- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogyan tudom megcsinálni, hogy az alkalmazás indítóban lévő ikonok parancsát szerkesszem? A skypeot kell indítani úgy, hogy a video4linux kamerám is menjen. Ha az asztalra csináltam egy ikont, abban lehetett is változtatni, és azt írta, hogy alkalmazza rendszerszinten, de az csak addig volt jó, amíg kint volt az ikon, újraindítás után már nem jegyezte meg. (régi, CIF-es webcamom van)
Egész pontosan ezzel kell indítani: env LD_PRELOAD=/usr/lib/libv4l/v4lcompat.so skype
Valamint van valami lehetőség olyan eszközt használni, amihez driver csak a 2.6.38-as kerneltől (ben) van? Egy Affatech csipes USB-s DVB-T tunerről lenne szó. Mint10 és OpenSuse alatt már használtam, de mire Debian eljut az említett kernelig, az sok idő.
bambano: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest