- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
-
T.Peter
őstag
válasz
soulcube #502 üzenetére
Félreértettétek. Nekem csak az árnyékkal van bajom. Az, hogy a fának nincs gyökere, nem nagyon érdekel, meg hát most még nem is lehetne rendesen kivitelezni. A fa legalább kidől, eldől, bedől, stb.. és ez így jó. Mondjuk nem kéne a kocsinak a nagyobb fákon is már áthaladnia, de azokon már nem is halad át azt hiszem.
-
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #422 üzenetére
De könyörgöm, honnan veszed, hogy epizódokban akarják kiadni?
Senki nem mondta, max felmerült, hogy ha az lenne, akkor jól kib.szna velünk a CryTek... Annyit mondtak, hogy ha az első rész sikeres lesz, akkor trilógiát csinálnak a játékból, azaz lesz még két teljesértékű rész, epizódokról szó se volt...
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #420 üzenetére
Azt láttam én is, de az epizód az azt jelentené, hogy pár darab 3-4 órás kis bizbaszokban adnának le egy teljes értékű részt, nyilvnánvalóan minden epizódhoz nem írnának új grafikus motort, akkor meg mi lenne olyan nagy szám a Crysisban, ha a harmadik epizódnál már elavulna a motor? Szóval a CryTeknek több esze van ennél, csak a hülye Valve találta ki ezt, aztán most másfél évet kell várnunk egy 4 órás szarért...
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #416 üzenetére
Nagyon jól lehet majd skálázni a motort, hiszen a motort ''kiképezték'' DX9.0b (sm2.0), DX9.0c (sm3.0) és DX10 (sm4.0 a cúcskártyákhoz) támogatásra. Tehát már eleve többek játszhatnak majd vele, mint pl az Airbornenal.
Maximum a 9900GTX-hez csomagolnak majd Crysis kupont. -
T.Peter
őstag
válasz
soulcube #391 üzenetére
Végülis lehetne ez is a vége, ami nem is lenne rossz, de remélem, hogy ha egyszer kijön a folytatás, akkor nem olyan lesz, mint a hl 2 episode one, hogy 5-6 óra alatt végig lehet vinni(bár ez engem nem érint, met nem játszottam half-life-al, és nem is fogok, mert engem nem fog meg, viszont azt el kell ismernem, hogy tényleg nagyon korrekt játék).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest