- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
Fiddlestick #19515 üzenetére
Szia. A küldés a withdraw.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Fiddlestick #19514 üzenetére
Brobalnek depositolni, de: You can't deposit BTC.BTC is not available to deposit in your country. Choose another currency to deposit. Ilyenkor mi a teendo ? Vagy hogy tudok mast kuldeni binance walletra ?
-
válasz
Fiddlestick #19343 üzenetére
Ugyan ez jutott az eszembe nekem is, bár egy nullával kevesebb van rá, de attól még jó lehetne.
-
Frozen
addikt
válasz
Fiddlestick #18822 üzenetére
Ha tudod még tartsd meg ,mert most fog jönni még csak a bikapiac amivel még többet fog érni.
Ha nem vagy biztos a krankenben akkor ruház be egy ledgere (ennek van bankártyája is)
Hallkan ,hogy most amibe kerül majdnem vissza is kapod cryptoban.
November 27-ig akár 50 USD BTC-t is kereshet ingyen, ha új Ledger eszközt vásárol.
Ezzel egyidejüleg a kivétel is megoldodik. -
tomazin
veterán
válasz
Fiddlestick #18822 üzenetére
Odamesz a btc/eur parra, beadsz egy megbizast mennyiert akarod eladni, aztan az eurot kitalod sepaval.
Majd ha nem vallottad be a befizetest, akkor leadozod a 15%at. -
tom120514
őstag
válasz
Fiddlestick #4649 üzenetére
Ja, hülyeség
-
tom120514
őstag
válasz
Fiddlestick #4641 üzenetére
14 hónap nem rövidtáv szerintem. Nyomd meg "Calculate" gombot
-
DNReNTi
őstag
válasz
Fiddlestick #4479 üzenetére
Igen az szep, most kell beszallni!
-
Madwe
nagyúr
válasz
Fiddlestick #3865 üzenetére
Csak vicceltem
-
Madwe
nagyúr
válasz
Fiddlestick #3859 üzenetére
Ja te is tegnap mentél allin ebbe
? Úgy h nincs weboldaluk, 8 hónapja 1 sort sem írtak s amúgy se sokat, erre 30kusdvel 2000% növekedés, már a 29. legértékesebb coin
micsoda pump kevés pénzből
Na mire leírtam már 35k usd és 2500% gains lol... mostmeg már 3500%
hamarosan pukkad
-
Because
őstag
válasz
Fiddlestick #3808 üzenetére
-
válasz
Fiddlestick #3808 üzenetére
No para, már $7k alatt vagyunk, és csökken!
-
csaba951
veterán
válasz
Fiddlestick #3760 üzenetére
Ez így van! Bitfinex és Binance valószínűleg durván befolyásolják a piacot az USDT-n keresztül. Korábban ez szépen ki is jött az USDT kapitalizációs diagramon. Nagy esés/emelkedés előtt 1 nappal mágikus módon megnőtt a kapitalizáció. A másik figyelmeztető jel a nagyobb árfolyam mozgásokra a BTC mempool-ban megjelenő nagyobb darabszámú, magas fee-jű tranzakciók megjelenése. Ilyenkor valakiknek fontos a gyors átutalás...
Most érdekes módon egyik sincs jelen, mégis nagy elmozdulás van az árfolyamban.
-
csaba951
veterán
válasz
Fiddlestick #3757 üzenetére
BTC: 7882 USD-nél van a 200 napos mozgó átlag. Elég sokan nézik, ezért fontos. Most simán áttörte lefelé. Egyébként a 100 napos mozgó átlagot már január 29-én áttörte lefelé.
#3754 Yutani
Szerintem ne reménykedj! Medve piac van, és ezt minden coin megérzi! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Fiddlestick #3765 üzenetére
Valszeg ez lehet Serial Gyuri terve
-
DNReNTi
őstag
válasz
Fiddlestick #3760 üzenetére
A kerdes csak az, lesz e megint pump, vagy ezuttal meglentebb nyomjak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Fiddlestick #3694 üzenetére
Ez a szép piros tenger 99%ban a decemberi idióta 19ks FOMO roham miatt van... szóval részemről én meglennék nélküle, köszönöm szépen
-
Madwe
nagyúr
válasz
Fiddlestick #3637 üzenetére
Csak lassan a traderek is átállhatnának eths arakban tenni opciókat btc helyett
-
válasz
Fiddlestick #3515 üzenetére
Dehogy, SEPA csak 2200 Ft!
-
DNReNTi
őstag
válasz
Fiddlestick #3022 üzenetére
Eleg hullamzo, orankent 10% vagy fel vagy le. Mondjuk elnezve az elmult 30-35 orat, ez abszolut stabilnak mondhato.
-
válasz
Fiddlestick #3009 üzenetére
Bocsánat, igazából erre akartam reagálni,vagy valahogy neked lett válasz belőle: [link]
-
válasz
Fiddlestick #3006 üzenetére
Akkor most, hogy esés van, vegyek inkább LTC-t, mint hogy a meglévő ETH-mhoz vásároljak még?
-
csaba951
veterán
válasz
Fiddlestick #2989 üzenetére
ETC->BTC. Szerintem. Ha majd egyszer megint lesz emelkedés, akkor a BTC-t fogja legelőször érinteni. Sajna a közeljövőben viszont esni fog a BTC is (fiathoz képest). Mellette szól még az, hogy a BTC fel fog értékelődni a többi kriptoval szemben. Tehát később több ETC-re tudod majd visszaváltani. Már ha akkor hiszel/bízol még az ETC-ben. BTC-re meg mindenképpen pozitív hatással lesz a LN és atomic swap.
Más. Halott LTC?! Szerintem nem. Most 0.015394 BTC környékén van, de volt már ennél sokkal rosszabb is, kb. 0.00300 BTC. Na akkor, akkor tényleg a sír szélén volt!
Más. Hagyományosan gyenge január. Igaz, hogy egy nagyjából nyugalomban lévő piacon is lenne BTC esés. De ez most egy összeomlás! Felesleges benne reménykedni, hogy februárban pikk-pakk korrekció lesz, és visszatérnek a 2-3 napja látott árak. Mert nem térnek vissza egy jóideig.
-
válasz
Fiddlestick #2989 üzenetére
btc-re ne váltsál.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Fiddlestick #2960 üzenetére
Kraken-en is van XLM, a hatranya annyi, hogy csak XBT-ert lehet vasarolni. Bar most nincs fee a kraken-en januar vegeig, szoval jelenleg ez nem is hatrany.
(#2962) KilgoreTrout : Pontosan ugyan olyan %-on all a BTC-vel 30 napos idoszakban. Ez csak azert problema, mert ha jon a lightning meg hasonlok a BTC-hez, akkor az egesz LTC ertelmet fogja veszteni. Akinek van esze (es lehetosege) az mar ma is XLM-ben vagy XRP-ben mozgatja a penzet, mert nevetseges fee-k vannak meg az LTC-hez kepest is.
-
FanTomasz21
tag
válasz
Fiddlestick #2960 üzenetére
Binance es cryptopian is van es meg legalabb masik 10 oldalon is
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Fiddlestick #2956 üzenetére
-
válasz
Fiddlestick #2842 üzenetére
Pár napja frissítettek. Kb. egy napra elérhetetlen volt az oldal. Azóta viszont nagyon jó, egyszer sem állt meg túlterhelés miatt.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Fiddlestick #2794 üzenetére
Hat ha van ra lehetoseg es amugy is bejelentene valaki (mivel holnap indul), akkor persze, hogy kihasznalom az alkalmat. Egyebkent igeretesnel tunik a dolog, de ez majd kiderul
-
madpapa
senior tag
válasz
Fiddlestick #2385 üzenetére
Na, most nekem is dobálja megint az 520-kat, pedig tegnap meg reggel is gond nélkül ment :-(
-
Vigilante
őstag
válasz
Fiddlestick #2161 üzenetére
Ezek a gépek eleve mennek már alapból is...
-
varmi2
nagyúr
válasz
Fiddlestick #2161 üzenetére
Én is így gondolom, ezért van 12 vga-m.
-
Vigilante
őstag
válasz
Fiddlestick #2122 üzenetére
kisebb nagyobb összegeket.
Most épp, pont egy kisebb nem jött meg, de akkor benyo513-nak hála tudom már miért. Gondolom a karácsonyi őrületnek is köze van hozzá...
-
csaba951
veterán
-
(jan)
őstag
válasz
Fiddlestick #1982 üzenetére
Eth > btc valtasnal tenyleg 20$ a fee vagy ez valami rossz vicc?
-
Danex
addikt
válasz
Fiddlestick #1982 üzenetére
Onnan reménykedtem, hogy az oldalukon jobb fent már vesznek/eladnak ETH-t is, de akkor marad a BTC
Köszi
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Fiddlestick #1871 üzenetére
Nem, szándékosan választják a nevüket a tőzsdék.
Amúgy nem egy nagy rejtély: B(it) a bitcoinból, f(inance) = finance/financial, tr= trading, ex = exchange. Ezekből legózzák össze a legrövidebb elérhető domain-ek függvényében.
-
vizimento
senior tag
válasz
Fiddlestick #1869 üzenetére
Meg a "bi"-k...
(Bitfinex, binance, bittrex, stb...) -
Knoxy
csendes tag
válasz
Fiddlestick #1815 üzenetére
Eszembe sincs összeesküvést terjeszteni, csupán felmerült a gyanú, hogy kraken NEM VÉLETLENÜL SZAR! A jobb lehetőségeket nem veszi be, a kedvezőtleneket azonnal. Aki daytradel rajta, hamar feltűnik, hogy ez nem lehet véletlen.
-
mepet
addikt
válasz
Fiddlestick #1812 üzenetére
Nem csoda, mindenki vissza akarja váltani az LTC-t BTC-re.
-
meili
tag
válasz
Fiddlestick #1803 üzenetére
Nem értem, hogy mi ez a nagy hardver walletezés. Ez a gyártóknak jó üzlet, hogy egy csomóan nem értik a cryptocurrencyk működését. Szerintem a hardware wallet akkor jó, ha napi szinten akarsz kereskedni házon kívül, mert egyébként minek? Én nem bíznám a coinjaimat egy hardverre, már korábban is hallottuk, hogy voltak biztonsági rések, most is lehetnek, és tönkre is mehet. Márpedig emiatt inkább elmenteném több helyre a seedet, amivel visszaállíthatók a coinok. Ha pedig elmentem a seedet több helyre, akkor miért kell az a hardware-es wallet, ha például (egy offline gépen) Electrummal simán visszaállítható.
-
válasz
Fiddlestick #1803 üzenetére
hát nem sokkal ér többet a ledger sem
csak az egyszeri ember úgy érzi, hogy van valami "kézzelfoghatója", ami persze ugyanúgy lopható, importálható.. én is gondolkodtam a megvételén, de semmivel nem lennék előrébb (mondjuk nem is milliós nagyságrendű coinokról van nálam szó
)
-
Speccy
aktív tag
válasz
Fiddlestick #1547 üzenetére
Igen, hosszú távú tároláshoz mindenképp jó választás a Ledger.
-
butch3r
senior tag
válasz
Fiddlestick #1540 üzenetére
egyszer biztosan
-
válasz
Fiddlestick #1492 üzenetére
Én meg 10 dolláron bányásztam kb. 30db-t. Most majdnem a dupláját éri
-
XP NINJA
őstag
válasz
Fiddlestick #1482 üzenetére
Az eth 14%-al többet növekedett.
Negativba nem vitt, de azért zavaró ennyi várakozás után
-
tom120514
őstag
válasz
Fiddlestick #1464 üzenetére
Passzolok, én csak bányászok, váltok, utalok.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Fiddlestick #1466 üzenetére
Én jelenleg egy euro-s számlára utalom ki magamnak a beváltott coint, kimondottan hush-t tárolok csak, így ebben nem tudok tanácsot adni, de ha lenne rá megbízgható offline addreses az érdekelne engem is.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Fiddlestick #1464 üzenetére
jaxx-el kezdtem én annyira nem ajánlom, volt amikor elég sok ideig tartott akárnapokig is mire odaért az utalásom.
-
Zenger
tag
válasz
Fiddlestick #1451 üzenetére
Nézd meg inkább, hogy hány BTC pár van, és máris nem olyan kevés.
@Yutani: ha költözni szeretnél, akkor én azt tanácsolnám, hogy válts át mindent LTC-be, vagy ETH-be, azt kiutalod saját walletbe, onnan meg az új tőzsdére, olcsón megúszod a tranzakciókat, és egy órán belül biztosan megvagy az egésszel.
-
Zenger
tag
válasz
Fiddlestick #1449 üzenetére
Én személy szerint a bittrexet használom, eddig semmi bajom sem volt vele, még BCC láz alatt se lassult be az oldal.
-
Patry0t
tag
válasz
Fiddlestick #1439 üzenetére
semmi, komolyabb összeget privát walletben tarts, ne a váltókon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged