- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
válasz
#13110016 #1247 üzenetére
Tisztelet!
Én már nem tudok szabadulni tőle...
(túl addiktív a dolog) és való igaz, most így belegondolva eszméletlen sok zsét kellene össze szedni, amihez rengeteg multit kéne lenyomni... és bár a Ferrarik a legköltségesebbek, ott van mellettük még a 3 másik tour és most jön még a nemzetközi is...!
Azért a mentéseket őrizd meg, hátha később még kedvet kapsz hozzá...
-
DonToni
aktív tag
válasz
#13110016 #1192 üzenetére
A CCX nem rossz, én Mustang Cobra Jettel nyomtam végig, bár akkor még a Boss-t nem sikerült leverni, mert vagy 4-5 tizedet adott, úgy hogy fullos volt a Cobra! (buktam is a 2 aranyat)
Egyébként annyira nem gyakori, hogy valaki EZREDRE azonos időt menjen...!
szóval nyugodtan tedd csak fel
Az olasz melóban meg persze meg kell venni az autókat és fel is kell tuningolni mindent (csilliókat kell költeni minden Ferrarira!) de utána a Boss ellen automatikusan megkapod a LaFerrarit! Azt "csak" tuningolni kell, megvenni nem...
(ha oda értél, majd adhatok egy tippet, hogy a legegyszerűbb lenyomni...)
-
válasz
#13110016 #1176 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs most jelenleg melyik autót éri meg single-t tekintve megvenni első T5-ös autóként (például anno, mikor én tartottam ott, mint te, akkor nem is volt a játékban Koenigsegg autó).
Arra emlékszem, hogy én akkor a BMW-t vettem meg és azzal érvényesültem.
-
válasz
#13110016 #1173 üzenetére
Eszük ágában sincs ilyenek miatt játékosokat bannolni, az nekik nagy bevétel kiesés lenne... játékosokat veszíteni, hülyék lennének. Gondolj bele!
A 15-ös benzinkanna kb a legjövedelmezőbb IAP cucc a játékban. Ha valamire megéri költeni, az bizony az.
Multiplayer-ben aranyakat is hatékonyan lehet vadászni, szóval arra sem muszáj költeni. Casual szintű időráfordítással persze nem annyira gyűlik az arany, de csepeg azért az.Én úgy értem el a játékban mindent, hogy csak is farmoltam (anyagi téren 1-2 éve vettem egy 55-os arany csomagot, de az nem farmolás miatt volt, hanem ha jól emlékszem valami single boss-hoz kötődő esemény miatt).
Így van meg minden kocsim, azok mind fullosan kituningolva és mindezek melllé van még jelenleg 110 millám és 98 aranyam.Most meg világranglistán 36-odik vérkocka vagyok jelenlegi multiplayer szezonban, szóval én igazából a játékot illetően nem is igazán vagyok emberi.
A fentebbi eredményeimhez szükséges farmolásigényt valószínűleg két kezemen meg tudnám számolni mennyien lennének képesek hasonló szinten produkálni az országban.Ja és igen, felhőmentéses a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest