na aztán a szoftver választó menüben jött a meglepi, ugyanis ide került a DE választó is, amit sajnos nem mentettem le.
A következő asztali környezetek közül lehet választani:
Gnóm
KDE
Cinnamon
LXDE
MATE
XfceMajd egy jó bő fél óra download, unpack, setting up után felrakta a grub, telepítés szákszful.
A GRUB 2 most már defaultban natív felbontású, hállelúja.
A boot process viszont már nem látszik, csak 1-2 infót ír ki max. Ezt hogy lehet visszaállítani? Én mindent akarok látni.
A rendszer amúgy gyors, bár gondolom ez DE függő is. Valamiért alapból benne van a sources.list-ben a jessie-backports, gondolom mert RC2, mire kijön stable-ként valszeg már nem lesz benne.
Alap kernel 3.16.4 lesz. Iceweasel szerencsére itt is ESR maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs