- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Win10-es gépen játszok, az áruházban találta a lányom ezt a játékot, azóta ketten felváltva játszunk vele.
Már túljutottunk a Tier1-5 szinteken, a LaFerrari-ért játszunk.
Van rá lehetőség elnyerni az elszalasztott autókat? Tier 1-5 illetve a Ferrari tulajdonosok autóit meg lehet szerezni?
Sajnos csak most találtam meg ezt a topikot és jöttem rá, hogy a Tier futamok végén a főnöki autó ellen is lehet csatázni.A másik, a fontosabbik kérdésem.
Hogyan lehet a "Europe" részben a nem fizetős autókhoz hozzájutni?
RUF CTR3 nem vehető meg pénzért, lásd a képet. Hogy válik elérhetővé a kocsi számunka?Rengeteg autónál látom ezt: Coming soon to multiplayer. Hogy lehet ezekkel játszani?
"Race your friends" részeket mindenhol kihagytuk, netán az lenne a kulcs hozzá?!
köszi. -
törölt tag
Újra tettem a játékot (sajnos a 2-es részét nem engedi feltenni..) ez a felhőmentés nagyon jó dolog, nem kell újrakezdeni, 3 db autó már ott várt.
-
JackassJana
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég óta játszok én is ezzel a játékkal & vannak kérdésem amit Ti biztos meg tudtok válaszolni.
(Bocsánat, biztos volt már ilyen kérdés, de nem fogom visszaolvasni az összes oldalt!)Van egy T5-ös autóm (Lambo Huracán). Minden fel van fejlesztve rajta ami csak lehet: Viszont a 6/6 fejlesztések nem érhetők el. Ezt hol, illetve milyen módon lehet megszerezni? Gondolom egy adott verseny győzelmeként fogja majd megadni.
A másik kérdésem, hogy van valakinek használható beállítása a fent említett autóra, mert egyszerűen 311-től nem megy többet. Próbáltam már a váltó karakterisztikáján változtatni, de akkor meg "lomha" lesz. A gyengébb autók is lehagynak már most, mert 7.seb-től nem tudom feljebb tenni...A válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
B******** #1631 üzenetére
Köszi, tehát ezt a 7 perces töltést megszokhatom, mert akkor a magasabb szinteken sem vesz le többet 1 versenyért. Egy idő után minden játék monoton, de gondolom ha majd később kevesebbet is játszom, ez kb bármikor elővehetős játék, mert főleg a nagyobb szinteken azért nem egyszerű leverni az ellenfelet.
-
B********
aktív tag
válasz
#27441408 #1630 üzenetére
Végig lehet vinni multiplayer és vásárlás nélkül. Nem is tart túl sokáig. Én még akkor játszottam vele amikor a world tour (az utolsó nagyobb fejezet) bekerült, ebben is lehet simán haladni csak többet kell farmolni. Ha idáig eljutsz, már elég monoton lesz a játékmenet. Egyébként elég frankó, jó szórakozás ha szereted az ilyen játékokat. Benzint ugyanúgy használ végig. A fejlesztések viszont hatványozottan drágulnak. Mindegy milyen autót veszel, bármivel végigjátszható az adott szint.
-
törölt tag
válasz
B******** #1627 üzenetére
Bocsi azt még megkérdezném, ha véletlen végig vinném, utána is szórakoztató marad a játék? Neked mik a tapasztalataid, vagy te végig vitted és nem játszottál tovább? Illetve elfelejtettem megkérdezni, hogy a benzinből minden szinten csak 1 csíkot von le vagy ennek csak az első szinten örülhetek? (egy csíkkal számolva azért el lehet lenni vele 1 ideig)
-
törölt tag
válasz
B******** #1627 üzenetére
Köszi, kicsit jobb telómra feltettem a játékot ezen már élvezetes játszani, és szerintem a 7 perces benzin is elég barátságos. Igazi pénzt nem szoktam adni játékra, ki fogom tudni játszani az offline részt akkor is ha nem költök rá igazi pénzt az ezüstért vehető autókat megvehetem stb? ? (tudom idő és türelem) sajnos a kettes részt még az új telóm se bírja ergó maradt a sima meg a classic-os, azért remélem néha még ezt is fejlesztgetik.
-
törölt tag
Hátha még ír ide valaki kérdeznék a net nélküli versenymódokat bármennyiszer újra engedi játszani? Az egyiknél még a legelső résznél van 1 zöld csík, ez mit jelent? Csak még az elején vagyok ezért kérdezem, egyenlőre maga a játék tetszik, online nem játszom mert nem akarom megadni neki a guglis azonosítómat, de az offline mód nekem bejön, ezért kérdezem, ezeket a versenyeket akárhányszor újra tudom játszani? köszi!
-
törölt tag
Üdv, az autó letöltéseknél ott van a CSR2-es kategória is, valóban letölthetem rá a CSR2 autókat is?
-
törölt tag
Sziasztok, tegnap feltettem másodjára is a játékot unalmamba, gondoltam adok neki még 1 esélyt,elsőre régebben nem tetszett. Lenne két kérdésem, mielőtt nagyon belemerülnék a játékba, az első, ugye elég régi játék és van már második rész is, szerintetek ezt még fejlesztik majd továbbra is, érdemes belemerülnöm a játékba ilyen szempontból?(a másodikkal nem is tudnék játszani, nem kompatibilis az androidommal, nekem megse jelenik az áruházba)
A második kérdésem. Az online részen versenyezhetek majd akkor is ha nem telepítem a googleplay-t?köszi
-
B********
aktív tag
Sziasztok! Nemrég elkezdtem (újra) a játékot (régebben már végigtoltam, de akkor még nem volt semmi T5 után), és lassan most is T5-höz érek. Ott a ruf porschét nagyon szerettem, de most belefutottam valahol hogy azóta megbolondították a teljesítményét, és a korábbi max kb 1000 LE helyett valami 2400 környékére lehet tuningolni. LOL. Kérdésem hogy igaz-e, ha igen, akkor mennyire lett kezelhetetlenebb/kezesebb az autó?
-
Feri1977
senior tag
Nekem nem jön be a csr2. Mindenki isteníti én nem..túl sokat tölt először is köztes részeknél, meg valahogy nem olyan folytonos mint az előző...nem fog meg.
-
rgaby
tag
válasz
Heisenberg69 #1615 üzenetére
Magyar T.C., a CSR2 fórumon reklámozzák
-
Heisenberg69
senior tag
nincs valami magyar crew?
Most kezdtem el Tier 2-őt. -
cat1
csendes tag
Ha nehezen is, de csak ideért hivatalosan is a CSR 2.
-
cat1
csendes tag
Üdv, a data-t is töltsd le, csomagold ki, és a tartalmát tedd be a Belső tárhely/Android/obb mappába.
-
Möhe
addikt
Ki hogyan szerez pénzt futamokkal?
Az én stratégiám: offline! World tour, europa részen , Aston 77, döntő futam. 38k összejön perfekt váltással,így:
Rajt-2-3-4-5, vissza 1-be 110-ig,fel egyből 3-4-5, vissza 1-be 110-ig fel egyből 3-4-5.
Eddig ez fizet a legjobban, jó ütemben vannak a váltások az astonnak.
Nincs buhera, nincs csalás. Csak az a kumva babra meló........ -
Heisenberg69
senior tag
Elő lehet regelni a csr racing 2-re. Végre megjelenik lassan.
-
cat1
csendes tag
-
Möhe
addikt
másnál sincs ajándék 2 kocka benzinért video szar szerver miatt? az utóbbi napokban rendszeresen bedobja az ajánlatot,de nincs video......
-
Heisenberg69
senior tag
Megint frissült a második rész, de semmi bugfix nincs benne csak új autók stb... Sose fog nálunk megjelenni...
-
rgaby
tag
Tudja vki hogyan lehet 7,2xx időt menni a Ford GT-vel?
-
B********
aktív tag
válasz
Heisenberg69 #1596 üzenetére
Én épp tegnap előtt álltam neki megint, simán végig lehet játszani, csak a vége fele sokat kell farmolni. Nekem ennek ellenére is egyik kedvencem.
-
Slier
tag
válasz
Heisenberg69 #1596 üzenetére
Kb 1,5-2 havonta frissítik a játékot szóval még dolgoznak rajta.
-
Heisenberg69
senior tag
Valaki játszik a csr classics-al? Most kezdtem el, eddig tetszik csak azt nem tudom hogy végig lehet e vinni iap nélkül.
Ám a csr2 sose fog megjelenni. Lassan 1 éve van már a play áruházba... -
rgaby
tag
Tudja vki hogyan lehet 2 eszközön is játszani? Feltelepítettem egy másik telóra is de nem ajánlja fel, csak azt hogy kezdjem újra.
-
salgocomp
senior tag
Iphone-ra valahogy le tudom tölteni a 2. részét ? Magyar store-ba nincs.
-
rgaby
tag
Asterionhoz tud vki jó váltástechnikát full crew-al?
-
Möhe
addikt
Az hogy a csába van,hogy tegnap estig volt kb 1.5 milla pénzem. Egész nap játszottam online is, erre reggel fogad egy 200k összeg!!!
Nem költöttem autóra/tuningra semmit. Pont a ferrarikat nézegettem WT olasz részére.
Mi tosz van/volt? -
bepken
veterán
nem tudom, hogy a többiek szemében mennyire etikus ilyet "ajánlani", azért inkább csak egy tipp
ha üres a tank, akkor tekerd előrébb a rendszeridőt 1 órával, majd lépj vissza a játékba (nem kell hozzá bezárni az alkalmazást) és voilà
(vigyázni kell, hogy tekerget az ember, legalábbis ha online versenyben van, illetve daily battle-ket nyomja, előbbinél például elveszíted a boostot, utóbbinál pedig vissza kell tekerni, hogy újra az aktuális napi battle-t lásd) -
bepken
veterán
szia,
szerintem az Agera R megvételével könnyedén végig nyomod a T5-öt is. nekem is azt ajánlották itt, és abszolút kedvenc lett (persze...csak amíg nem lett egy Berlinettám....meg aztán LaFerrarim...
)
de később nagyon adta pl a BMW Z4 és a RUF CTR3 is (talán olcsóbbak) - szerintem ezekkel is simán le lehet nyomni a T5 bosst.
más: nem játszottam kb. 2 hete a játékkal és most amikor újra elindítottam, dobott egy free upgrade-t. jópofa
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Kb 2 hete játszom a játékkal. T4- en most nyomtam le a boss-t Nismo 400R-el. Nincs kimaxolva a kocsi de szar váltással is lazán megvolt. Online is vagyok top 13% ban 212k rp- vel.T5-ben mivel érdemes kezdeni?
Nem vettem semmit pénzért, csak ahogy nyertem aranyat azt el is nyomtam versenyek alatt, kb 17 van mostKöszi a helpet.
-
bepken
veterán
az miért van, hogy Top20%-ig kb normálisan kapom az RP-t, utána meg egyre kevesebbet? ugyanazzal a kocsival, PRO bónusz + 145% boostal is ilyen 8-900 RP-t kapok, még perfect start/shift mellett is...
mit csinálok rosszul? (jelenleg 9%-ban vagyok, de félek, nem lesz meg a 3% így...
)
-
bepken
veterán
ezt a Ferrari FXXK-t nem egyszerű megszerezni....azt hittem, hogy ha megvan a 4 fő boss, megcsinálom a world tour cuccot és meg is lesz...de még ott is győzzek le 4 pro kocsit....hát ezzel még elleszek egy darabig
-
keneseig
tag
Sziasztok!
T3-as szinten jártam volt ott is már 2 autóm.Erre mostani belépéskor az egész újrakezdődött T1-el és elveszett mindenem. Leaderboardban meg ott a legjobb időm is pedig.Sima log out/login nem segített semmit.Facebook-ost még nem tudtam kipróbáli melóhelyen.
-
rgaby
tag
Kemény volt ez a Ferraris idény. 700e az 1%. Nagyon durva. Jó ez az Aston is
-
DonToni
aktív tag
Végtelenül egyszerű egyébként a dolog...
7000 rpm után kell egy picivel indulni (kb. 7100) egyből 5. -be pakolva. Vársz amíg már nem villog a kipörgést jelző, nitro és szépen perfectet váltasz még 2x. Ennyi.
Előfordulhat, hogy nem találod el a megfelelő fordulatot... ha 7000 előtt indulsz nincs para, csak rosszabb időt fogsz futni (kb. 7.080) ha viszont nagyon későn engeded fel a gázt (kb. 7500 rpm) akkor vissza fog esni a fordulat és ott fog "táncolni" valahol 6000 rpm környékén, akkor még rosszabb (kb. 7.100) időt fogsz futni!
Illetve előfordulhat még olyan is, hogy eltalálod a megfelelő startot, de beleforog lassan a 7400 rpm körülibe, akkor egy picit vissza esik a fordulat (kb. 6900 rpm) de utána már betapad és jöhet a nitro... még ekkor is 7.050 körüli időket lehet menni.Röviden ennyi...
Sok sikert!
(ha kell még valami info, kérdezzetek bátran!) -
Lotto73
csendes tag
válasz
DonToni #1571 üzenetére
Hello
Milyen idoket tudsz menni a LaFerrarival es az FXXK-val?
Nekem van itt egy furcsasag: LaFerrari 7.390 FXXK 7.290
Viszont online pro tunerrel Laferrari siman bemegy 7.1 ala (7.070) FXXK-val 7.115 ala nem nagyon tudok menni,
Neked is igy van, vagy valamit nem jol csinalok? -
bepken
veterán
ööhm most bepakoltam egy 2-es szintű motort, azóta 3-4 közötti váltás nem túl frankó...konkrétan egyszerre kellene kettőt váltani, ami nem nagyon megy. tehát ilyenkor mi van?
-
rgaby
tag
CSR2 nem megy egy HTC Desire 626-on. Mikyen vas kell neki?
-
bepken
veterán
válasz
DonToni #1557 üzenetére
az Agera R olyan szinten tetszett már a játék eleje óta, hogy végül csak rászántam azt az 1.6 millát
sokan dicsérték különböző fórumokon, mondjuk több negatív véleményt is olvastam. viszont egész délután nyomtam, hogy összejöjjön a pénz, és már nagyon viszketett a tenyerem, úgyhogy végül csak megvettem
néhány perc múlva tesztelhetem is
-
DonToni
aktív tag
Szia!
Nem "kell" megvenni az összeset, de ha multizni akarsz, akkor plusz %-ot fog adni minden egyes verda...
T5-ben már nem nagyon emlékszem, hogy mik a lehetőségek... én anno (asszem) a Mustang Cobrajetet választottam és azzal viszonylag könnyen meg volt minden... (utána áttértem az Agera R-re, aztán jött a LaFerrari és most az FXXK....ennyi. )
(a fórumot már nem nagyon látogatják... ha írsz egy pü-t, akkor gyorsabban tudok válaszolni/segíteni
)
-
bepken
veterán
sziasztok!
néhány napja én is tolom ezt a játékot. elég szépen ráfüggtem, tehát jelenleg ott tartok, hogy választanom kellene egy T5 járgányt. elbizonytalanodtam viszont, ugyanis az ár legtöbbször nem passzol a kocsi teljesítményéhez. eddig csak a HP értéket néztem, meg hogy ne legyen nagyon alacsony a grip. viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez ilyen egyszerű, és nem mindegy, hogy most akár két olcsóbb járgányt is megveszek a pénzemből vagy még gyűjtök egy harmadikra.
szóval lényeg a lényeg, mit ajánlotok, ami tényleg megéri az árát? (bár azt sejtem most már, hogy végül úgyis meg kell venni az összeset)
köszi előre is,
szép napot! -
rgaby
tag
Mindenki letette a játékot?
-
rgaby
tag
Vki játszik vele Win 10 alatt? Nekem nem indul el laptopon
-
cat1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is sikerült a CSR2-t leszedni, kicsit döcögős, de kibírható
...egy G4 kellett hozzá, az Xperia Z nem viszi még, pedig arra is megpróbáltam.
Multiban csak az első 9 nyertig van kulcs, utána semmi, elmentem 50 nyertig és csend volt végig.
Nem csak a versenyért járó kp-t szerezheted meg, hanem te is tudsz pénzt feltenni a versenyre, ezt a részt még nem próbáltam, de 2 ember már akart így versenyezni velem.T2-ben a BMW a tuti, 570+ az Evo pontja. 2x kaptam az ezüst kulccsal Ford GT-t, és 1x a bronzból Camaro SS jött. T4-ben az Aston Martint edzem, mert ahhoz van pár +cucc.
A napi bónusz verseny kicsit szivatós, ez első 10 ment simán, aztán jött a Pagani, nagy nehezen megcsináltam(6-8 nekifutás) erre beadja a LaFerrarit ezzel is lesz pár vesztett kör
Persze ahogy haladsz előre egyre komolyabb díjak lesznek. A szintlépésnél is ez a tendencia, kulcs és arany felváltva a jutalom, a 40. szint 70 aranyat hozott. A gyors szintlépéshez multizni kell, 3x annyit ad egy versenyre, mint az RR-re.A multihoz még egy lényeges dolog: nem úgy indulsz, hogy tartod a fordulatot a zöld mezőben, visszaszámol nulláig és go, hanem a nitro piros gombja kék launch controll lesz és neked kell a megfelelő időben rányomni, hogy perfect rajt legyen, utána ismét nitro gomb lesz belőle. Pár vesztes kellett mire megszoktam, hogy nincs nulla visszaszámoláskor.
Vannak kisebb kupák is még, amelyeken csak bizonyos dolgok teljesítése után indulhatsz, eddig egy volt meg, oda Mini kellett turbo tuning nélkül. Ezek a kupák meghatározott ideig elérhetőek, aztán jön majd másik.
Nekem tetszik.
Az előzőt már töröltem, mert nem volt kihívás benne, volt 300 millióm meg 1100 aranyam, nem volt hova tovább már.
-
Slier
tag
válasz
B******** #1547 üzenetére
Ja bocsi azt elfelejtettem mondani, hogy autó vásárláskor lehet felnit választani meg színt.
Sajnos rengeteg az olyan autó amit csak aranyért vagy arany kulcsért lehet megszerezni.
Bronz, ezüst, és arany kulcsot meg úgy lehet szerezni ha multiban zsinórban nyered a versenyeket. -
Slier
tag
válasz
B******** #1545 üzenetére
A képeket egy iPhone 5S-el csináltam, mivel nem full HD kijelzője van a készüléknek ezért lehet pár embernek a felbontás lehet nem olyan lesz mint nálam Retina kijelzőn.
A tuning kb ugyan úgy működik mint az első részben. Nehány alkatrészt egyből rápakolhatunk a verdánkra, de az ütősebb, fejlettebb cuccokért várni kell laza 30-45 percet.
Egyes alkatrészeket tudunk fejleszteni az úgynevezett "fusion partsokkal" ezzel többet ki tudunk hozni az adott alkatrészből. Figyelem! Fusion Partsokat nehéz szerezni a verdánkhoz mert ugyanis van napi ingyenes ajándékcsomag, de random dobálja a játék az összes autóhoz.
A tuningolás szerencsére nem csak ennyiből áll. A tune opció alatt ha elértünk egy bizonyos fejlettségi szintet még precízebben állíthatunk pár dolgot így jobban kihasználhatjuk autónk képességeit.
Pl: keréknyomás, váltó kalibrálása stb...A teljesítmény tuningolás itt kb ki is merült.
Az optikai tuningról sajnos sokat nem tudok mondani. Járgányunkat festhetjük, matricázhatjuk, üléshuzatot cserélhetünk rajta (nem tudom minek...), rendszámtáblánkat módosíthatjuk illetve a fékekre tehetünk még egy kis színt és ennyi. Remélem a későbbiekben azért jön majd egyéb tuningolási lehetőség de egyelőre be kell érnünk ennyivel.Bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan, ha tudok válaszolok.
-
-
Slier
tag
Leírást tudok posztolni ha gondoljátok
-
rgaby
tag
Hát én nem tudom. A Naturalmotion oldalán sem látom a CSR2-t. S4 minin sztetek menne?
-
-
Slier
tag
Valaki CSR 2-ben tud szabad bandát? Szívesen csatlakoznék. Silye a játékbeli nevem.
-
rgaby
tag
Hát ez a Shelby-s elég nehéz. Már a harmadik streakben 7.5-ös időt mennek. Nekem csak full crewal sikerült ilyen időt menni.
-
Feltelepítettem újra a játékot kíváncsiságból, hogy az új frissítéssel megoldották-e az achievement gondjaimat (amire lehetséges javaslatot is írtam a velük intézett e-mailben), de sajnos csalódnom kellett.
Persze ha már telepítettem, kipróbáltam ezt az újított multi rendszert és valszeg pörgősebben lehet nyomatni a versenyeket egymás után, le is nyomattam a 15 egységnyi benzinemet, majd Bank-oltam.
Végül újra próbálgattam nyomogatni ezt azt a játékban, hátha végül beindul egy trigger a hiányzó achi-khoz, de legvalószínűbb, hogy nem csináltak ezek ez ügyben semmi javítást sem.Kb 10 percre volt fent a játék.
-
DonToni
aktív tag
Nos az új event (Open Doors) 3x RP boostot ad alapból, illetve van egy "mini verseny" is benne, ami 60 futamból áll és különböző nyereményeket ad... pl. 10 nyerés után kapsz +100% RP boostos 15 percig! Utána 30 nyerés után kapsz 5db aranyat... és ha mind a 60-at végig nyerted, akkor 2db Free Upgrade a jutalom!
Persze után is lehet folytatni, de elég nehéz innentől a dolog.....!(itt jegyezném meg, hogy az utolsó ~12 futamot csak úgy van esélyed megcsinálni, hogy (az FXX-K -val) 7.1 -es idő elejét vagy leginkább 7.0-ás, de ha biztos akarsz menni, akkor 6-os időt kell menni !!!! Ha az elejét elváltod, akkor már esélytelen vagy vissza hozni. Az utolsó pár versenyben, már csak és kizárólag FXX-K -ket fog ellened betenni, amik 7.1 -es idő elejét fognak menni, volt már amelyik 7.0-t is ment...!)
Tehát itt van a legnagyobb kihívás eddig a multi játékban és itt is lehet a legtöbbet nyerni vele.
A kártyás kiforgatós rendszer ugyan az maradt... 6 streak után 3 kártyát kapsz.
A "trükk" ebben az eventben még annyi, hogy csak korlátozott ideig érhető el! (jelenleg még kb. 41 órát él)Hajrá!
-
DonToni
aktív tag
Na ez az új frissítés hozott pár jó dolgot...
Igen, új lett a menü a multiban, bár ez a "negatív téma" nekem annyira nem jön be... Viszont más lett a "beléptető rendszer" ! most már nem kell fizetni hogy részt vehessünk az egyes eventeken (nincs belépő díj) viszont ennyivel kevesebbet is lehet nyerni! Nem számoltam utána, de kb. ugyan ott vagyunk...
Vége valahára nem kell lapozgatni az ellenfelek oldalon, sikerült egy 2x3 -as bontásba, egy oldalra tenni!
Illetve ami még tetszett, hogy oldalt egy kis sávban feltüntetni, hogy hol tart jelenleg az 1-2% határa (mennyi RP-n áll)
Ja, van/lesz még egy másik event, ahol is 3x RP boost van feltüntetve, de erről csak ~4 óra múlva tudok nyilatkozni, mivel akkor lesz elérhető....Asszem ennyi...
Ha valaki, valamit még észrevett ne féljen megosztani!U.i.: Szívemnek kedves Nissan GT-R R34 vééégre valahára bekerült a játékba (nem is tudom eddig miért nem volt benne
) Bár csak T4 -es és 90 aranyba kerül, én egyből megvettem!
Továbbá megvehető (forintért) egy Aston Martin Vantage GT3 és multiban majd (vélhetőleg) egy Ferrari 488 GTB lesz a következő nyeremény. -
B********
aktív tag
Az a titkom, hogy igazából egyre sem fektetek túl nagy energiát
Ha épp jelez hogy feltöltődött a benya, akkor lejátszom azt a 10-15 percet, aztán kész. De van hogy naponta egyszer indítom csak el. Ezért aztán az ilyen tournamentes témában, meg csr-nél online nincs is semmi esélyem komolyabb eredményt elérni, meg a játékban is lassan haladok, de ettől függetlenül szívesen elnyomkodom ezeket abban a pár percben. CSR-t pl a Ferrari F40 előtt hagytam abba, vártam hogy megvehessem, aztán valahogy leakadtam róla a nagy várakozásban, azóta meg már le is töröltem
-
válasz
B******** #1523 üzenetére
Arra még kíváncsiságból én is visszatelepítem majd a napokban, bár legfőképp inkább csak azért, hogy megnézzem javították-e a nemrég ismét bepanaszolt achievement gondjaimat.
Bár nem vagyok túl optimista...Aztán törlöm is újra, esélyét sem akarom megadni, hogy viaszaessek a játékba.
-
rgaby
tag
Jó lett ez az új menü.
-
válasz
Feri1977 #1520 üzenetére
CSR Racing esetébe különösen jó ez az akksi idő, tekintve, hogy 60 fps-sel megy a játék és egyébként sem volt híres korábban sem az akksi kímélésről (el ne kezdd itt is ezt az akksi témát
).
CSR 2 meg idővel szélesebb körben is kompatibilisebb lesz a telefonokkal, időközönként rá kell csekkolni és egyszercsak letölthető lesz az.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne, nektek is nagyon zabálja az aksit a játék? 3 óra alatt full 100 százalékról lemerült nullára a telefonom tőle, más játéknál nem tapasztaltam ilyet, 3 óra alatt..pedig elég jó aksi van a telefonomban.
A másik, hogy van már csr racing2, miért nem lehet letölteni a play áruházból, konkrétan nincs ott!
-
cat1
csendes tag
Üdv, próbáltam G4-re, de azt írta, hogy az országodban még nem elérhető.
-
DonToni
aktív tag
válasz
B******** #1516 üzenetére
Na ehhez csak annyit, hogy én a Play áruházban nem is találom, ha rákeresek... de senki más!
Ennek ellenére a fenti linken, meg már azt írják hogy mennyire hű meg ha...(Ja, ez is jópofa: "Running at full 2K resolution"... remélem nem 2k-s teló kell hozzá, mert akkor egy elég szűk réteg fog csak játszani vele...
)
-
rgaby
tag
Most komolyan. Spania 135 arany?
-
DonToni
aktív tag
Gyanús ez nekem, hogy senkinek sem megy.... (öcsém Xperia M2 -jén sem megy)
De amúgy emulátoron sem megy...! -
rgaby
tag
Galaxy S4 minin se megy 😭
-
Yayoh
aktív tag
-
rgaby
tag
A Mustang nagyon jól néz ki 😃
-
rgaby
tag
Mindenki abbahagyta? 😆
-
kferenc22
tag
-
válasz
kferenc22 #1500 üzenetére
Nana!
Olvassál bele előtte a játék topikjába is azt tanácsolom, mielőtt nagyon belelendülnél!
Jelenleg épp nagyban megy a játék pocskondírozása és konkrétan majdnem ott tartunk, hogy egyszerre fogjuk a játékot letörölni a telefonjainkról a fórumtársakkal.De ha nem akarsz olvasni, akkor röviden:
Szépen, magával ragadóan induló játékot követ napok, hetek múlva jelentkező iszonyatos vontatottság és kötelező vér unalmas és továbbhaladáshoz kötelező farmolgatás az unalomig nyúzott, fél perces és nulla kihívásos versenyeken, két kezen megszámolható mennyiségű pályaszakaszokon.Itt is a divatos üzemanyagrendszer, amiből az alap 10 egység pillanatok alatt elfogy a későbbi 2-3 egységnyit igénylő versenyeken és mivel szerencsejáték megoldással sorsolja ki a játék, hogy azt kapod-e végül, amiért célzottan újrajátszod az akár hanyadjára nyúzott versenyt, előfordulhat, hogy 10 egységnyi benzin elhasználása alatt semmi olyat sem kapsz, amit konkrétan szerettél volna és marad magadnak a frusztráció, hogy megint sikeresen elherdáltál pár percet feleslegesen az életedből.
Ne akard a játékot és még most töröld le, ha hallgatsz rám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest