Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ZCoyote
üzenetére
Hát igen. Nekem az ottani féléves release kiadás nem tetszik, hogy ha törik, ha szakad, akkor is kiadjuk a rendszert, mert ez van előírva. Véleményem szerint ez a minőség rovására megy. Valahol az Intrepid Ibex után éreztem azt, hogy na ez nem nekem való.
Aztán jött az Unity, és az Ubis GF5200-as vga-val szerelt gépen az ikonok helyett fekete kockák voltak. Persze klasszikus gnome rendben volt, de mondom ez így nem frankó. Pont akkortájban kezdtük el használni a Debiant embended progira, na onnantól Ubinak lőttek nálam.
Csak a fene vigye az ezer éves csomagjait a stabil ágnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bugos a KDE, régi a kernel. Áhh. És ugyanazok a bugok vannak benne, amik már márciusban is benne voltak, azóta sem javult semmi. Testing ágban pl jó a kde és van friss kernel, de több dolog meg nem jó és pont tegnap halt meg a rendszer vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)