- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B******** #1631 üzenetére
Köszi, tehát ezt a 7 perces töltést megszokhatom, mert akkor a magasabb szinteken sem vesz le többet 1 versenyért. Egy idő után minden játék monoton, de gondolom ha majd később kevesebbet is játszom, ez kb bármikor elővehetős játék, mert főleg a nagyobb szinteken azért nem egyszerű leverni az ellenfelet.
-
törölt tag
válasz
B******** #1627 üzenetére
Bocsi azt még megkérdezném, ha véletlen végig vinném, utána is szórakoztató marad a játék? Neked mik a tapasztalataid, vagy te végig vitted és nem játszottál tovább? Illetve elfelejtettem megkérdezni, hogy a benzinből minden szinten csak 1 csíkot von le vagy ennek csak az első szinten örülhetek? (egy csíkkal számolva azért el lehet lenni vele 1 ideig)
-
törölt tag
válasz
B******** #1627 üzenetére
Köszi, kicsit jobb telómra feltettem a játékot ezen már élvezetes játszani, és szerintem a 7 perces benzin is elég barátságos. Igazi pénzt nem szoktam adni játékra, ki fogom tudni játszani az offline részt akkor is ha nem költök rá igazi pénzt az ezüstért vehető autókat megvehetem stb? ? (tudom idő és türelem) sajnos a kettes részt még az új telóm se bírja ergó maradt a sima meg a classic-os, azért remélem néha még ezt is fejlesztgetik.
-
Slier
tag
válasz
B******** #1547 üzenetére
Ja bocsi azt elfelejtettem mondani, hogy autó vásárláskor lehet felnit választani meg színt.
Sajnos rengeteg az olyan autó amit csak aranyért vagy arany kulcsért lehet megszerezni.
Bronz, ezüst, és arany kulcsot meg úgy lehet szerezni ha multiban zsinórban nyered a versenyeket. -
Slier
tag
válasz
B******** #1545 üzenetére
A képeket egy iPhone 5S-el csináltam, mivel nem full HD kijelzője van a készüléknek ezért lehet pár embernek a felbontás lehet nem olyan lesz mint nálam Retina kijelzőn.
A tuning kb ugyan úgy működik mint az első részben. Nehány alkatrészt egyből rápakolhatunk a verdánkra, de az ütősebb, fejlettebb cuccokért várni kell laza 30-45 percet.
Egyes alkatrészeket tudunk fejleszteni az úgynevezett "fusion partsokkal" ezzel többet ki tudunk hozni az adott alkatrészből. Figyelem! Fusion Partsokat nehéz szerezni a verdánkhoz mert ugyanis van napi ingyenes ajándékcsomag, de random dobálja a játék az összes autóhoz.
A tuningolás szerencsére nem csak ennyiből áll. A tune opció alatt ha elértünk egy bizonyos fejlettségi szintet még precízebben állíthatunk pár dolgot így jobban kihasználhatjuk autónk képességeit.
Pl: keréknyomás, váltó kalibrálása stb...A teljesítmény tuningolás itt kb ki is merült.
Az optikai tuningról sajnos sokat nem tudok mondani. Járgányunkat festhetjük, matricázhatjuk, üléshuzatot cserélhetünk rajta (nem tudom minek...), rendszámtáblánkat módosíthatjuk illetve a fékekre tehetünk még egy kis színt és ennyi. Remélem a későbbiekben azért jön majd egyéb tuningolási lehetőség de egyelőre be kell érnünk ennyivel.Bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan, ha tudok válaszolok.
-
válasz
B******** #1523 üzenetére
Arra még kíváncsiságból én is visszatelepítem majd a napokban, bár legfőképp inkább csak azért, hogy megnézzem javították-e a nemrég ismét bepanaszolt achievement gondjaimat.
Bár nem vagyok túl optimista...Aztán törlöm is újra, esélyét sem akarom megadni, hogy viaszaessek a játékba.
-
DonToni
aktív tag
válasz
B******** #1516 üzenetére
Na ehhez csak annyit, hogy én a Play áruházban nem is találom, ha rákeresek... de senki más!
Ennek ellenére a fenti linken, meg már azt írják hogy mennyire hű meg ha...(Ja, ez is jópofa: "Running at full 2K resolution"... remélem nem 2k-s teló kell hozzá, mert akkor egy elég szűk réteg fog csak játszani vele...
)
-
válasz
B******** #150 üzenetére
Már csak azért is érdemes amúgy azokat a versenyeket letudni, hogy teljesebb legyen a játékod, de amúgy összességében valóban sokkal jövedelmezőbb multizni, főleg Berlinettával.
F40 amúgy valószínűleg nem lesz kedvenc autód.
Valós legendássága ellenére itt a játékban úgymond inkább csak átmeneti kocsi azon a néhány versenyen át, ami eljuttat a LaFerrari-hoz.
Multiplayer-ben sem szakít igazán. Amikor F40-esek ellen versenyzek Berlinettával, akkor azt tapasztalom, hogy ugyan mindig kilőnek hozzám képest, de végül durván elvéreznek végsebességben és szinte úgy zúgok el mellettük, hogy öröm nézni.Azzal a 2 ingyen tuninggal sajnos semmire se fogsz menni F40 esetében, mivel ugye azonnal fel kell őket használni, nem lehet őket későbbre tartogatni (pl stage 5-ös, több százezres tuningokra), szép is lenne.
-
válasz
B******** #148 üzenetére
Tényleg, a barátos versenyek. Arra nem is gondoltam hirtelen.
Restriction versenyek pénzszerzésre jók. Minél többet teljesítessz egy kategórián belül, annál többet kapsz, am8g meg nem nyered az utolsó versenyt, mert onnantól már nem tudsz abban a Restrictionban versenyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest