Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kellene nekem egy "live" Debian, amivel el tudok indítani a laptopon egy fat32-es partíción lévő Linuxos progit.
Letöltöttem az LXDE-s live képfájlt, majd pedig DD-vel kitettem bootolható formában pendrivera, és indult róla a gép. A partíciókat a gépben magától csatolta, ez oké. Viszont a bill. kiosztás tiszta katyvasz lett, mondjuk ez nem lényeg, de az igen, hogy nem volt jogosultságom az állomány futtatásához.
Chown nem oldotta meg a problémát. Ha GUI-s fájlkezelőben néztem a hozzáféréseket, csak a usernek volt írás / olvasási joga, futtatási senkinek. Ha itt átállítottam, az sem változott semmit, magától visszaállt minden. Szóval végül sehogy nem tudtam futtatni a progimat. (per pill nincs helyem telepíteni egy Debiant is a gépre)
Pendrive közben beadta a kulcsot, szóval másik live isoval nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robotporszívók
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest