- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
hello!
no 2 és fél nap alatt végigtoltam a játékot, nem rossz
Semmi gondom nem volt a teljesítménnyel csak az utolsó pályán amikor beköszöntött a Hunter na ott kaptam előszőr 14fps-t huzamosabb ideig majd 10et és 9et ha lőtttem és ránéztem, de ennek ellenére játszhatónak találltam... Az ürhajós rész se volt rossz, ott az űrkukázás nagyon bejött
na minde1, most viszont szeretném felrakni a Ultra High és DX10 patc-et.
Ebből melyiket szeggem le? mert van egy csomó. Én nagyhirtelennyében az elősre buktam rá : [link] vagy inkább mást rakjak fel? viszont a DX10et nem tom hol keressem, ezt vki be tudná linkelni?
Persz az ultra low-ot is leszedtem (csak egy kép ízelítőnek) [link] talán jó lesz a régi gépemre, csak az a gáz hogy már a telepítésnél is kiakad
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest