- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B******** #1631 üzenetére
Köszi, tehát ezt a 7 perces töltést megszokhatom, mert akkor a magasabb szinteken sem vesz le többet 1 versenyért. Egy idő után minden játék monoton, de gondolom ha majd később kevesebbet is játszom, ez kb bármikor elővehetős játék, mert főleg a nagyobb szinteken azért nem egyszerű leverni az ellenfelet.
-
törölt tag
válasz
B******** #1627 üzenetére
Bocsi azt még megkérdezném, ha véletlen végig vinném, utána is szórakoztató marad a játék? Neked mik a tapasztalataid, vagy te végig vitted és nem játszottál tovább? Illetve elfelejtettem megkérdezni, hogy a benzinből minden szinten csak 1 csíkot von le vagy ennek csak az első szinten örülhetek? (egy csíkkal számolva azért el lehet lenni vele 1 ideig)
-
törölt tag
válasz
B******** #1627 üzenetére
Köszi, kicsit jobb telómra feltettem a játékot ezen már élvezetes játszani, és szerintem a 7 perces benzin is elég barátságos. Igazi pénzt nem szoktam adni játékra, ki fogom tudni játszani az offline részt akkor is ha nem költök rá igazi pénzt az ezüstért vehető autókat megvehetem stb? ? (tudom idő és türelem) sajnos a kettes részt még az új telóm se bírja ergó maradt a sima meg a classic-os, azért remélem néha még ezt is fejlesztgetik.
-
Slier
tag
válasz
B******** #1547 üzenetére
Ja bocsi azt elfelejtettem mondani, hogy autó vásárláskor lehet felnit választani meg színt.
Sajnos rengeteg az olyan autó amit csak aranyért vagy arany kulcsért lehet megszerezni.
Bronz, ezüst, és arany kulcsot meg úgy lehet szerezni ha multiban zsinórban nyered a versenyeket. -
Slier
tag
válasz
B******** #1545 üzenetére
A képeket egy iPhone 5S-el csináltam, mivel nem full HD kijelzője van a készüléknek ezért lehet pár embernek a felbontás lehet nem olyan lesz mint nálam Retina kijelzőn.
A tuning kb ugyan úgy működik mint az első részben. Nehány alkatrészt egyből rápakolhatunk a verdánkra, de az ütősebb, fejlettebb cuccokért várni kell laza 30-45 percet.
Egyes alkatrészeket tudunk fejleszteni az úgynevezett "fusion partsokkal" ezzel többet ki tudunk hozni az adott alkatrészből. Figyelem! Fusion Partsokat nehéz szerezni a verdánkhoz mert ugyanis van napi ingyenes ajándékcsomag, de random dobálja a játék az összes autóhoz.
A tuningolás szerencsére nem csak ennyiből áll. A tune opció alatt ha elértünk egy bizonyos fejlettségi szintet még precízebben állíthatunk pár dolgot így jobban kihasználhatjuk autónk képességeit.
Pl: keréknyomás, váltó kalibrálása stb...A teljesítmény tuningolás itt kb ki is merült.
Az optikai tuningról sajnos sokat nem tudok mondani. Járgányunkat festhetjük, matricázhatjuk, üléshuzatot cserélhetünk rajta (nem tudom minek...), rendszámtáblánkat módosíthatjuk illetve a fékekre tehetünk még egy kis színt és ennyi. Remélem a későbbiekben azért jön majd egyéb tuningolási lehetőség de egyelőre be kell érnünk ennyivel.Bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan, ha tudok válaszolok.
-
válasz
B******** #1523 üzenetére
Arra még kíváncsiságból én is visszatelepítem majd a napokban, bár legfőképp inkább csak azért, hogy megnézzem javították-e a nemrég ismét bepanaszolt achievement gondjaimat.
Bár nem vagyok túl optimista...Aztán törlöm is újra, esélyét sem akarom megadni, hogy viaszaessek a játékba.
-
DonToni
aktív tag
válasz
B******** #1516 üzenetére
Na ehhez csak annyit, hogy én a Play áruházban nem is találom, ha rákeresek... de senki más!
Ennek ellenére a fenti linken, meg már azt írják hogy mennyire hű meg ha...(Ja, ez is jópofa: "Running at full 2K resolution"... remélem nem 2k-s teló kell hozzá, mert akkor egy elég szűk réteg fog csak játszani vele...
)
-
válasz
B******** #150 üzenetére
Már csak azért is érdemes amúgy azokat a versenyeket letudni, hogy teljesebb legyen a játékod, de amúgy összességében valóban sokkal jövedelmezőbb multizni, főleg Berlinettával.
F40 amúgy valószínűleg nem lesz kedvenc autód.
Valós legendássága ellenére itt a játékban úgymond inkább csak átmeneti kocsi azon a néhány versenyen át, ami eljuttat a LaFerrari-hoz.
Multiplayer-ben sem szakít igazán. Amikor F40-esek ellen versenyzek Berlinettával, akkor azt tapasztalom, hogy ugyan mindig kilőnek hozzám képest, de végül durván elvéreznek végsebességben és szinte úgy zúgok el mellettük, hogy öröm nézni.Azzal a 2 ingyen tuninggal sajnos semmire se fogsz menni F40 esetében, mivel ugye azonnal fel kell őket használni, nem lehet őket későbbre tartogatni (pl stage 5-ös, több százezres tuningokra), szép is lenne.
-
válasz
B******** #148 üzenetére
Tényleg, a barátos versenyek. Arra nem is gondoltam hirtelen.
Restriction versenyek pénzszerzésre jók. Minél többet teljesítessz egy kategórián belül, annál többet kapsz, am8g meg nem nyered az utolsó versenyt, mert onnantól már nem tudsz abban a Restrictionban versenyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest