Hirdetés
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Mandriván ezt írja:
VIM - Vi IMproved 7.2 (2008 Aug 9, compiled Dec 8 2008 17:33:52)Debian (etch):
VIM - Vi IMproved 7.0 (2006 May 7, compiled Aug 29 2007 10:35:49)Ennyi lenne csak a különbség közöttük?
...két év?
Másik Debianon (lenny) van
7.1 (2007. május 12.)Ez csak a különbség, vagy fel kéne tenni még hozzá valamit, ami alapvetően nincs fent?
pl. láttam a csomagok között egy full-featured-et isEddig arra gondoltam egyébként, hogy valami konfigurációs filet kéne bogarászni hozzá.
Ja, eddig Ubuntun is ugyanúgy működött mint Debianon, legalábbis, amelyiken használni szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest