- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kferenc22 #1500 üzenetére
Nana!
Olvassál bele előtte a játék topikjába is azt tanácsolom, mielőtt nagyon belelendülnél!
Jelenleg épp nagyban megy a játék pocskondírozása és konkrétan majdnem ott tartunk, hogy egyszerre fogjuk a játékot letörölni a telefonjainkról a fórumtársakkal.De ha nem akarsz olvasni, akkor röviden:
Szépen, magával ragadóan induló játékot követ napok, hetek múlva jelentkező iszonyatos vontatottság és kötelező vér unalmas és továbbhaladáshoz kötelező farmolgatás az unalomig nyúzott, fél perces és nulla kihívásos versenyeken, két kezen megszámolható mennyiségű pályaszakaszokon.Itt is a divatos üzemanyagrendszer, amiből az alap 10 egység pillanatok alatt elfogy a későbbi 2-3 egységnyit igénylő versenyeken és mivel szerencsejáték megoldással sorsolja ki a játék, hogy azt kapod-e végül, amiért célzottan újrajátszod az akár hanyadjára nyúzott versenyt, előfordulhat, hogy 10 egységnyi benzin elhasználása alatt semmi olyat sem kapsz, amit konkrétan szerettél volna és marad magadnak a frusztráció, hogy megint sikeresen elherdáltál pár percet feleslegesen az életedből.
Ne akard a játékot és még most töröld le, ha hallgatsz rám!
-
B********
aktív tag
válasz
kferenc22 #1493 üzenetére
Én youtubon találtam jópárat. Csak simán beírtam csr2 vagy csr racing 2. Egyébként ahogy néztem a soft launch verzió sok újdonságot nem mutat az első részhez képest, az autópark természetesen frissítve van, meg persze a grafika "aztak*rva" kategória, de maga a játékmenet kb ugyanaz.
-
válasz
kferenc22 #1410 üzenetére
Én is pont annyit szoktam utazni melóhelyre.
Én olyankor aludni szoktam leginkább.Volt már példa persze azért nem egyszer, hogy végignyomkodtam az utat és olyan is volt persze, hogy csak ezt a játekot nyomtam végig, jellezően szezonzárási pillanatokban, mikor úgy érzem gyúrni kéne még picit ranglistán.
Mióta gold-ért tankolok, nálam persze inkább csak megy az arany, de mivel szerzek is közben, így nem olyan vészes mennyiségben csökken, még így is 100 felett vagyok belőlük. Amíg nem fogom tudni más egyébre költeni, menni is fog ez már a továbbiakban is benzinre RP Boost alkalmakkor.
-
válasz
kferenc22 #1398 üzenetére
Tegnap este még 320ezer környékén voltam RP ügyileg, majd csak éjszaka lefekvés(i szándék) előtt néztem be a játékba (kíváncsiságból, mert a legutóbbi frissítés óta nem is néztem még akkor bele) és akkor jött a ledöbbenés, hogy hiszen éppen szezon közepi RP Boost volt, aminek az értesítéséről én valamiért lemaradtam és akkor éppen már csak 13 óra hosszig tartott a dolog.
Na azzal a lendülettel játszottam is ott helyben egy másfél órát, majd pár óra alvás után reggel-délelőtt játszottam még 2 full akksi-merítésnyi játékidőt (nálam ez össz-vissz 4 órányi játékot jelent) és végül most 630ezer RP-vel fejeztem be a maratonomat.
Achievement téren mindenképpen jelzek majd, valamiért most bizakodó vagyok vele kapcsolatban.
Alig várom a legközelebbi játékfrissítést. Ha az nem fogja megoldani, akkor ezek nem is akarják majd soha az életbe sem. -
M5Norbi
őstag
válasz
kferenc22 #1400 üzenetére
Azért még ne dőlj hátra
A One:1-nál egészen 557k volt ahol átbillentem 1%-ra és még utána ez ment feljebb mert volt még hátra két nap.
Akkor 610-620 körül fejeztem be az tuti elég most is.
Ha a következő az FXX lesz ott szvsz nagyon felmegy majd mert azt mindenki akarni fogja. -
M5Norbi
őstag
válasz
kferenc22 #1357 üzenetére
Gratula.
Nekem is majdnem.annyi volt meg is nyertem. Megy a tuning kíváncsi vagyok mit bír majd.
De most odavagyok a Mazdáért. Már van majdnem 300k.rgabi: Azt hittem szezonkezdéshez köti de akkor ez jó hír.
Hol van az az opció hogy más autóját nyerjem.el? Nekem ez valahogy kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest