- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Értem én, sőt első Linuxos napjaimban én is próbáltam, nem volt egyszerű, de ha valaki csak mezei userként Win helyett keres valamilyen disztrót?
Pont most van a kezdő topicban egy ft., aki később programozásra is akarja majd használni és vacillál az Ubi és a Debian között, no neki már nem a MINT- et javallanám.
Nem is javallok inkább senkinek semmit, mit ugrálok itt középkezdőként, meg már kicsit unom azt is, hogy bármit is írok segítő szándékkal, mindíg jön a türhő paraszt szöveg, hogy mit nyomom mindíg a MINT- et, mikor ez+az sokkal jobb. Már a MINT ügynökének is neveztek.
DittyCat példája is mutatja, hogy egy könnyen működő disztróval egy kezdő könnyebben függővé válik, nem MINT függővé, hanem Linux függővé.Különben meg mit ajánl az ember egy abszolút kezdőnek, ha csak egy disztrót ismer behatóbban felhasználói szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is javallok inkább senkinek semmit, mit ugrálok itt középkezdőként, meg már kicsit unom azt is, hogy bármit is írok segítő szándékkal, mindíg jön a türhő paraszt szöveg, hogy mit nyomom mindíg a MINT- et, mikor ez+az sokkal jobb. Már a MINT ügynökének is neveztek.
DittyCat példája is mutatja, hogy egy könnyen működő disztróval egy kezdő könnyebben függővé válik, nem MINT függővé, hanem Linux függővé.