- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Az a titkom, hogy igazából egyre sem fektetek túl nagy energiát
Ha épp jelez hogy feltöltődött a benya, akkor lejátszom azt a 10-15 percet, aztán kész. De van hogy naponta egyszer indítom csak el. Ezért aztán az ilyen tournamentes témában, meg csr-nél online nincs is semmi esélyem komolyabb eredményt elérni, meg a játékban is lassan haladok, de ettől függetlenül szívesen elnyomkodom ezeket abban a pár percben. CSR-t pl a Ferrari F40 előtt hagytam abba, vártam hogy megvehessem, aztán valahogy leakadtam róla a nagy várakozásban, azóta meg már le is töröltem
-
kferenc22
tag
-
Yayoh
aktív tag
"szeretnék már autós játékban vezetni is, kanyarodni és ellenfeleket, civileket kerülgetni.
"
Tudom ajánlani a szimulátorozást, online versenyzést
Amúgy már én is kb fél éve le tettem a CSR-t, de néha benézek ide olvasgatni hogy mi a helyzet, én várom a CSR 2-őt, meglátjuk milyen lesz. -
Fehdavee
tag
Hali!
Nah hát már te isHát én pont most vittem végig és megvan az eddigi összes autó fullra tuningolva, de a multiban az a kettő tuti nem lesz már meg....kivéve ha dolcsiért meg lehet venni mert az van dögivel
A hyuran meg csodálkoztam én nagyon elpicsáztam mindenkit nem is emlékszem hogy volt olyan verseny ami másodjára sikerült volna....talán az amcsi szezon volt a nehéz. Az NFS meg kipróbizom köszi az ötletet! -
kferenc22
tag
Ha bejelentkezel Facebookkal akkor tudsz menni friend versenyeket, ahol ha megvan a 3 csillag akkor kapsz aranyat is. T5 nél 5 aranyat kapsz t4 nél 4 et és minden autóval le tudod ezt tolni. Nekem már ezwk is kifogytak, úgyhogy maradt a multi meg a mapi verseny. Szerintem 450k Rp-vel már tuti megvan a top3%
-
kferenc22
tag
-
DonToni
aktív tag
Nem, úgy értettem, ahogy leírtam...
Azon sem lepődnék meg, ha most a Mazdával jobb időt lehetne menni, mint pl. a Venenoval vagy a Koenigseggel...!
SŐT! Még az is megfordult a fejemben, hogy a LaFerrari marad a top verda a játékban, mert az FXXK-t is elfogják b*szni!
Vaaaaaagy.... lehet, hogy ez csak nálam van így, de én már nem tudok 7.08 -es időket menni... inkább a 7.1 -es idők jönnek, pedig minden ugyan úgy csinálok, mint eddig! (persze, néha belenyalok a 7.06-ba is, de inkább a 7.1 a jellemző.) Összeesküvés elmélet: vissza butították a LaFerrarit, hogy az FXXK legyen a legjobb! -
DonToni
aktív tag
Én azt hittem, hogy a Venenonál nem lesz lejjebb.... aztán megint bebizonyosodott, hogy lejjebb mindig van!
Ha most a Mazdával majd jobb időt lehetne menni, azon sem lepődnék meg.....
Egyébként, amikor meg lett a Veneno és azonnal kaptál RP boostot, ha azzal versenyzel, akkor én is kipróbáltam és elsőre olyan embereket adott be, amik lazán levertek... nem hogy egy streaket, egy versenyt nem lehetett játszani vele !!!!
-
DonToni
aktív tag
Én meg arra következtettem "ebból" hogy az indulást leszámítva, mindenhol....
Egyébként az eddigi tapasztalatok szerint, mindig jobban jön ki az, ha indulásnál a még váltható maximumot váltod, vissza fulladás nélkül!
De cáfoljon rám valaki, ha ez nem így van (jelen esetben) ! -
DonToni
aktív tag
Az szép!
én is a boost végéig játszottam, de "csak" ~550.000 RP-nél tartok. (gondolom neked alapból több a szorzód is, mivel több autód van) Mindegy... a szezon végén még biztosan lesz boost, akkor fel lehet még hozni, addig is napi 2-4 játék és meg lesz az 1% !
(ha megint kicsúszok, akkor hosszában! fogok eret vágni magamon
)
Lehet kérdeztem már, de milyen autóval és néven játszol ???
(alig futok össze magyarokkal, egy 50 futamból, talán ha 1-2 van fent)
Illetve a "szokásos" arcokat látom, meg a csapatokat, akik már milla fölött járnak... -
M5Norbi
őstag
Nem most kezdtem. A single részből már csaknaz amcsi rész van de a multit csak nemrég óta nyomom ez igaz,a Huracánnál kezdtem.
A tekerésről hallottam.már.bár a módját nem tudom,még nem néztem utána.
Így rendesen játszva (oké nem hajtottam halálra magam) eddig csak a Venenot nyertem meg most is 3% on állok a One:1 szériában.
Meg aztán idő volt mire a segédeket felfedeztem és amiket pénzért meg lehet venni azok a.Laferrari esetében nagyjából a 2-3 streakig jók csak. De mikor nem veszek új benzint az elég is. -
DonToni
aktív tag
Érdekes... én soha nem tekergettem eddig az időt, mégis benne szoktam lenni az 1%-ban és aranyam is van (volt)
Mondjuk a Classicban most már rendszeresen használom, de csak singleben, farmolásra, mert ott tényleg nagyon lassan jön a pénz....
Racingben pl. tegnap 150 körüli aranyról indultam, majd egy ~20 -as streak után, 146 maradt... bőven kaptam a benzint és az aranyat a kártyákból!
Most is e körül állok, tehát nem nagyon látom értelmét tekergetni..
Ja, kártyákból most minden másodikra sikerült egy free upgradet kiforgatni, így már 7db van...
(gyorsan meg lesz tuningolva ez a One) amúgy asszem 10db lehet a max. mert anno ennél többet nem tudtam össze szedni belőle...
Fizetős autókat meg csak "forintért" lehet megvenni, aranyért nem... (sajnos)
-
DonToni
aktív tag
Hasonló cipőben járunk...
nekem most 510.000 RP van, de holnap még én is ráfekszem, hogy meglegyen a 600k. körüli pont. Általában ez elég szokott lenni szezon végén az 1%-hoz. Meg úgy is lesz a vége felé megint RP boost, akkor lehet még javítani.
Most nem fogok úgy járni, mint a múlt szezonban...! -
DonToni
aktív tag
Ez a kb. 2 streak, amíg próbáltam a full tuningot, csak olyan ellenek adott be, amik ilyen 7,4-7,6 -os időket mentek, szóval nem ezzel van itt a baj.... nem csak....
A rajtnál nagyon elhúz, kb. mint anno a Zonda R, de aztán elfogy a kraft és egész egyszerűen lassú lesz a végére... Pedig váltóban még jobb is, mint a LaFerrari, viszont jóval nehezebb nála (+400Kg) és jóval gyengébb is (-400Le)
Le merem fogadni, hogy a Koenigsegg Oen oda fogja verni (talán még a LaFerrarit is) és az abszolút király az FXX K lesz!
-
DonToni
aktív tag
Nekem eddig a Venenoval és pro tunerrel sikerült 7,37 -as időt mennem, de full tuninggal sem volt jobb időm 7,17-nél! Tapadás segéddel ugyan úgy tovább elforog, mint a LaFerrari, ergo csak ront az időn... illetve a 2-ből indulok taktika még tunerrel is felejtős!
Komolyan nem tudom, hogy sírjak -e, vagy nevessek...
-
Fehdavee
tag
Nah legalább ugyan úgy látjuk a dolgokat.... én ma vittem a telóm szervizbe azt mondtak min2 hét szóval nekem tuti nem lesz csr de nem is terveztem az igazat megvallva. Annyira leirt magát előttem a játék hogy szerintem soha többé nem is játszok vele várom a 2 hátha az jobb lesz. win10-es tab pcm re meg azt irta a support hogy nem lehet a profilom áttenni szóval ezért is csak
-
DonToni
aktív tag
A kezdő képernyőt meg a garázst iróniának szántam...
A lényeg, hogy a hirdetések atom stabilan, mindig jönnek!
Egyébként nem gondolnám, hogy kooperálnak a mobil fejlesztőkkel... inkább csak a programozók nincsenek felkészülve minden eshetőségre (vagy túl sokat partyztak, ittak, stb.) mivel ők is emberek, hibázhatnak.
Ha valami nagyon nem menne a teló erőforrása miatt (kevés lenne neki a 2x1.7GHz vagy az 1Gb ram, vagy az Adreno 220) akkor még mindig ott a Bluestacks! (Android emulátor)Garázshoz még csak annyit, hogy nálam egészen mást lett és eltűnt a vertigo effect nagy bánatomra...
-
-
DonToni
aktív tag
Nem kevertem... egész egyszerűen átsiklottam a "when" szócska fölött...
(most egy világ omlott össze benne, hogy meg kell tuningolni...
vállat nem söprök, de 17+ milla, csak elég lesz már rá... plusz a free upgradek)
Ami jobban érdekel az a "PP" a 720 mögött... annak mi lenne a jelentése ???
Beletrafáltam a Venenoba, bár azt hittem, lesz egy köztes autó még előtte... valami Buick a Cadillack mellé...
-
DonToni
aktív tag
Az a 24 óra tuti nem igaz... max. arra az egy napra...
Általában 500.e. RP már elég szokott lenni az 1% -hoz... én is úgy gondoltam, hogy komolyabb lesz a verseny ezért a Lamboért, de van egy sejtésem, hogy ez sem fogja verni a LaFerrarit, ezért nem is mennek rá annyian...Inkább arra leszek kíváncsi, hogy a következő World Tourban mik lesznek...!
(Nagy vágyam lenne egy Corvette C6R, Koenigsegg Regera és egy Lamborghini Veneno...talán majd a 2. részben
)
-
DonToni
aktív tag
Egészen pontosan egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt olyan, hogy nem töltött be semmi a várakozás ellenére sem!
Hogy mit tölt be...?! Szerintem a world rankinget próbálja szinkronizálni, bár lehet hogy valami mást... Ha gondolod meg mutatom mit tölt be, mert rendszeresen szoktam képernyőt menteni, bár erről a "tabelláról" a legfrissebb a Venom GT...
Megkérdezhetem, hogy milyen telóval nyomod és milyen op.rendszer van rajta ???
-
DonToni
aktív tag
Nálam is volt már ilyen... bár én türelmes vagyok és kivártam!
Általában akkor szokott előjönni, ha valami gond van a net kapcsolattal. Wi-fi -n is volt már ilyen, de ott "hamarabb" megoldódott a dolog, csak ki kell várni!Persze akkor sincs semmi, ha nem várod meg, hanem tovább nyomod...
-
DonToni
aktív tag
Csodálkozol ?!
mégis csak egy Lamborghini a tét!
(kíváncsi leszek majd, hogy mennyibe kerülne, ha kp-ra kéne megvenni...)
Persze ezzel sem lehet majd befogni a LaFerrarit, de azért ez mégis csak nagyobb "presztizs" mint az AUDI volt...
Sajna messze nem lett annyi RP-m, mint amennyit szerettem volna, de azért így is bőven benne vagyok az 1%-ban! -
DonToni
aktív tag
Mióta ide írok megváltozott a rangom tagról, fanatikus tag-ra... ez most azt jelenti, hogy túlzásba vittem a játékot... ?!
Egyébként igen, pontosan erre a tapadás bugra gondoltam! +grippel, legalább 1 tizedet ront az időn, de nem vettem volna észre, hogy ha pl. lassabban vagy kevesebbet váltok, akkor jobb lenne a helyzet...
Illetve más autónál ilyet még nem tapasztaltam (igaz, ritkán is játszok LaFerrarin kívül mással)...
-
DonToni
aktív tag
Kösz a választ, bár érdemben nem lettem okosabb, ezeket eddig is tudtam, hisz tényeket írtam...
csak a "logikát" kerestem benne... Én egyébként nem RP-hez kötném ezt, hanem inkább időhöz, mivel már majdnem 400.e. RP -nél járok... szerintem csak az első 3-5 napban van ilyen, illetve a multi helyezésed is számít, illetve nem mindegy, hogy milyen Tx szintű autóval mész! (pl. T5 és 1%-ban már csak az említett százalék +100 -at kapsz, de egy T4-es autóval 35% -ban még mindig sokkal többet lehet összeszedni... más kérdés, hogy így nem lesz meg amiért versenyzel...
)
Ezt már csak azért is tudom, mert ismerősöm is tolja és ő még nem vresenyez T5-ben...Általában 7.06-07-08 -as időket szoktam menni, ezekkel elég gyorsan megvolt a 300.e. RP, utána meg váltogatom a PRO és World tourt. Ez egy jó taktika, ajánlom másoknak is!
Gondolom a szezon végére olyan 600.e. RP kell majd az 1%-hoz, legalább is az eddigi tapasztalatok alapján.
más:
"Megéri" pénzért (forintért) autót venni ??? Gyanítom egyik sem fogja leverni a LaFerrarit és összességében alig kapsz több szorzót érte multiban... tehát marad a presztízs... jól gondolom ?! -
DonToni
aktív tag
Persze, tisztában vagyok a licenszekkel meg minden, csak azt nem tudtam elképzelni, hogy pl. Ferrarira meg Astonra vagy RUF-ra (Porsche) van "igény" meg pénz, de Lambora már nincs... ?!
No mindegy, bízom azért benne, hogy bővülni fog a paletta! Egy Diablo vagy Aventador (Venenot már meg sem említem) még eléggé kéne a játékba... -
DonToni
aktív tag
Ja igen, a spéci festés mellett a PRO verzió még a plusz.... bár már ez is kezd érdekes lenni, mivel a PRO Club jóval "gyengébb", mint a World Tour! (legalább is számomra)
Plusz a World Tourban több zsét lehet össze szedni, általában jobb kártyákat is szokott adni, stb...Eredményeket senki nem akar megosztani ?! Kíváncsi lennék, hol helyezkedem el a hierarchiában...
-
Fehdavee
tag
Igen az nem rossz ötlet! Amúgy tényleg nem figyeltem hogy 1000.
A c7 meg azért nem jön be nekem mert nem stabil annyira mint a laferrári mert nagyon számít hogyan indulsz...
Én meg sokszor mást is csinálok közbe és van hogy elnézem a rajtot de a laferrárival ilyenkor is nyerhetek.
kroki am sok kocsi nincs benne ami szerintem alap lenne, de sajnos ha minden kocsit beletennének akkor foglalna vagy 10gb biztos így is olyan nagy a mérete -
Fehdavee
tag
Hali!
Érdekes 4 óra alatt majdnem 400k rp
Nem tudom te hogy hoztad össze , de ha átlagosan 650 rp kaptál egy versenyen ami talán túl sok is , akkor is csak 180-200k közötti rp jöhet össze 4 óra alatt
Szóval annyira élvezted a farmolást hogy gyorsan elszállt az idő vagy a te telód felgyorsítja az időt
Úgy számoltam hogy nekem kb 5 perc egy streak ami 650*6=3900rp ad egy órába így 12 streak fér bele 12*3900=46800 és 4 óra alatt pedig akkor kb 187200rp-t lehetett farmolni. Ha viszon úgy értetted hogy mind a két nap 4-4 órát farmoltál akkor pontosan kijönszóval valszeg így volt csak rosszul fogalmaztál
Én ma toltam egy pár streakot így most 655k rp van top 1% de még a 620k is top egy volt mikor elkezdtem. -
Yayoh
aktív tag
Egy versenyért átlagosan mennyi RP-t kapsz? Mert én 300 körül most a bónusz nélkül , de így lehetetlenségnek tartom az ilyen 600-700k-kat elérni , ahhoz egész nap ezt kéne nyomnom , én meg kb 10 verseny után megunom
Amúgy 450k-val vagyok top 3%-ban , már csak az a célem hogy kapjak kocsit , nem kell pro
-
kroki84
tag
Jaja. Ha 4 tizeddel verted, akkor kb 7,0xx időt kellett menned. ferivel meg biztos hogy nem kúrtuk el, mert ugyanúgy váltottunk. Érdekes, hogy ebben a World Tourban az 5 bosS kocsiból csak 2 kocsit tudtam megszerezni, holott azzal a technikával váltok mindíg, ahogyan azok, akik elnyerték.
-
-
1stVikman
senior tag
Szinte ugyanígy csinálom én is.
Most még csak 290K körül tartok, de nincs is sok kedvem nyomni.
Viszont elvertem 16 millát 6 db T4-es kocsi full tuningjára, így már T1-4 ig az összes kocsi maxos. T5-ben még azért hiányzik jó pár darab, de szép lassan meglesznek azok is.
Gondolkozok, hogy megvegyem-e az R8 LMS Ultra CSR-t 21 millióért, már csak az az egy megvehető autó hiányzik, de annyiért sokallom az árát.Kíváncsiságból nyomtam screenshotot az előző szezon előtt és után a profilomról:
Összesen 773 versenyt játszottam, ebből 14-et veszítettem. Ez 601.895 RP-t hozott, ami a 778. helyre volt elég. Tippre egy 17-19 órát vett el az életemből. -
Spenike
tag
Szívás akart lenni !
Van t4 es Audi csak azzal nem tudok folyamatosan olyan jó időket menni ha bukok akkor meg -2400 RP ha nyerek 250 RP..így hiába többet hoz ha 1-2 menet után bőven -ba vagyok..
t5-ben meg simában tolom ahogy írtad de ott legyőzhetetlen vagyok a F12berlinettával ! ,)
Viszont ugye ott csak 110-120 RPk jönneknem lehet valahogy PRO-t csinálni a F12berlinettából ?
-
1stVikman
senior tag
Én az Audi R8 LMS Ultra CSR-rel jártam így. Mikor alig volt pénzem, akkor 10 milla volt, és elkezdte néha bedobálni 5-ért. Aztán valamelyik frissítés után már aranyért kezdte el bedobálni, azt hiszem 250-ért. Akkor kb. 220 aranyam volt. Amint meg lett a 250 arany, hirtelen 500 lett az ára. Aztán mikor vettem valamit aranyért, és megint kevesebb, mint 250 aranyam volt, akkor az Audi is 250 lett, hátha veszek rendes pénzért arany csomagot.
Pénzért meg 21 milla körülire nyomták fel az árát. Kicsit trógerség.Más:
Most a Venom Gt-vel ha megy valaki, az ne költsön nitro-ra. Stock-ra leszedve, nitro nélkül jobban megy a kocsi. A pontértéke is 706 helyett 710 lesz, ha minden más maxon van.
Váltási technika pro tunerrel multiban: perfect start 5 ezer körül, (visszaszámlálásnál 2 és 1 között kell elengedni a full gázt) majd váltás 3.-ba. Utána 4-5-6 perfect shift. Így 7,44x-7,47x közötti időket lehet menni.Pro tuner/ mechanic nélkül ugyanez szinte, annyi különbséggel, hogy indulás után 2.-ba kell csak felváltani, és csak 1 mp-el később 3.-ba. Többi fokozat perfect shift. Video: [link]
Multi állása: nekem jelenleg 502K RP, ~980. hely, top 1%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest