- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
Végtelenül egyszerű egyébként a dolog...
7000 rpm után kell egy picivel indulni (kb. 7100) egyből 5. -be pakolva. Vársz amíg már nem villog a kipörgést jelző, nitro és szépen perfectet váltasz még 2x. Ennyi.
Előfordulhat, hogy nem találod el a megfelelő fordulatot... ha 7000 előtt indulsz nincs para, csak rosszabb időt fogsz futni (kb. 7.080) ha viszont nagyon későn engeded fel a gázt (kb. 7500 rpm) akkor vissza fog esni a fordulat és ott fog "táncolni" valahol 6000 rpm környékén, akkor még rosszabb (kb. 7.100) időt fogsz futni!
Illetve előfordulhat még olyan is, hogy eltalálod a megfelelő startot, de beleforog lassan a 7400 rpm körülibe, akkor egy picit vissza esik a fordulat (kb. 6900 rpm) de utána már betapad és jöhet a nitro... még ekkor is 7.050 körüli időket lehet menni.Röviden ennyi...
Sok sikert!
(ha kell még valami info, kérdezzetek bátran!) -
M5Norbi
őstag
Mindig tanulok valamit,köszi
egyébként jól néz ki
De ez a Donkervoort......pfff
Na mindegy egy 160k-ig most feltoltam aztán majd uncsi óráimban még valamennyit és kész. 10% alá és annyi.
Bár ha esetleg kapunk még plusz versenyeket még kellhet.
A C-X75 sem érdekelt aztán vehettem meg.
Mondjuk elgondolkodtató volt hogy versenyezni kelett volna érte egy csomót aztán meg lehetett venni 2,4 millióért kb -
DonToni
aktív tag
Na, ennek örülök! Annak meg pláne, hogy már vissza is állították!
(legutóbb a Classicnál vagy 2-3 nap ment el)
Az idő viszont telik és azt már nem lehet behozni... mindegy, legalább nem kell a 0-ról kezdeni!(viszont a lehetőség hogy elnyerjem Viggo Ageráját az eltűnt... szint vesztés előtt még ott volt az is...
)
-
Fehdavee
tag
Én nekem nincs semmi baja
A multi nekem régen csinált olyat ha beléptem a gamebe akkor egy idő után tudtam csak multizni mert kiírta hogy offline miközben fent volt neten a teló, de akkor is be tudtam lépni csak várni kellett egy kicsit vagy rokonnekteltem ha mégsem akarta az igazságot.
-
Hali!
Tear-ek alatt a csillag gyűjtős garázs versenyeket érted vagy csak kompletten a "történetszál" végigjátszását?
A történetszálat már biztosan többen végigvitték (velem együtt).Garázs megteléstől nem kell tartanod, ahhoz NAGYON sok autó kell, ha egyáltalán meg tud telni a garázs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest