- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1face
senior tag
válasz
feka007 #1154 üzenetére
Ezt ugattam NEKED már tavasszal, Krájtekes srácok meggebedhetnek, ha az EA azt monnya, hogy ki kell adni - vagy hogy még nem!
Egyébként én is biztos vagyok benne, hogy nem a készültségi foktól függ a kiadás, hanem az ''üzleti stratégia'' a mérvadó!
Beetetés már megvolt, jócskán - jöhet a kasza!
Javítópaccsokról meg gondolom hallottál! -
SEMTEX
senior tag
válasz
feka007 #1154 üzenetére
Mekkora arny igazságokat mondasz...Majd figyeld meg, az Ubisoft FarCry2-je sokkal jobb lesz ,és nem biztos h a grafikai megvalósítás miatt (bár az is Crysis szintű, ha nem jobb), hanem a kiadás ''nem elsietése'' miatt...Valahogy az Ubisoftban jobban bízok, elvégre POP sorozat elég jó volt....
Én is remélem, h az EA nem vette át teljesen a hatalmat A Cry-os fiúk felett.. -
-
keIdor
titán
Most nézd meg a #7-es és #8-as hozzászólást: [link]
Milyen jogon hülyéz, barmoz vagy lámáz le Engem vagy Téged vagy mást bárki azért, mert nekem volt pénzem? Milyen jogon? Ki a faxomnak képzeli magát az a kis hülye? Ez a hozzászólás egy kicsit most felbaszott... milyen alapon hülyéznek le? Rühellem azt az oldalt egy moderátor nem jár arra, mindenki úgy személyeskedik meg írkál, ahogy akar... szánalmas! Mondaná az életben ezt a szemembe komolyan, barmozna le úgy, hogy elöttem áll...kiváncsi vagyok ember lenne-e hozzá! Mindenki csak irogatni tud a monitorja elött...
Mod: OFF
Mod2: És ráadásúl még hülyeségeket is írkál... DDR3 meg PCI-E 2.0 kell a játékok alá lol, semmi köze nincs ezeknek a játékokhoz...
[Szerkesztve] -
PuMbA
titán
Amikor kijött a beta1,mindenki nyomta h ''háát a videókban sokkal jobban nézett ki''.A beta csak szivatásra volt jó
Single demo-ban biztos benne lesz minden grafikai elem,részlet..
Remélem elmegy radeon9550-en 800x600 low-on,max grafot csak videókban tudok majd nézni
[Szerkesztve] -
-
PuMbA
titán
Fár kráj 1024-ben medium-highon elég jól megy,még a laptopomon is megy 800x600-ban 20-25fpsel low-mediumon.Azt nem értem,hogy a minimum konfighoz oda van írva(Crysis): Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
Mind2 sm3-as tehát ez nem lehet a minimum,9550 meg sm2es,elvileg belefér(full minimumon)
-
debut12
aktív tag
Csak nehogy az legyen, mint a BioShock, vagy MOHAirborne demónál, hogy a az intró szinte tovább tart, mint a demó végigjátszhatósága, mert akkor a falnak megyek...
Amúgy szerintetek egy játéknál (mondjuk legyen a Crysis) mennyit számít(FPS), hogy 800MHzes, vagy 1066MHz-es RAM van a gépben? -
Vistaboy
veterán
Igen, tudom hogy elvileg annak kellett volna lennie a techdemónak, az Episode One-nak pedig a folytatásnak. A Lost Coast az tényleg egy pálya volt, és az is inkább az engine és a HDR mutogatása. Viszont az Episode One sem volt sokkal több egy techdemónál. Mire elértem a Strider-hez és már kezdtem volna örülni, hogy végre kivonatozunk City 17-ből, addigra egy ''To be continued'' felirattal el is vették a kedvemet a játéktól...
Köszönöm, Valve és köszike Gabe Newell... Én máshogyan képzelek el egy folytatást. Pláne hogy már az engine maga készen volt, csak az új pályákat kellett elkészíteniük. Ez tartott ennyi ideig?
Na, de hagyjuk a HL2-őt, ha majd még ebben az életemben kijön a HL3, esetleg megnézem, de az Episode Two már nem érdekel...
Ja, bocs, off...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
A Half-Life első része Nekem nagyon bejött, az összes kiegészítőjével együtt végigjátszottam. A második rész is jó volt, bár szerintem egy kicsit könnyű és rövid. Az Episode One pedig szerintem csak egy szimpla techdemó, a HDR dicsőítése. Kb. egy pár óra alatt végigvittem. Ha az Episode Two nem lesz legalább olyan hosszú, mint az alapjáték (Amire, megjegyzem, kevés az esély), akkor részemről is el lesz felejtve a HL2 a továbbiakban...
A multi Engem abszolút nem érdekel, úgyhogy a CS és a Portal miatt nem fogom megvenni a játékot.
Komolyan mondom, inkább adnák ki a HL3-at, ha már ennyit késnek a fejlesztéssel. -
Vistaboy
veterán
Mi lesz itt a teljes verzió megjelenésekor?
Szerintem aznap nyithatunk új topikot a játéknak, mert tele lesz a különféle gépeken mért eredményekkel...
És nagyon vigyázzatok, a Bioshock topikját már egyszer bezárták warez miatt, nehogy itt is úgy legyen!!!
Én mindenképpen eredetiben veszem meg a Crysis-t. A Bioshock-ot 7.-én (Fizetés), az mellett idén ez a játék fér bele a keretbe, de ez mindenképpen. -
T.Peter
őstag
Nem tudom kire céloztál, de gondolom rám, mert én írtam a gyökerekről. Az 505. hsz-ban leírtam, hogy engem nagyon nem érdekel, hogy a fának nincs gyökere, viszont legalább normálisan eldől, kidől, bedől, stb... Az árnyékkal meg csak annyi bajom volt, hogy ilyen nem létezik, de ha így hagyják a fejlesztők, az se nagyon érdekel, mert akkor legalább mindig nézhetem az árnyékot, mert hát azt nagyon korrektül megcsinálták. Amúgy nem vitatkozni akarok, ezért egy nagy:
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
-
Bagira01
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest