- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
23 streak az majdnem 2 óra...!
(egy streak általában 5 perc)
LaFerrarival a legegyszerűbb, csak egy motor tuner kell és szinte akármeddig el lehet vinni... Amióta ezzel tolom max. 7.2xx -es időket futnak, én meg rosszabb napokon is 7.1xx elejéket megyek. (jobbakon 7.080 -at)Kíváncsi vagyok, hogy a tapadás bugot javítják -e valaha...
-
DonToni
aktív tag
Nekem ez a szezon egyéni RP csúcsot fog dönteni (mivel Lambo fan vagyok)
!
Már írtam fórumra is, hogy miért nincs benne ez a gyártó, ill. ez a modell... most úgy tűnik meghallgattak az égiek és/vagy mások is nehezményezték a dolgot...Racingben szintén most van először Lambo, nem is értem, hogy eddig miért maradt ki... pedig ott van az F1, az is kb. "egykorú" vele és legalább annyira ikon volt...
Egyébként Classicban az SLR-t megéri fullra megtuningolni ??? Valaki, valami infó róla ???
-
Amur
addikt
Classichoz megjött a javitó update. Lag fesztivál eltünt hál istennek!
Végül 882.lettem, meglett a top1000.
Kollégának igaza volt, nem full fejlesztett járgányt kaptam, de nem is néhány upgrade volt rajta.
Restore és váltó pl. 4-esig volt nyomva. Elhasználtam rá a free upgrade-jeimet.
Jó kis kocsi lesz ez a merci, az árakból itélve, mert ebben a játékban 1 milla feletti upgrade árakkal még nem találkoztam.
(Alfára is 700k körül volt a legdrágább)
Ha feltoltam maxra, és mentem pár tesztkört megírom jobb-e mint a dodge! -
cat1
csendes tag
Örülök, hogy kipróbáltad! Igazad van amúgy, nem kell a perfect start sem hozzá, és sztem ez a legegyszerűbb technika, mindent ellőni az elején és csak várni kell a sült galambot
Azért veszem meg már a bronzban is a segédet, mert nekem hektikusan vált a Charger anélkül, vagy a 2-3 megy egyszerre, vagy a 3-4, és eleinte buktam sokat így, az a kevés zsé pedig megtérül a gold végén.
-
Fehdavee
tag
Hali!
Jah értem én segéd nélkül tolom....én csak 1500-2000. hely között mozgok "sajnos" nekem nem műkszik az óra tekergetés. Bar az durva hogy te mindig veszel segédet mert elég drága ebben a gémben hogyan tudod fedezni a költségeit?
Amúgy csr racingben már a 95 autóm fullra is van tuningolva és meg is szereztem minden egyes csillagotszóval most a játékot sikerült fullra kiakasztani
-
Fehdavee
tag
Hali!
Találtam egy technikát a Chargerre: minden maxra tuningolva (620) 5000-6000 közti fordulat fel 3-ba gyorsan nem fullad le soha, utana 50mph-nál fel 4 be 5000 fordulatnál nitró. Ez egy full stabil technika nekem mindig 8.7xx vagy nagyon max 8.800 szóval sok sikert ha neked van jobb technikád kérlek oszd meg -
Amur
addikt
Ez a 626 nagyon jól hangzik, csak multiban nem az igazi, mert ugye ehhez válogatja az ellenfeleket..
Rendszersen bead extreme-et, ha full max tuninggal megyek akkor meg max hard, és azt meg simán lenyomom. Rekordidőt futni átpakolja az ember a tuningbeállításokat, de multizni nem ajánlott! -
Amur
addikt
Nos a Dodge Charge Hemit úgy lehet "kimaxolni" hogy a nitrot 4-esre visszaállítom, akkor kapásból 624-es lesz 622helyett.
Valamint a karburátort ha 4 vagy 5.szintre állítom akkor visszaveszi megint 622-re, így azt is érdemes 3mas szinten hagyni.
Időben nem láttam különbséget, segítség nélkül nekem 8,8 volt a legjobb, de átlagban inkább 8,9
pro tunerrel még nem toltam, kiváncsi vagyok.
Abban lehet különbség hogy szinte egyáltalán nem pörög ki a kerék kisebb nitro és karburátor kombónál.
A végén olyat húz.... király kis gép!
Segítség nélkül tettem egy multi próbát. Hardos ellenfelek mentek lazán, egy extreme-et is beadott, az hajszállal vert meg.
Váltás: szokásos perfect start(1-es feltünik mehet az első váltás). a következő két váltás mehet egyszerre, közben ellőve a nitro. Neten nem néztem, érzi ezt az ember mert ha már annyira közel van a két váltás egymáshoz,úgy sem lehet perfectre, olyankor jobb egyszerre letudni. -
Fehdavee
tag
Hali!
Nekem is road runnerem van de nekem segéd nélkül olyan 9.0xx körüli idők sikerülnek 2 be váltok és majd 3 tól nitró neked hogy sikerül 8.7 es idő? Egy chargert én is tuningolok már. Am nekem teljesen nem tölti a benzint a cucc hiába állítom az időt semmi..... Bár mind1 is a racingbe se töltöm így soha... -
Fehdavee
tag
Hali!
Én is leszedtem kedvet hoztál hozzáHát ebbe kicsit nehezebb a multi igaz még csak 9 autóm van és a legjobb egy road runner de itt nem csak nyerek mint racingben kicsit szokatlan
Nem tudom neked milyen autód van?
Nekem az idő tekerés itt nem is működik.....hiába állítom indítom újra a gémet vagy nem észre se veszi hogy állítottam akármennyit is állítok oda vissza. És nem is tudom ott folytatni a streakot újra kell kezdenem mint racingben. De amúgy itt mennyi rp kell a kocsihoz össze lehet szedni milyen autó a multi király? Kicsit sok a kérdés tudom bocsi XD -
Fehdavee
tag
Hali!
Egyébként nem jobb ha az ELEJÉN egyhuzamban tolod le ha az RP-t nézed, mert ha mindig 1-2 sterakot nyomsz akkor lassabb ellenfeleket dob be így sokkal több rp ad mintha sorban nyomnád és az 5. streak után már alig hagyod ott őket. De így jól jön a pénz. Én tegnap ráértem ezért addig nyomtam míg meg nem untam ennek az az előnye hogy így már sokkal könnyebb a top 1% ban tartani. -
1stVikman
senior tag
Én most nyertem el Sasha Aston One-77-jét paybacken, cserébe bebuktam Luca Huayra-ját (valami irtó szar váltása van), és a boss viper sem lett meg. Béreltem mechanicot, de véletlenül 5-ig váltottam fel indulás után, aztán bukta is lett.
Én úgy vettem észre, hogy a payback versenyeket úgy adja, hogy kb. 12-15 versenyt kell nyomni single-ben. Leginkább match race-eket és 1-2 test drive versenyt szoktam játszani (feltéve ha nincs épp story verseny), és általában akkor bead egy payback-et. Név alapján meg lehet tudni, hogy boss-e vagy sima versenyző.Multi: 566K, 661.hely, top1%
-
Spenike
tag
Az igen akkor nekem tuti nem lesz meg az 1%
420 max 430ra még feltornásznám magam de többre nem megy majd akkor ha meglesz a La Ferrari talán azzal.. ,)Azért majd ha elérted az 1% leírhatnád éppen akkor mennyi volt a határ ! ,)
+
"Olyat viszont rendszeresen bekinál hogy 110 aranyért a t5ös kocsi ami amúgy is annyi,+200ezret mellérak.. köszönjük az 10 versenyből összefarmolom 8 perc alat.."
Mármint mit farmolsz össze 8 perc alatt goldot vagy kreditet ???
-
LaFerrari... Innentől sínen vagy (te is)!
Ha hallgatsz rám, akkor így használod (Pro Tuner segéd kell):
Induláskor próbálsz 6 ezres vagy alacsonyabb fordulatról indulni, egyből felpakolod 5-be, majd akkor lövöd el a nitrót, mikor váltanál 6-osba.
Ha 6 ezres fordulat fölött sikerül indulni, akkor is hasonló a procedúra, annyi különbséggel csupán, hogy 4-ből 5-be pakolásnál vársz egy lehelletnyit.Ezzek a technikával ha nem bambulsz be közben és nem rontod el a váltásokat, soha sem vernek le!
Ne lépjél ki direkt streak-ből, csak játszd őket sorra!
Rászánsz pár órát és milliókat fogsz keresni! -
1stVikman
senior tag
Rájöttem a Berlinettára!
Singleben mechanic nélkül:
Perfect start 5000 körül (visszaszámlálásnál 2 és 1 között kell kb. elengedni a max. gázt),
majd rögtön fel 4.-be. Ne ijedj meg visszaesik a fordulat, de semmi pánik.
Majd perfect shift 5.-be + NITRO, perfect 6. és 7, (de az utolsó nem feltétlenül kell neki)
Így 7.68x-es időket is lehet menni. Sőt sikerült 7.663 is.Persze mechanic vagy multiban tuner használatával ez a technika már nem jó, ott a régebben leírt jó elvileg, de azzal most nem próbálkoztam.
-
Berlinettával full tuning mellett (705p) pro tuner segéddel ha jól emlékszem 7,3 sec körüli időket nyomtam multiban ugyanezzel a taktikával. Illetve annyi eltéréssel, hogy startnál 5-be pakoltam, nem csak 4-be.
Persze alacsonyabb tuninggal lehet azt már nem engedi, meg téged lehet csak a single érdekel (ahol ugye pro tuner sincs), ezzel én csak a multiplayer tapasztalataimat írtam (single-bem nem játszottam Berlinettával).
-
Ugyanez a a GT500-as veterán szerepel a Classics-ban?
Esetleg ha még abban a játékban nincs még meg, nem nézted még, hogy Dealer-nél nem-e kedvezményesebben vagy akár ingyen meg tudod-e kapni (ha esetleg látja a játék, hogy fel van telepítve neked a sima CSR Racing is)?Pár nap már eltelt frissítés óta és még az sem világos, hogy ez az autó pontosan melyik játékban kapható meg.
Utána kell ennek olvasni FB-n majd, ha lesz időm. -
A gumikat állítólag javasolt az elsők között fejleszteni valóban (tán leg elsődlegesen is, de utána nem tudom miket érdemes.
Más:
Ez a 24h fuel jó döntés volt a fejlesztők részéről.
Próbálják így visszaszorítani az időtekergetéseket és mivel elég sokan fizetnek a játékba, ez is vonzó lesz a jobb módúaknak, mert így ugye állandóan max streak bónuszokkal lehet az RP-ket gyűjteni, nincs olyan ugye, mint időtekerésnél, hogy megszakad a streak bónusz.
Én mondjuk ezt ugyanabba a kategóriába sorolom, mint az eddigi, szintén 24 órás fullCrew vásárlást.
Engem a permanens dolgok vonzanak inkább, amiknek a fizetés pillanatától állandó hatása lesz. Ilyen ugye az extra üzemanyagtartály, amit nem bántam meg. Akár még egy 20 egységnyi, nagyobb tartállyal is le tudnának még húzni.Dealer-nél a T5 kategória egyből egy veterán GT500-as Eleanor-ral kezd.
Úgy látom az a feltétele, hogy feltelepítsük a CSR Classic játékot (ez is elég ügyes húzás tőlük).
Viszont az nem világos, hogy ha ezért telepítenénk azt a játékot, akkor ez az autó melyikben válna elérhetóvé?
Azt tartanám logikusnak, hogy ebben a sima verzióban, viszont ide meg nem illene a veteránsága miatt.
Azt meg furcsállnám, ha keresztezni akarnák a két játékot. -
1stVikman
senior tag
IAP= In App Purchase, azaz alkalmazáson belüli vásárlás.
Variáltak valamit és 24 órás benyát lehet venni a csapathoz hasonlóan.
Legalábbis gondolom, mert én még nem frissítettem.
Amúgy az óratekeréssel pont annyi benzint lehet szerezni, amit nem szégyell az ember, és nem un meg.Ma reggel is több, mint egy órám ment rá, hogy éjféltől 9ig tartó üzemanyagot lejátsszam, de rohadt unalmas volt. Ha még 24 órán át korlátlan benzin lenne, és valaki el is akarná használni, ahhoz már komoly mentális problémák társulnának a fanatizmus mellett. Bár a gyárakban biztos szívesen alkalmaznának ilyeneket, ugyebár ott szeretik a "nagyfokú monotonitástűrést".
-
1stVikman
senior tag
Szerintem nagyon pontatlan.
Nekem is úgy jelöli, hogy az előttem és utánam lévők és köztem több ezer RP van, de ha játszom, és előrébb jutok, akkor nem csak egy helyet ugrok felfelé, hanem többet. Pedig nem szedek össze annyi RP-t, ami a játék előtt megnézett toplistán csak 1 helynyi ugrást biztosított volna.Evora-t szerintem 1-2 héten belül beteszik a megvehető autók közé.
Ezt az óra visszatekeréses dolgot meg kicsit megbántam, hogy olvastam itt. Ma 2 órát "b@sztam" el, mert nem tudtam abbahagyni.
-
Amur
addikt
378ezernél léptem át a top3%-ba.
Pont holnap nem fogok tudni játszani..(már hajnalban utazom, lehet a vonaton tolom még..ha lesz energiám),
így próbálok még ma stabilan gyökeret verni itt.
Nem lesz egyszerű mert Pro-ban a T4-es corvette-el mostmár rendszeresen szívat.
Folyamat hard ellenfeleket ad, abból pedig streak-et nem tudok végigvinni, max 4 hardot tudtam egymás után legyőzni(pro tuner+blogger, mert ha több segítőt beraktam, még nehezebb ellenfeleket adott...)
Lehet a streszmentesség kedvéért a free-ben fogok még tolni Agera-val(oda elég a blogger ha elváltanék,mert segítség nélkül is mindenkit verek ha nem hibázok)
másfél milla ment már el Pro beugrókra, pro tunerre,bloggerre, remélem megérte és végre sikerül a 2.évadomban megnyerni az első járgányt. -
1stVikman
senior tag
Most én is megszívattam magam.
Nyertem teli tankot kártyákból, nyomom a következő streak-et, ránézek segédekre van még ~50 mp-em.
Nyomok 2 versenyt, közben elfelejtem, hogy lejárnak az idők. 3. versenyt elindítom, rutinból nyomom tovább, mire észreveszem, hogy nincs segéd már a rajtnál állok fullos 458 GT3 ellen. Mondom mindegy lesz, ami lesz nem lépek ki, 3 századdal veszítek, eredmény - 3454 RP.
Úgyhogy megont 512K-n vagyok. -
Haverom is a hasonló kicseszésekért hagyta abba a játékot.
Én már megtanultam kezelni.
300k-350k RP mennyiség fölött már kötelezően megy a Blogger is minden(!) egyes versenyre, még akkor is, ha tuti autóval megyek, mert sohasem lehet tudni.És előre kiszámolom, hogy hány versenyre lesz elég.
Pl LaFerrari-val állandóan elég másfél streaknyi versenyre, még akkor is, ha közben időt pörgetek.
Ez a kiinduló alapom, ahonnan számolgatok és mikor már nem vagyok magamban biztos, benézek, hol tart a számláló.
Ha még van 10 másodpercem, akkor még belekezdek egy versenybe. -
1stVikman
senior tag
Játék közben, hogy ne legyen hívás aktiváld a repülőgépes módot! ;-)
Wifi megy akkor is, csak a mobilhálózat nem.
RP-k tekintetében én azt vettem észre, hogy nem attól függ, hogy kevesebbet kapsz ha egymás után játszol, hanem attól, hogy mennyi az össz RP-d.
512K RP-m van, de már kb. 350-370 ezertől csak 100 RP-t ad fixen. Mindegy, hogy PRO vagy WT verseny, mindegy mekkora az előnyöm, ennyi. Ez az alap garázs RP boost-tal (76 kocsi= 176 %) 276 pont versenyenként.
Ha streak-et csinálok, vagy kártyából húzok bónuszt, akkor is 100 RP+ a százalékos bónusz.
350K körül volt, hogy össze vissza adta az RP-t, volt, hogy 500-800-1000 pontokat is adott, aztán visszazuhant 276 pontra. Aztán még párszor eljátszotta ezt, végül beállt a fix 100+ százalékokra.Az óratekergetéssel kapcsolatban nekem is eszembe jutott már, hogy visszafelé tekerjem az órát, csak nem mertem vele szórakozni.
Féltem, hogy elveszi, amit addig csináltam. De figyelve arra, hogy mindenképpen az utolsó lejátszott játékig legyen csak visszatekerve simán működhet a dolog, mint ahogy említettétek is.
Pl. Éjfél után 10 perccel játszottam az utolsót, és most ~ 14 óra van, akkor visszatekerhetném az órát pl. hajnali 1ig, és játszhatnék addig, amíg újra a pontos időt nem mutatja a telefon?
Mert legközelebb akkor így teszek, így egyben lejátszva mondjuk 8-10 órát. -
ttt1
őstag
-
Amur
addikt
Van T4 Pro car-om is(ZR1), azzal viszont már dupla annyi RP-t ad mint a T5-ös Ageraval Free-ben..
Sőt első körben 400-600 és 800RP is jött. Igaz itt több segítség kell hogy biztosan nyerjek sok lead bónusszal.
De van már pár milla, most nem ruházok be kocsira(ill. tulajdonképpen azt csinálom,mert nyerhetek egyet). -
Én biztos, hogy legközelebb holnap 13:00 óránál előbb már nem fogok a játékhoz nyúlni, ugyanis onnantól kezdődik a szezon végéig kitartó szezonzáró RP Boost.
Free versenyeket továbbra sem játszom, ugyanis így 5xx ezer RP mennyiség felett mindenképp 200 alatt adnának RP-t, egyéb versenyeken meg minimum a dupláját kapom majd.Jó, eléggé eltérőek a lehetőségeink, meg a jelenlegi helyzetünk neked és nekem, szóval az a stratégia, ami nekem előnyösebb, az nálad hátrányosabb és mindez igaz fordítva is.
-
kroki84
tag
Elnyertem Miss S. One-77-ét, majd utánna payback versenybe bedobta Errol R8 LMS-ét, amit szintén elnyertem, de az nem lett Pro. Vajon azért, mert paybackben már nem Pro-t ad?
One-77 váltási technika tuner nélkül:
Indulás 7000rpm-en, rögtön fel 3ba, majd perfect shiftek végig, N2O 4.be ellőve. Ugyanezzel 3 csillag a RYF-en. -
Kár, hogy ezek az infók (T1-5 szükséges idők) számunkra már lényegtelenek, mivel utólag már nem lehet nyomni az autónyerős versenyeket. :/
A World Tour-os boss idők meg kb szintén lényegtelenek szerintem (még akik nem is tartanak még ott), mert ugye csak fix autóval lehet menni.
Ott az a lényeg inkább, hogy menjünk biztosra, szóval a boss versenyek előtt ne sajnáljunk aranyat Mechanic segédre.
Egy 5 versenyre való Mechanic segéddel 2 boss-t le lehet tudni nem idegeskedve, hogy valyon sikerül-e vagy nem (mert jó eséllyel úgyis sikerül, ha az előtte való versenyeken kikísérletezzük a lehető legjobb technikát, amivel jó időt tudunk menni).Persze osszátok csak nyugodtan az ilyen olyan infókat én nem akarok ellene menni semminek sem, ezt csak is én gondolom úgy, hogy fölösleges.
World Tour multizni meg természetesen olyan autókkal tudsz, amiket enged és felsorol.
Az a jó amúgy még WT multi versenyeken, hogy ott teljesen mindegy minden szempontból, hogy Pro vagy nem-Pro autóval játszol.
Szóval megszerzel egy olyan autót, amivel tudsz rajta játszani, annyira dől majd neked is a lé, mint azoknak, akik már réges régóta játszák.1stVikman:
Köszi a linket!Az McLaren-eket am azért engedi a World Tour, mert nemzetiség szerint is nézi a kocsikat.
-
1stVikman
senior tag
Boss Kocsi elnyeréséhez szükséges idők:
T1-5:
Tier 1
Papa Biz's MINI Cooper S (1/4 mile)
3rd race (14.024)
4th race (13.437)
Tier 2
Yoshiro's 370Z (1/4 mile)
3rd race (12.724)
4th race (12.207)
Tier 3
Alieda's BMW M3 (1/2 mile)
3rd race (16.889)
4th race (16.642)
Tier 4
Carlito's Corvette ZR1 (1/4 mile)
3rd race (9.823)
4th race (9.674)
Tier 5(Boss Time Varies)
Errol's Audi R8 LMS ultra (1/2)
3rd race (12.15x - 12.98x)
4th race (12.15x - 12.98x)World Tour-ban:
Italy - Veloci Crew
Romeo - 458 Speciale, 1/4 mérföld: 7.910
Donnesta - F430, 1/4 mérföld: 9.223
Alberto - F40, 1/4 mérföld: 7.911
Felix - F12 Berlinetta , 1/4 mérföld: 7.855
LaStella - LaFerrari 1/2 mérföld: 11.512A többit még gyűjtögetem.
Europe - Armada Crew
Luca - Pagani huayra, 1/4 mérföld, 9.259
Wilhelm - RUF CTR3, 1/4 mérföld, 7.871
Viggo- -Agera, 1/4 mérföld, 7.844
Miss Sasha - One 77, 1/4 mérföld, 7.840
Pierre-Yassine - Veyron, 1/2 mérföld: 11.547 -
Úgy néz akkor ki ez a játék, hogy T5-ig single farmolás, utána viszont multiplayer farmolás.
Kár, mert multi-ban nagyobb hatékonysággal lehet farmolni, ráadásul arra van már beközpontosulva a játék is (plusz jutalmak, exkluzív autók nyerési lehetősége, stb...)
Én is ajánlom majd a Berlinettát, annak a Felix-es Pro változatát megszerezve már biztosan aratni fogsz majd pro versenyeken.
Addig meg kitartást, nincs olyan sok hátra addig! -
_stick_
őstag
Kevés a ZR1.
Írtam följebb, hogy gyúrd ki magad T5-re, ahol a WT-os bossok PRO verdáját el lehet nyerni.
Kezd az olaszoknál, és a Felixxel, mert a berlinetta nagyon erős. Konkrétan csak tunerral veretlen vagyok PRO versenyeken.
Amúgy meg én úgy játszottam az első 5 boss ellen, hogy megnéztem youtube-on, hogy melyik autóval lehet mechanic segéd nélkül elnyerni a boss autóját és azokat vettem meg. (T4 és T5 -ben is az audikat vettem) -
Ahogy írtam, szerintem próbáld ki legalább egyszer Pro tuner + 1 órás gumi segéd kombóval mondjuk a ZR1-et Pro multiban, szándékos streak újrakezdések nélkül, hogy veszítesz-e úgy vele az alatt az egy óra alatt!
Nem ismerem amúgy a T4-es autókat, nem szoktam őket használni, így összehasonlításom sincs, hogy melyik a jobb, melyiknél.
-
1stVikman
senior tag
Szia!
Én anno single-ben a T4 és T5-öt csak az R8-as Audikkal toltam ki. Nekem könnyű volt velük váltani (persze ez szubjektív), és elnyerni a bossok kocsiját.
Mondjuk akkor még csak nem is gondoltam rá, hogy neten keresgessek tanácsokat meg váltás mintákat, csupán igyekeztem a perfect start+ shifteket összehozni. -
Minél kockázat mentesebb versenyt játszol, annál kevesebb a jutalom (kevesebb streak végi zsozsó, kevesebb kártyákból kihúzható érték).
Mivel nem tudsz World Tour-t nyomni (nagy kár, ott lehet igazán pénzt kaszálni nyerő autóval), akkor mindenképp a Pro versenyeket ajánlom és itt nem tudom, hogy milyen Pro autóid vannak, de válaszd azt, amelyikkel a legtöbbször szoktál nyerni és ne(!) szakítsd meg a streak-eket (mert ugye újra kell nevezési díjat fizetni utána), hanem ha másképp nem megy, az állandó kötelező Pro Tuner mellé vegyél mondjuk egy órás gumi segédet is 5 aranyért!Gondolom ezt az utat nem próbáltad még.
Javaslom, hogy próbáld ki legalább egyszer, hogy 1 órán át így játszol és szerintem össze fog azért gyűlni jelentősebb dollár a végére.
Az a lényeg, hogy a Free multi versenyeket hanyagold, az csak az egyszeri játékosoknak van, akiknek semmi komoly céljuk sincs a játékkal vagy csak autót próbálni jelentősebb tét nélkül. -
-
1stVikman
senior tag
Kipróbáltam az Agerát a fent említett váltással. (Szerintem elég szar kocsi egyébként, anno örültem, hogy sikerült végigjutnom vele a bossig.)
Bár maxos a kocsi (704 pont), 7.800 volt a legjobb időm.
Indulásnál max gáz és visszaszámlálásnál 2 és 1 között engeded el, hogy perfect start legyen. Aztán fel 4-ig, utána perfect shift vagy kicsit pirosba engedve 5-be, és szintén picit pirosba engedve 6.-ba.
Nagyon nem kell figyelni, hogy pirosba engedd, mert olyan gyorsan kipörgeti magát a motor, hogy törekednél a perfect shftre, de mire rányomsz, már pirosban is van, de pont úgy lesz jó.
Youtubon 7.77x-et is tudtak vele menni, így szerintem a 7.8 nem is volt annyira rossz. :-P
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest