- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
válasz
M5Norbi #1425 üzenetére
Este még nálam is 610.k. felett volt az 1% határa, mondom akkor ráerősítek még én is... Végül 642.631 RP-vel lett meg az 1% (2017. hely) Este az 1750. helyen hagytam abba, délelőttre ennyit estem vissza!
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy most már a szezonok végére 600.k. fölött kell végezni, hogy meg legyen az 1%! -
válasz
M5Norbi #1412 üzenetére
Úgy például, hogy én ugye függő vagyok és már szerintem több, mint egy éve folyamatosan hajtok mindig a top1%-ra a szezonokban.
Az pedig rengeted streak végi kártyahúzást jelent és régebben meg időtekeréssel töltöttem mindig benzint, tehát lényegében folyamatosan csak gyűlt úgy az arany (ezeket időközben elvertem olykor kocsira, de mostanra már elfogyott az ilyen fizetésű elérhető autó, mind megvan már).Ha majd megint ott tartok, hogy elfogy az aranyam, akkor majd ismét visszatérek a jó öreg időtekeréses módszerhez.
-
DonToni
aktív tag
-
válasz
M5Norbi #1347 üzenetére
Már azzal az idő eredménnyel is lehet alázni a mezőnyt igen, de a még jobb eredményhez, majd kitapasztalod még, hogy mit kell másképp csinálnod (valszeg a nitró időzítésével lehet valami gond).
Az meg lényegtelen, hogy Pro vagy sima verziós egy autó teljesítmény szempontjából.
-
kferenc22
tag
válasz
M5Norbi #1334 üzenetére
Hello!
A Laferrarival pro tunerrel le tudsz tolni annyi streaket amennyit csak akarsz, csak másképp kell váltani. Kb 6000-res fordulattal indulj, és gyorsan válts 5 ös sebességbe, majd vársz kb 7000-res fordulatig és nitro, majd valtasz perfectbe 6-osba, majd perfecten 7-esbe és ilyen időt tudsz futni: -
-
válasz
M5Norbi #1334 üzenetére
A tekerés rém egyszerű.
Játékon kívül belemész a telefonodon a Beállítások/Dátum és idő menübe és ott manuálisan tekersz előre mondjuk 2 órát és már is full benzined lesz.
Legalsbbis androidon játszva ez a menete a dolognak.LaFerrari-t meg valószínűleg nem jól használod, ugyanis bőven elég tud lenni hozzá csak egy Pro Tuner segéd és ha azzal a technikával használod, amit itt mi többen is és már volt is említve nem egyszer, akkor csak is akkor veszítesz versenyt, ha bebambulsz vagy pedig kifogy alólad a Pro Tuner segéd.
-----------------------------------------
@DonToni: Jövő csütörtöktök délutántól kerek 100 autó lesz a garázsomban (ha csak idő közben nem nyerem el véletlenül az ellenfél Jaguárját single-ben, ami esélytelen úgyis) és azzal szép kerek szorzóm lesz onnantól multiban egy darabig.
Ferenc Mihályi néven tolom, Laferrari-val. Csak is akkor megyek egyéb autóval, ha éppen egyéb autót kíván meg egy éppen aktuális RP Boost.
Szokásos arcok nálam is szerepelnek igen, sajnos jó ideje már szó szerint értve...
Ugyanis valamiért mostanában már nem akarja betölteni az ellenfeleknek az egyedi profilképét (Facebook-os vagy Google+-os), csak is a stock játékbeli névjegykártyákat leshetem csak.
Legalább az jobban "multiplayer-esebbé" tette annak idején a játékot, ha már úgy sem szó szoros értelemben vett többjátékos mód van ebben a játékban. -
válasz
M5Norbi #1325 üzenetére
Ó te biztos újonc vagy és nem tudod, hogy lehet időt tekerni.
Mondjuk ma egyébként totál tisztességesen játszottam. Ilyen először fordul elő nálam, mióta ismerem a játékot.
Kb 140 aranyam van (volt) és belegondoltam, hogy valószínűleg úgysem lesz már egyéb felhasználási célja ebben a játékban számomra, elhatároztam magam, hogy a mai napon aranyból fizettek minden benzint.
Nem is csökkent le olyan drasztikusan az arany mennyiség (kár, hogy nem számoltam pontosan), még így is bőven 100 fölött vagyok vele és jócskán bezsákoltam RP-ből (jelenleg 517ezer-nél tartok).Nem szoktam egyébként fizetni aranyért, csak is olyan dolgokra költök játékokban, amik vagy permanensek vagy valamiféle exkluzív dolog (pl mikor nagyon ritkán bedobnak fizetős autókat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest