- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
válasz
Fehdavee #1468 üzenetére
Természetesen ott is el lehet nyerni Nitro (boss) verdáját, bár csak színben fog eltérni a mostanitól...
Ha fullra feltuningoltad, akkor 725 lesz a szintje és igen, ezzel a "szokásos" váltás technikával kell elnyerni tőle... annyi különbséggel, hogy nem lehet segédet használni! (csak próbálj perfecteket váltani és lazán meg lesz!)
Annyi még, hogy 4-be váltás után még "sokáig" kipörög a kerék, ezért 4. után egy picit vársz (kb. 1-1,5 mp) utána 5+nitro, 6, 7 és meg is van -
válasz
Fehdavee #1276 üzenetére
Ezen erősen meglepődtem én is, mikor ma kipróbáltam a Veneno-t, durván nem erre számítottam.
Gyakorlatilag Pro tuner-rel nem tudok 7,4 alá menni (youtube-os váltástechnikával próbálkoztam, ahol 7,38-at ment az illető).Lambo-éknál lehet nem igazán örülhetnek most (mondjuk nemtom mennyire érdekelhetik őket)... Így megalázni egy ilyen autót, hogy ilyen használhatatlanra csinálják a játékbeli változatát, csúcs...
Legutóbb ott léptem ki, mikor 3 tized másorpeccel veszítettem, akkor mondtam, hogy "oké, erről ennyit".Ez a hétvégém CSR multi mentes lesz a továbbiakban, remélem következő hétvégén értelmes autóra fog vonatkozni az RP boost.
-
válasz
Fehdavee #1262 üzenetére
Hi!
Te neked bizony a support-tal kéne felvenned a kapcsolatot most ebben az esetben, (előtte a support oldalon lévő FAQ részt átolvasni, hátha van benne válasz erre a kérdésedre).
--------------------------------------
@DonToni: Ezt a multi menü belassulást frissítés óta én is tapasztalom, tehát akkor globális gond lesz (miért nem lepődök meg...) ez is és nem a telóm szarakodott éppen...
Valami olyan ez, mintha a fejlesztők együttműködnének a telefonfejlesztőkkel, hogy buzdítsák a népet a folyamatos jobb, gyorsabb telefonok vásárlására.
Ha ez valóban így van, akkor ez elég gusztustalan egy dolog.Garázs az valóban más, de én annyit veszek észre hirtelen, hogy nem olyan sötét, mint eddig (erre tényleg ráfért a módosítás), meg mintha a kamera is közelebb lenne az autóhoz a garázsban.
Az új kezdőképernyővel meg érdekes, hogy tetszik neked.
Engem instant elkapott a hányinger attól a full homár fejű selyemfiú fazontól a kezdőképernyőn és akkor most jó darabig ezt a fejet kell néznem játékindításkor (és ettől fogjuk elnyerni majd valszeg a mindent alázó Ferrari-t, pfejjj).Munkahelyen indítottam el frissítés óta a játékot először és mikor megláttam azt a fejet a kezdőképernyőn, bökdöstem is mellettem ülő kollégámat, hogy "hej, nem is tudtam, hogy belekerültél a játékba".
Persze csak hülyülésből (ő nem köcsög), de gyorsan leesett neki a dolog. -
DonToni
aktív tag
válasz
Fehdavee #1232 üzenetére
Akkor a "PP" valami "power point" rövidítés lehet...?!
A Venenonál jobb Lambo, tudomásom szerint nincs! (hacsak nem valami über brutál Aventador SV-t nem lehet majd ennél is jobban megtuningolni... esetleg egy Elemento )
Van egy olyan érzésem, hogy a Wt-ban lesz még egy Koenigsegg is vagy valami ilyesmi... Ferrari FXX, Zonda Revolucion, SSC Ultimate Aero, Marcedes CLK GTR, Porsche 917, az új Ford GT, stb... lenne még ötletem...
-
válasz
Fehdavee #1225 üzenetére
Nocsak, az alap kiadású Lambo sem lett meg? Ez nem is rád vall, bár valahol el kell kezdődnie a játék alább hagyásának.
Nekem 57x ezer RP-vel lett meg a Pro kiadás (elég dögös festést sikerült hozzácsapniuk) és 1600. lettem így a világranglistán.Nem bánnám, ha lezavarnánk gyorsan az International-t, aztán hirtelen meglepnének minket egy CSR 2-vel.
-
válasz
Fehdavee #1156 üzenetére
Azért mindketten értünk már el elég szép dolgokat a játékban, nem is tudom összesen hány napnyi játékidőnk van benne.
Ennyire könnyen azért nem dobna el az ember ennyi évnyi "munkát" (tudom persze, hogy akármikor lehetne folytatni a játékállást a jövőben).Persze lehet ezzel a gondolattal csak én vagyok így.
-
válasz
Fehdavee #1154 üzenetére
Nekem 44x ezer környékén, ami marad is így hétvégére, ugyania ez a Ferrari-s hétvége nem nagyon hoz lázba most, bár néhány kör erejére lehet megint megyek valamennyit a Berlinettával, felidézve kicsit azokat az időket, mikor iszonyú sokat mentem vele, mert ugye LaFerrari érkezése előtt az volt az akkori joker autó multiban.
Csr2 akkor érdekelne leginkább, ha azzal egy időben felküldenék ezt a játékot a padlásra és nem érkezne hozzá több tartalom, de ez gondolom úgy sem így lesz, szóval én két időrabló, ráadásul ugyanolyan kategóriájú játékba már nagyon nem szívesen kezdenék bele.
-
DonToni
aktív tag
válasz
Fehdavee #1135 üzenetére
Racing: lvl. 177, Classic: lvl.148 Egy ideje már én is várom...
Szerintem ez az "fps" nézet, csak a garázsban lesz (sajnos). Bár ha megcsinálják, akkor annak elég sokan fognak örülni...
Nekem meg lassan telefont kell váltani, mert az Xperia SL már kezd kevésnek bizonyulni... -
DonToni
aktív tag
válasz
Fehdavee #1126 üzenetére
Azt jelenti, hogy a megjelölt autó, a mellette feltüntetett + xxx% bónuszt adja még.
Tehát ha alapból van 100% RP Boostod, és az Audi R8 CSR ULTRA mellé is oda van írva, hogy +100% (és azzal versenyzel) akkor összesen 200% -ot fog számolni minden futam után. (jellemzően 300 RP-t fogsz kapni)
-
válasz
Fehdavee #1003 üzenetére
Ahogy emlékszem C7-nél is ugyanúgy tudtam kompenzálni egy elnézett rajtot, mint LaFerrari-nál.
A szokásosnál egyel kevesebbet váltok fel és csak pár pillanat múlva váltok újra.Na de ez már nemsokára lényegtelen lesz, mert nemsoká vége ennek a C7-es bónusznak, utána szinte egyből jön az általános szezonvégi RP Boost, ami ugyanilyen Boost ugye csak akármilyen autóval.
Többiekhez is: Aki nagyon jó angolos, megfogalmazhatja a fenti ötletet és akkor igyekszünk többen beküldeni.
Ez mindenki érdekét szolgálná szerintem, ha lenne ilyesmi a játékban.
Persze lehet ugyanilyen jegyzetelést játékon kívül is, mondjuk egy Excel táblában vezetni, de ki foglalkozna olyannal?
Játékon belül kézreállóbb és menőbb lenne. -
válasz
Fehdavee #1000 üzenetére
Nem is vettem támadásnak semmit sem.
C7 egyébként igenis jó multira (nem is kell mellé aranyért segéd sem, csak pro tuner)!
Le kell venni stage 4-re vagy a motort vagy turbót és akkor ha jó fordulatról indulsz, simán lehet vele nyerni minden versenyt.
Tudom, hogy neked a fő gondod az a startolással van. Kezdetben nekem is gondom volt vele és már sajnos nem is emlékszem, de megtaláltam azt a fordulatot, amivel minden versenyt meg tudtam gond nélkül nyerni.Durva jó lenne, ha játékon belül lehetne írni minden egyes autóhoz külön pár soros jegyzeteket. Beleírnám autónként, hogy mi a legjobban bevált technika.
Azt kellene, hogy angolul itt a topikból beküldeni többen ugyanezt az ötletet a support-nak, hátha végül megvalósítanák.Amúgy Grat az 1000. hozzászóláshoz!
Valószínűleg nem is nézted amúgy. -
válasz
Fehdavee #995 üzenetére
Hali!
LaFerrari-val játszottam és azzal menve nálam 5 percbe belefér 8 verseny, ha közben nem kell órát tekernem, de sokszor szűkösen még úgy is.
Persze ha 5 perc alatt két streak végi animáció, kártyahúzás, stb jön össze, olyankor mindenképpen 7 verseny lehetőség a maximum.
Most nem fogok én is utánaszámolgatni, van egyéb dolgon is, meg az is lehet rosszul emlékszem és nem pontosan 350k-ról kezdtem, de 400k alatt volt az biztos.
Az egésszel azt akartam csak szemléltetni, hogy durván felküldhette magát azokon a napokon a ranglistán bárki, akinek volt ideje akkor játszani.Más: Nem pár hete volt szintén Corvette C7-es RP Boost? Fő a változatosság.
BMW-s RP Boost-okat adhatnának, olyanra nem is emlékszem még pl, hogy lett volna bármikor is. -
Amur
addikt
válasz
Fehdavee #980 üzenetére
Nekem sem sikerült jobb időt menni a 622-es és 4.váltásig technikával, viszont azt figyeltem meg hogy tényleg igaz : a gold ligában az extreme ellenfeleket is le tudtam nyomni így!
Méghozzá most volt egy olyan streak-em ahol a goldban 3 db extreme ellenfelet is beadott(már a második után is úgy voltam vele hogy többet biztos nem ad..)
Az egyiket úgy hogy 8,72-es időt mentem(ami minden csak nem jó) még a perfect start sem sikerült.
Ezzel azt akarom mondani hogy lehet rosszabb időket fut így mint a 620-as full tuning melett 3masig váltva iduláskor, de a játék verhetőbb ellenfeleket ad be.
Sokadik streak-et toltam végig(bronze-silver-gold), és sokszor már a második után olyan szivatós ellenfeleket ad be goldba hogy egy idő után csak silverig nyomom, mert úgy is kikapok, de most nem!
Sorra lehet így tolni a goldokat is. (most pl. kaptam 25+15 goldot a végén meg egy képet a Ford GT40ből-már a 6.szelet)
Nekem még a Roadrunnerre lett megvéve a 300 goldos festés, és 20ezer jön vele.
ha kezd fogyni a pénz futok vele 5-6 versenyt carrierben, és megint van miből pro tunert venni.
A bronze-ot végignyomom segéd nélkül, esetleg ha már 3.-4. streak akkor oda is berakom, de nekem sem gond megkeresni az árát! -
Amur
addikt
válasz
Fehdavee #972 üzenetére
Én is így váltok egy ideje. Tesztelgettem hogy bírja-e a felváltást háromig, bírta.
Ott kivárok amíg el kezd nőni a fordulat és akkor lövöm el a nitrót,és váltok rögtön 4-be.
Így a 8,69-8,74 közötti idő garantált.Lassan felhúzom az Alfa Romeo Stradale-t amit az ucsó évadban nyertem.
Próbálgatom már(egy upgrade hiányzik csak). Pörgös hatsebességes járgány.
Érdemes lesz foglalkozni vele!első 500-ban vagyok 172ezer RP-vel. (classic, mielőtt felsziszen aki nem figyeli hogy azt tolom mostanában
)
-
válasz
Fehdavee #958 üzenetére
S7-tel 4 tizeddel jobbat mentél, azért ez már kellően hihetetlenül hangzik (mikor krokival ugyanolyan időt mentünk és ő is keni a játékot, úgy vettem ki az eddigiekből).
Lassan fogalmazok egy levelet ezeknek, hogy különböző telefonoknál másképpen viselkedik a játék, mert nagyon úgy néz ki.Nekem LG G2-m van és tükörsimán fut 60 fps-sel. Lehet ez a baja valahol, hogy tükörsimán fut, mittomén valami bug a motorháztető alatt.
---------------------------------------------------
@Yayoh: Mikor fordult elő ez nálad? A mai napon csak vagy már régebben is?
Én pl még csak ma találkoztam ezzel. -
válasz
Fehdavee #943 üzenetére
Hali!
Én a Drag Pak-al úgy csináltam, hogy perfect start után 4-be pakoltam, viszont 3-4 között lőttem el a nitrót, mert úgy véletlenül sem esett le a fordulat. Lehet mechanik segéddel elég lett volna 4-be váltás után nitrózni, nem kockáztattam meg (pedig utólag belegondolva lett volna rá lehetőségem, mert 5 mechanic van 4 boss versenyre).
Na mindegy, rohadjon meg a játék továbbra is. Vagy engem nem szeret vagy a telefonomat.
-
válasz
Fehdavee #932 üzenetére
Neked a Challenger Drag Pak hogyan bírja perfect start után 4-be a váltást? Harmadikba még oké, de utána köv. váltásnál beesik a fordulat (picit várok 3. után úgy viszont ok).
Vagy esetleg ezt úgy írod, hogy Mechanic segéddel engedi és anélkül meg nem?Más: Megfogadtam, hogyha Payback-en mégegyszer a Huayra-s Luca áll ki ellenem, akkor mindenféle előkészület nélkül csak lenyomom a versenyt, mert nemhogy a kocsinyerős versenyen, de az azt megelőző versenyen is szarrá ver.
Ez a videó lett volna most legutóbb az alapom és úgy ott hagyott, hogy csak pislogtam... -
Amur
addikt
válasz
Fehdavee #917 üzenetére
Classicról beszélek
Durva lesz ez a dodge charger R/T hemi!
Még csak a nitro, gumi, váltó van fullra tuningolva, a többi ilyen 2-3mas szinten, és máris 621-es.
A Roadrunner fullra tuningolva 620-as.
Csodálkoztam is Multiban hogy néha beadott 622 és 624eseket is, azt hittem 620 a max.. -
Amur
addikt
válasz
Fehdavee #915 üzenetére
Nem tudom én 197ezerrel vagyok 2199.
Dodge Hemi-t kell tuningolni, utánaolvasgattam fórumokon. Mindenhol a legjobb T5-ösnek tartják Classicban.
Azt írják segéd nélkül tudja a 8,7-et!
Megyek is pénzt farmolni és felhúzom gyorsan!Más: beadta -75%ra a Ferrari 330-ast.(goldosok közzül a legdrágább és legjobb T5ös kocsi).
Mondom OK rászánom az 1100ft-ot a gold packra ami 550-et ad( 130 goldom volt és 650 volt az akciós ár).
Elindul a tranzakció, és lefagy a játék..mondom hátha csak belassult vártam, aztán fél óra múlva kilöttem.
A játék újraindítása után persze nem emlékezett semmire, nem vette meg sem az aranyat, sem a kocsit.
Írtam a supportnak. Azt írták ismerik a problémát, kövi patch-ben javítják.
Mondom ok akkor valahogy oldják meg hogy újra -75%-on megkapjak a kocsit.
Erre az volt a válasz hogy ezt nem tudják megoldani legyek türelemmel, beadja azt még..
Vicces mert akkor meg nem biztos hogy rászánom majd! Gondolom nem olyan nagy pénz az én ezresem hogy mókoljanak pár kóddal és csak nekem beállítsák -75%-ra az árat..
Viszont a support 15percen belül reagált, csak éppen megoldani nem tudták..
1 jó és 1 rossz pont.Egyik szemem sír,másik meg üveg.. -
Amur
addikt
válasz
Fehdavee #911 üzenetére
8.7 csak segéddel.(pro tuner)
segéd nélkül 8.85-9,00 között.
kettő, 3 után nitro, én is így tolom. Rá kell érezni a ritmusára. Nagyon rövid idők vannak a váltások között.
Ha az indulás és a két ucsó voltás is perfect akkor nem lehetsz 9,00 felett!Most nézem, félreérthető volt az elöző hsz, nem úgy értettem hogy segéd nélkül 8.7-es időknél nem sikerül jobb, hanem hogy a classicban általában!
-
Amur
addikt
válasz
Fehdavee #902 üzenetére
Szia!
Akkor classichoz még pár dolog:
Nekem T5ből a plymouth Roadrunner van. Szinte verhetetlen.Egyetlen kocsi szorít meg nagyon az pedig a Dodge Charger R/T Hemi, úgyhogy nemsokára feltuningolok egy olyat is.
A Roadrunnerhez: segéddel 1nél engeded fel a gázt, rögtön válthatsz 3ba,perfect 4-be.
Segéd nélkül 2ig váltasz.
Itt 8,7 alatti időt ritkán sikerült mennem, de ezek oldtimer kocsik.
Multiban nincs végtelen streak. Bronze után beadja két kártyáért a silvert,ha végigtolod 2 kártyáért a goldot, ott viszont mindenképpen vége van, kapsz három brutálisan jó kártyát(van persze hogy nulla, de folyamat dobálta nekem hétvégén a +100%RP-ket 20percre)
Gold után mindenképpen újra kell kezdened a streak-et bronze-tól(hacsak nem vásárolsz aranyért silver vagy gold streak lehetőséget. Ezt a gold megnyerése után kinálja fel).
Multiban ha meglátod a mistery racert azt mindenképpen nyomd le mert kapsz egy ingyen kártyát rögtön!
(nem szokott nehezet beadni ellenfélnek ilyenkor)
Időtekerés nekem müködik rendesen.(ha csak annyi volt a gondod hogy streak nem folytatható azt leírtam miért, de a benzint adnia kell ha tekered) -
uisz
csendes tag
-
válasz
Fehdavee #894 üzenetére
Engem most döbbent rá a játék, hogy miközben minden Ford megvan, ami jelenleg elérhető a játékban, Pro verziósból viszont a legerősebb csak egy T2-es Mustang a garázsomban, szóval nekem max azzal éri meg a játék, jutalmazást nézve.
Na mingyá megyek vele pár kört, hogyan érvényesülök vele.
-
válasz
Fehdavee #886 üzenetére
Én is azt várom, hogy többen írják majd, hogy max Mechanic segéd alkalmazásával le tudják-e verni.
Ha sikerül, akkor nekifekszek én is és akkor egyszerre egy 5 versenyes Mechanic segítségével meglesz a Viper is.
Copo-ra meg lehet végül beruházok majd egy iap nitróra, had legyen meg a szemét játéknak az öröme, úgy se költök nagyon másra.Valahogy már biztosra akarok inkább menni, mert legutóbb nagyon beszopatott a játék, hogy Mechanic segéddel 2 boss autó közül egyik se lett meg, túlzottan bíztam magamban.
-
-
-
válasz
Fehdavee #738 üzenetére
Arany kártyákhoz azért szerencse kell ugye. Nekem egyszer volt már olyanom, hogy 3 kártyahúzásból mind aranyat adott.
Én is fogok majd költeni aranyért benzinre, csak előbb megveszem az utolsó aranyért vehető autót, de ehhez kb 7x arany mennyiség még kelleni fog.Köcsög a játék amúgy e téren is, mert alkalmanként beadja az alapból 125 aranyért vehető autót akciós áron.
De köcsögségből mindig csak annyira csökkenti le ilyenkori alkalmakkor az árat, hogy még úgy sincs rá aranyam és minél több aranyam lesz, legközelebb megint annyival fogja olcsóbban adni, hogy úgy se tudjam megvenni.
Szóval hiába ad a kocsira nekem -50%, aztán -25%, stb kedvezményeket, látom előre, hogy ezt nekem végül akkor is full áron kell majd megvennem. -
válasz
Fehdavee #293 üzenetére
Köszi egyébként, hogy közölted az Evora-s boss végső időeredményét!
Ez nagyon keménynek hangzik, ahhoz képest, hogy én 9,47x (szerintem te 9,272-t akartál írni amúgy) körüli időket tudok csak menni ezzel az autóval (ennél a kocsinál úgy látom nem lehet trükközni nagyon semmit sem technikában, csak igyekezni perfekt-re csinálni mindent), pedig eddig a versenyek végig csak "Challenging" nehézségűek voltak és boldogultam is gond nélkül.
Ehhez képest nem várnám, hogy a legvégső verseny ennyire durva legyen, de majd ha az Astron Martinnal is itt tartok közvetlen a boss előtt, megnézem, hogy 5 arany értékű Mechanic segéddel el tudom-e nyerni mindkettő boss autót.
Alig várom.
-
válasz
Fehdavee #293 üzenetére
Boss versenyek előtt be szoktam dobni 5 versenyre való Mechanic-ot aranyért.
Persze ezt akkor lövöm el, hogy kitartson 2 boss leverésére. Szóval most az Evora szálat elviszem a Boss-ig, aztán csak akkor fogok kiállni a Boss ellen, ha az utolsó, Astron Martin-os szálnál is pont ott fogok tartani, hogy utána mehessek oda is egyből a maradék versenyekre bő elég Mechanic-kel.650S váltását nem ismerem még, azzal még nem multiztam (gondolom a multi-ra vonatkozó váltása érdekelne)
LaFerrari-t meg szerintem semmi nem alázza jelenleg.Most pedig Mini-kbe be, mert nagyon durva RP bónuszokat adnak most hétvégére, ilyet még nem láttam.
-
válasz
Fehdavee #278 üzenetére
Hali!
Én pont ma este vettem meg, csak hogy meglegyen.
Most nézem viszont, hogy lehet csak a Valentin napi matricázás miatt adják valódi pénzért.
Kíváncsi vagyok 23-a után elérhetővé válik-e majd simán játékbeli pénzért is a Dealer-nél (természetesen az exluzív matricázás nélkül). -
válasz
Fehdavee #269 üzenetére
Hali!
S5S Raptor sajnos úgy néz ki igényel arany költéses segédet is. Tegnap én csak Pro Tuner segéddel, nem tudtam olyan eredményeket hozni, hogy ne alázzanak.
Sajnos ez az autó indulás utáni azonnali váltásból csak egyet bír, szóval 2-esből tudok csak indulni nem hátrányosan.
Igaz én minden autónsl csak a perfect start állapotokból indulok ki, miközben lehet, hogy valamilyen direkt elrontott indulásból összességében jobb időt lehetne kihozni, de ennyire nincs kedvem vele kísérletezgetni.
Facebook hozzászólásokat kell nézni, akit nagyon érdekel._stick_:
Multiplayer-ben nyert kocsi, ha kártyákból kihúzott kocsikról van szó, azok minden esetben Pro-k lesznek, viszont a szezonok fő nyeremény kocsijai általában csak top1% helyezetteknek lesznek Pro-k (kivétel, amikor korábbi kocsikat kínálnak megnyerhetőként, olyankor nagyobb %-ban is elég végezni a Pro-hoz). -
válasz
Fehdavee #261 üzenetére
Abból lenne amúgy nem kicsi felháborodás, ha az utolsó napokban olcsóbban adnák majd a Ferrari-t. Gondolj bele!
szgergely:
Hátha már nem emlékeznek rám és nem csak legyinteni fognak a levelemre, bár sok esélyt nem látok.
Az a tapasztalatom, hogy minél jobban megy adott fejlesztőcégnek, annál jobban tesznek a közösségi táborra (ezt kitűnően igazolja a moslék Gameloft cég)._stick_:
Mióta elköltöttem 250 aranyat a Venom GT-re (akkoriban arra az autóra hittem, hogy az efféle exluzív féle, hogy csak aranyért lehet), aztán pár héttel később meg bedobták multiplayer-be megnyerhetőnek, azóta szerintem bármelyik T5-ös kocsir van esély, hogy előbb-utóbb bedobják multi-ba megnyerhetőnek.Ezért is csinálom úgy, hogy csak olyan autókat veszek aranyért, amik T5 alattiak, aztán ha azokból mind meg van, akkor veszegetem majd a T5-ösöket.
-
válasz
Fehdavee #261 üzenetére
Szia!
Az a baj nálam achievement téren, hogy akkor kezdtem a játékot, mikor még nem volt ez a Play Games rendszer és sajnos később nem szinkronizált fel mindent és nem tudom neki sehogy sem bizonyítani, hogy már pedig én kiérdemeltem azokat az achievementeket korábban. :/Idegesítő az ilyen és nem akarom elhinni, hogy megoldhatatlan gond lenne, csak szarnak bele.
De most kellően felhúztam magam rajta és az idén még úgysem írtam nekik levelet ez ügyben.
Ha pl holnapra megcsinálnák (álmodozzak csak), azonnal venném meg a qrva Ferrari-jukat (annak ellenére is, hogy írod, hogy nem nagy szám, legalább plusz 1 autó). -
válasz
Fehdavee #230 üzenetére
Hali!
Köszi Szépen, így már értem!A határ meg ott nem tudom hol lehet, annyit tudok, hogy jelenleg 640k RP-vel benne vagyok a top 1%-ba és 800-900. helyezett körül lehetek.
A mostani Bugatti boost event meg nekem nem jön be, valami extra segéd aranyért mindenképpen kéne, hogy folyamatosan nyerni tudjak vele, várok inkább az utolsó napi sima RP boost-ra, ahol majd szokásosan a LaFerrari-val előrébb tolom magam még a ranglistán arany befektetés nélkül.
Úgyis már csak néhány nap van addig is. -
-
válasz
Fehdavee #210 üzenetére
Szia!
Szívesen!Újratöltöm ja, biztos nem fogok a játék kedvéért 2 óránként ránézni minden nap.
Játszok egyszerre egy fél napnyit és akkor egy darabig nem kell ránéznem a játékra.Nem hiszem a többi multiplayer-es betartaná a szabályokat, pl aki még ennél is jóval több RP-t hoz össze. Normálisan játszva abba bele lehetne őrülni szerintem.
-
válasz
Fehdavee #207 üzenetére
Grat!
Nekem is összejött a +30 arany és én még el tudom költeni. De ezzel vagyunk még így egy páran gondolom.Én ha már nem tudnám hova költeni az aranyat (egyszer nálam is be fog következni, már csak 3 aranyas autó vár vételre), multiplayer-ben költeném benzinre alkalmanként, mikor épp úgy látom nagyon megérné.
-
válasz
Fehdavee #203 üzenetére
Valóban nem írtad egy szóval sem, hogy top 1%-ban végeztél volna, kicsit benéztem.
Kicsit lehangol, hogy a Bugatti ennyit tud csak véleményed alapján. Aztán lehet, hogy csak egy jobb váltás séma kéne hozzá, bár LaFerrari szintet valószínűleg akkor sem fog hozni.
Aranyat meg most már tuti nem költök Dealernél T5-ös kocsikra, mert azokból ugyan már csak 2 hiányzik, de hátha azokat újra bedobják majd megnyerhetőnek, mint ahogy a mostani Venom-ot.
Helyette a maradék 2 db aranyas T4-es kocsira gyűjtök (multiban ahogy észreveszem, csak T5-ös autók szoktak fődíjként szerepelni).Mostani szezonra asszem jó vagyok amúgy, 500k RP-vel jelenleg benne vagyok a top 50 játékosok között, szóval majd csak az utolsó napokban nézek fel, hogy hogyan állok, de nem lepődnék meg, hogyha már ennyivel végül top 1%-osként végeznék.
Ez a Venom már csak megvan sok mindenkinek, nem lesz akkora tolakodás, mint a mostani RUF esetében volt -
válasz
Fehdavee #201 üzenetére
Elég gyorsan összehoztad a Veyron-t, grat! Meg a top 1%-hoz is!
Nekem is meglett a Pro RUF.
Most pedig verem a fejem a falba, mióta tudom, hogy a következő nyerhető autó a Venom GT lesz.
Még szerencse, hogy kb 1-2 hónapja vertem el rá 250 gold-ot a Dealer-nél, most meg ingyen meg lehet nyerni, ráadásul a Pro edisönt. -
válasz
Fehdavee #198 üzenetére
Az biztos, hogy jelenleg a LaFerrari a leggyorsabb, Veyron is odabaszós lesz tuti, de nem tudom mennyire.
Streak-ek én nem vettem még észre, hogy nehezednének, ha már a nagyon sokadik megnyertnél járunk már. Pl ma is játszottam kb 1 órát (az SLS AMG G3-al) és csak azért vesztettem párszor, mert bebambultam és benéztem az indulást/váltást.
-
válasz
Fehdavee #196 üzenetére
Biztos nem valós időben zajlik, hanem előre lejátszott mások időeredményei ellen. Hogy mi alapján rakosgat nekünk ellenfeleket azt viszont nem tudom.
Főleg azért, mert egyes autókkal folyamatosan tudok úgy játszani, hogy senki ellen nem kapok ki, más autóknál meg szükséges még aranyért plusz booster-t vennem, ha azzal akarok érvényesülni.Azzal a Bogdan gyerekkel én is gyakran összefutok és szoktam is örülni, mert valóban Huayra-val nyomja nálam ia.
-
válasz
Fehdavee #194 üzenetére
Most éjfélre sikerült felverekedtem magam a top 1%-ba 550k RP-vel.
Szerencsére reggel (mikor felnéztem a játékba), akkor láttam, hogy sok autóra jelenleg RP boost-ok vannak érvényesítve, melyek közül az SLR AMG GT3-al (Pro) tudok most úgy játszani, hogy folyamatosan nyerek.Igyekszem ki is használni a holnapi napot is, remélem akkor is érvényes lesz a jelenlegi RP boost folyamat.
Mondjuk nem annyira számít, mert utána jön az általános RP boost, ami érvényes minden autóra, szóval akkor már ott lenne megint a LaFerrari. -
válasz
Fehdavee #192 üzenetére
Örülök, hogy így már te is tudsz alázni LaFerrari-val.
Nekem is kedvenc autómmá vált az utóbbi időkben, pedig korábban gyorsan megutáltam, de csak azért, mert egy akkori youtube videó alapján akartam váltani, ami az illetőnek nem tudom úgy hogyan ment, de nekem 5-be váltásnál mindig leugrott a fordulat és onnantól csigamódra gyorsultam már csak.Bele se merek gondolni, hogy jelenleg hol lehet a határ az 1%-hoz, hétfő délelőtt játszottam utoljára, akkor is valamennyivel a 2000. felett voltam, de még az 1%-ban.
Nem merek belépni a játékba konkrétan.
Pedig be kéne, mert durván le lehetek maradva.Egyúttal a privát üzenetedre is válaszolva. "sajnos" kamu FB accountom van csak, amit nem akarok megadni a játéknak, mert akkor azzal a névvel szerepelnék a továbbiakban játékon belül, ami zavarna. :/
-
válasz
Fehdavee #190 üzenetére
Teljesen normális.
Kb 300k össz RP felett már csak annyi RP-t kapsz normál esetben, amennyi az alap szorzód + 100 (Pro és World Tour versenyeken).
Amikor valakit csúnyán megverek (pl még csak fél úton jár a másik a verseny végén), akkor ad ezressével, de ha nagyon sok össz RP-d van (pl 500-600k), már akkor is csak a hagyományosan ad.A 15-ös tank hasznos, ki lehet vele tolni vele a streakek nyeréséből összejövő plusz százalék jutalékokat.
Legszebb az, mikor kártyákból akkor sikerül kihúznod tele tankot, mikor már pirosban vagy, így az utolsó jó pár verseny külön plusz 100 RP-t tud adni (ilyenkor érdemes még párszor aranyért tölteni tankot és akkor csak dől az RP).LaFerrari-val meg Pro Tunerrel gond nélkül hozható a 7,1x sec-es idő.
Induláskor próbálsz 6 ezres vagy alacsonyabb fordulatról indulni, egyből felpakolod 5-be, majd akkor lövöd el a nitrót, mikor váltanál 6-osba.
Ha 6 ezres fordulat fölött sikerül indulni, akkor is hasonló a procedúra, annyi különbséggel csupán, hogy 4-ből 5-be pakolásnál vársz egy lehelletnyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest