- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kellene nekem egy "live" Debian, amivel el tudok indítani a laptopon egy fat32-es partíción lévő Linuxos progit.
Letöltöttem az LXDE-s live képfájlt, majd pedig DD-vel kitettem bootolható formában pendrivera, és indult róla a gép. A partíciókat a gépben magától csatolta, ez oké. Viszont a bill. kiosztás tiszta katyvasz lett, mondjuk ez nem lényeg, de az igen, hogy nem volt jogosultságom az állomány futtatásához.
Chown nem oldotta meg a problémát. Ha GUI-s fájlkezelőben néztem a hozzáféréseket, csak a usernek volt írás / olvasási joga, futtatási senkinek. Ha itt átállítottam, az sem változott semmit, magától visszaállt minden. Szóval végül sehogy nem tudtam futtatni a progimat. (per pill nincs helyem telepíteni egy Debiant is a gépre)
Pendrive közben beadta a kulcsot, szóval másik live isoval nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest