- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kellene nekem egy "live" Debian, amivel el tudok indítani a laptopon egy fat32-es partíción lévő Linuxos progit.
Letöltöttem az LXDE-s live képfájlt, majd pedig DD-vel kitettem bootolható formában pendrivera, és indult róla a gép. A partíciókat a gépben magától csatolta, ez oké. Viszont a bill. kiosztás tiszta katyvasz lett, mondjuk ez nem lényeg, de az igen, hogy nem volt jogosultságom az állomány futtatásához.
Chown nem oldotta meg a problémát. Ha GUI-s fájlkezelőben néztem a hozzáféréseket, csak a usernek volt írás / olvasási joga, futtatási senkinek. Ha itt átállítottam, az sem változott semmit, magától visszaállt minden. Szóval végül sehogy nem tudtam futtatni a progimat. (per pill nincs helyem telepíteni egy Debiant is a gépre)
Pendrive közben beadta a kulcsot, szóval másik live isoval nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő