- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #968 üzenetére
Én feltolom 700k-ig, utánna pihenek a végéig. Annyi csak elég lesz.
-
1stVikman
senior tag
válasz
razorka777 #947 üzenetére
Nekem az előző szezonban csak top 5%-ba sikerült bekerülni, így nem lett meg a Mopar Drag Pack.
Most sem nagyon töröm magam versenyezni, mert nincs időm sajnos.
Bár már ~300K RP-m van, ez csak a top 4%-ba elég jelenleg. -
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #901 üzenetére
Nah látod én is ezt mondtam mikor láttam
de ezt hogyan csalta be?
-
Amur
addikt
válasz
razorka777 #895 üzenetére
-
válasz
razorka777 #873 üzenetére
Én is most hétvégén még kb 1 órányi játékot jósolva elérem a Viper-rel a 600k-s öszz RP mennyiséget, aztán az már csak elég lesz a végső top1%-hoz.
A játék meg jellegéből adódóan unalmas ja, sajnos.
Kíváncsi leszek itt World Tour International szál után mi újdonság fog kerülni a játékba. Szerintem egy jó darabig csak új autók lesznek frissítésnek, plusz megint korábbi kocsikat fognak esetenként újra szezon végi nyereményeknek berakni. -
Amur
addikt
válasz
razorka777 #869 üzenetére
Valami apró bug kerülhetett javításra, amit mi nem érzékeltünk(vagy mert ritka, vagy mert a mi telefonunk nem produkálja)
-
Amur
addikt
válasz
razorka777 #864 üzenetére
Akkor még jó hogy nem tudtam letölteni.(nem megy a play áruház egy ideje, hiába töröltem a cache-t, távolítottam el a frissítéseket, csak egy fehér képernyő jön be)
-
válasz
razorka777 #855 üzenetére
Az egy darabig nem lesz, mert nemrég volt.
-
Amur
addikt
válasz
razorka777 #844 üzenetére
Azt vélem látni hogy a visszaszámláláskor 1nél váltasz(logikus,mert hamarabb nem is enged
),
de nem tudom kivenni,mikor engeded el a gázt.(mert ott az indítás lényege).
Tesztelgettem és a 2-es szám mikor még éppenhogy nem tűnik el, akkor engedem el a gázt,és rögtön váltok mikor enged akkor vagy perfect vagy good lesz az indulás. -
Amur
addikt
válasz
razorka777 #842 üzenetére
Hogyan sikerült? Leírod a receptet? Mikor engeded el a gázt, és váltasz?
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #834 üzenetére
Köszi!
Pro tunerrel is simán lehet vele menni amúgy, 6 streakot mentem nem kaptam ki.... -
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #831 üzenetére
Szia!
Most tervezem én is az str 8 cal te hogy csináltad folyamatosan lehetett streakolni vele pro tunerrel vagy kell mellé a blogger is? Váltás ra milyen technika kell? -
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #822 üzenetére
Hali!
Így van én ezért is emeltem ki hogy az elejénMivel olyan 350-400k felett teljesen mind1 hogy első vagy 20. streak mindig fixet kapsz, kivétel ha nagyon lemarad....de ez már volt tárgyalva sokszor.
-
Amur
addikt
válasz
razorka777 #822 üzenetére
Ez igaz, de nem mindegy hogy addig 300 vagy 200 versenyből jutsz el.
Abban igaza van a kollégának(tapasztalat), hogy ha időnként tartok egy kis szünetet akkor megint jobban adja az RP-t(lehet csak azért mert közben visszacsúszok pár helyet).
Egyébként szerintem nem az RP mennyiség hanem a top%-ban elfoglalt hely alapján csökken az RP.
(én így vettem észre, mert volt rá példa hogy 200ezer rp környékén egyik este már csak 2ezreket kaptam, aztán másnap reggel megint 4ezer rp-k röpködtek 1-2 streak erejéig) -
válasz
razorka777 #816 üzenetére
Hogy bírod ezt 3 órát nyomni?
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #814 üzenetére
Hali!
Én is így kezdtem mostcsak én 301k rp ig jutottam
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #814 üzenetére
Jól bele húztál.
-
Spenike
tag
válasz
razorka777 #795 üzenetére
Akkor végül is ha valaki íppen hogy az 1%ban van 500k RP vel ugyan azt paja mint aki egész nap nyomja 3milla RPvel !
-
Spenike
tag
válasz
razorka777 #793 üzenetére
Azt tudom de a Top 10 nem a top 10%,)
-
Candyman001
csendes tag
válasz
razorka777 #776 üzenetére
Az szuper lenne... akkor már talán benne maradok az 1%-ban akkor is ha nem multizok a végéig, bár kellene még pár lapos 17-es a camarohoz!
-
válasz
razorka777 #768 üzenetére
World Tour singleplayer-t játszva időről időre bead valahol a bal felső sarokban a "térképen" Payback nevű versenymódot és itt tudsz korábbi ellenfelek ellen játszani, viszont sajnos nem igazán lehet előre megjósolni, hogy csak sima verseny lesz-e vagy miután nyersz, felkínál-e autónyerési lehetőséges versenyt is.
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #764 üzenetére
Payback- ben beadja az összes elnyerhető kocsit, ha nem sikerült elnyerni. Tier boss és World Tour bossokat is.
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #756 üzenetére
Biztos jó drága lesz a tuningja.
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #754 üzenetére
Van 8 db villáskulcsom a COPO Camaro-hoz.
-
Spenike
tag
válasz
razorka777 #746 üzenetére
Már megvan csak még tuningolgatni kell
De az sem lesz pro nem ?azzal több RPt lehet majd farmolni ??? -
válasz
razorka777 #736 üzenetére
Jaaa, így már oké.
FB-om nincs a játékkal összekötve, meg újratelepítés után én a G+ fiókomat sem adtam meg neki mégegyszer külön, szóval saját szerveren tárolhat a játék mindent valszeg. -
válasz
razorka777 #732 üzenetére
Hogy érted, hogy nem vesztjük el az RP pontjainkat, ha be vagyunk közben jelentkezve FB profillal?
Gondolom ha időközben órát tekerünk (2 órát előre), akkor ugyanúgy elveszi a streak bónusz RP-ket így is, úgy is. -
Candyman001
csendes tag
válasz
razorka777 #725 üzenetére
Igazad van... De én olyan esetre gondoltam, hogy hozzáadja a vacak 271 pontomat, oszt rögtön utána vissza is veszi, utána meg a következő 2-3 futamot nem is számolja, majd csak a streak végén(legalábbis remélem, hogy annyit ad hozzá, amennyivel "tartozik")... Na ilyet észlelt valaki!? -
kroki84
tag
válasz
razorka777 #725 üzenetére
-
Spenike
tag
válasz
razorka777 #697 üzenetére
Sajna nincsen t5 pro gépem csak 1 F12berlinettával nyomom az meg van hogy csak 90-100 RP-t ad!
Valamit biztos nem jól csinálok de még kezdő vagyok de bármi okítást elfogadok ,)
Pl azt sem értem hogy a tökömbe érhet el valaki 3,5 milla RP-t ???? -
kroki84
tag
válasz
razorka777 #694 üzenetére
Akkor holnap reggelre elvileg nekem is meglesz az 1%.
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #692 üzenetére
Nem tudja valaki hol van az 1% határa? 383k Rp-m van. 2 nap ig nem játszottam, most még csak vasárnap reggelnél járok.
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #686 üzenetére
Szombat délután óta nem játszott. Az időt visdzatekerem oda, és olyan lesz, mintha folyamatosan játszanék. Sokan csináljuk így.
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #669 üzenetére
Megvan Teresa Viper-e.
-
válasz
razorka777 #661 üzenetére
Írjál a support-nak!
Frissítés óta valószínűleg már tökük tele lehet tőle, gondolom százan/ezren panaszkodnak nekik ilyen problémával, de semmi gond, hiszen ezért vannak!
Ha írsz nekik, te is teszel legalább egy voksot arra, hogy mihamarabb javítást eszközöljenek a játékon, mert igen is elkúrták!
Legalább kikapcsolható lenne jelenleg is a 60 fps, valószínűleg azzal lehet a gond gyengébb telefonokon. -
válasz
razorka777 #656 üzenetére
Értem. Köszi!
Az ilyen csoda backup progikat meg ezért sem használom történetesen, mert behülyíthetik a dolgokat.
Gondolom úgy volt akkor, hogy nem kérdezte meg, hogy visszállítódjon-e a legutóbbi profilod, hanem automatikusan nulláról indított. Szép!Viszont így, hogy egyeseknél akad, szerintem mielőbb jönni fog rá tapasz, szerintem ezért kár volt megerőszakolnod a játékot.
-
válasz
razorka777 #654 üzenetére
Fejtsd ki kérlek bővebben miért volt nálad játszhatatlan? Érdekelnek a vélemények.
Az a baj viszont, hogy frissítés nélkül nem lesz új tartalom a játékban és egy idő után valszeg multizni sem fog engedni a játék. -
rgaby
tag
válasz
razorka777 #643 üzenetére
Ez bizony igaz :😄
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #641 üzenetére
Szetintem P1-el is lehet 7 alá menni, csak nekem nem sikerült.
-
rgaby
tag
válasz
razorka777 #639 üzenetére
LaFerrarival 7 alá lehet menni a 3 segéddel
-
uisz
csendes tag
válasz
razorka777 #632 üzenetére
Hali... Köszi a választ de ezt én is tudom.. De az sincs.. Na mindegy...
-
kroki84
tag
válasz
razorka777 #629 üzenetére
800. Vagyok.
-
válasz
razorka777 #627 üzenetére
Én azt saccolnám, hogy nem sokkal kell majd több annál.
Általában én úgy csinálom, hogy igyekszem a szezont úgy zárni, hogy benne legyek a top 2000-es listában. Az benne szokott lenni azért a top1%-ban. -
válasz
razorka777 #621 üzenetére
Én ha nagyon messze lennék a top1%-hoz és szeretném felhozni magam gyorsan, szűkös határidőn belül, akkor én már csak benzint vennék 24 órára.
De azt sem akár mikor, hanem mikor tudok élni egyébként is valami RP Event általi plusz RP-vel.
Folyamatosan nyerve a streakeket simán lehetme így minimum 500 RP-t szerezni versenyenként és úgy gyorsan lehetne haladni a ranglistán felfele.De eddig még semmiféle 24 órás segédre sem költöttem, mert nem voltam még rájuk szorulva.
-
válasz
razorka777 #619 üzenetére
Én azt nem értem csak, hogy miért jó annyi RP-t gyűjteni.
Az olyan emberekkel azért már valami gond lehet fejen belül. -
válasz
razorka777 #617 üzenetére
De attól még, hogy mi leverjük őt a versenyekben, az miért jelentené azt egyből, hogy csal az illető?
Ha egy embernek kikúrtul sok RP mennyiség van a neve mellett, az a mi részünkről nem jelent semmit és nem kell egyből azt jelentenie, hogy ő átlagon felüli időket fut.
Olyan időket fut, amivel Ő tud nyerni és nem olyanokat, amiket MI nem tudunk leverni. -
kroki84
tag
válasz
razorka777 #614 üzenetére
Unreal Tournament-et mindíg elverem, nagyon béna. Mégis mindíg ő nyeri a Season-öket. Tuti csal valahogy.
-
uisz
csendes tag
válasz
razorka777 #608 üzenetére
És akkor kezdhetek mindent elölről?
-
uisz
csendes tag
válasz
razorka777 #606 üzenetére
Az a baj hogy az sincs... Nem tudom de en még messze vagyok.. :-(
-
1stVikman
senior tag
válasz
razorka777 #581 üzenetére
Minél több RP-d van, annál kevesebbet ad, ha nyersz, és annál többet buksz, ha veszítesz.
KB.300K felett kezd el fixen 100 RP-t adni + %-os bónuszok. (Garázsban lévő autók, RP boost event-ek, kártyákból kiforgatott +%-ok.)
Mikor indul egy szezon, akkor az elején 5-7 ezer pontokkal kezdek, aztán 300K felett már csak 285-öt kapok.
T5-ös pro autókat ritkán ad kártyákból, jobban jársz, ha a World Tour-bossok autóit próbálod elnyerni.
Amúgy én inkább a Race the World versenyekre megyek, mert ugyanannyi RP-t ad elvileg, mint a PRO, de több pénzt lehet nyerni.
Pl. LaFerrarival 51K a beugró és 82K a tuner+blogger segítség, így az első streak-be 133K-t teszek be, de 153K nyerhető. Aztán ha folytatom a láncot, akkor ugye megspórolom a beugrót, így az kapásból plusz lóvé.
PRO versenyre meg 20K a beugro +82K a segédek, és 101K nyerhető. -
kroki84
tag
válasz
razorka777 #314 üzenetére
Én is várok, ha kevés az aranyam.
-
Feri1977
senior tag
válasz
razorka777 #244 üzenetére
Én tuti, hogy egy fillért sem fogok költeni erre, játszom és kész, de így meg megőszülök..pfff
-
Feri1977
senior tag
válasz
razorka777 #242 üzenetére
Mi az a IAP?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest